Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@alsem tak to je super a já jsem zase o něco otrkanější. Taky mám vždycky takovej blbej pocit…
Tak ona uz mi taky kremy, propisky, tuzky apod okostovala, ale cely bublifuk je rekord ![]()
@alsem Určitě bych taky volala tu linku a je dobře, že tak rychle poradí.
Když napíšu dál, tak mě docela udivuje kolik
je za vypití a pozření téměř čehokoliv. Přestože se jedná o malé děti. Když by se mi to stávalo tak často, tak bych se asi zamyslela…
Jako jak spoustu věcí neřeším (nebroutím se z toho, když prcek sní bonbon, co mu spadl na zem dřív, než ho stopnu, když jí sušenku na písku neumytejma rukama a já nevim, co ještě…), tak si teda myslím, že vypití jakýhokoliv mycího nebo čistícího prostředku teda k budování imunity fakt nepomůže…
![]()
Pro jistotu bych prostě volala, člověk za to nic nedá a má aspoň jistotu…
mně se zatím ještě snad nestalo, aby kluci něco takhle vypili, jediný co, tak starší cucal jako batole pastelky… ![]()
Edit: (Jsem zvědavá, co zítra minimálně jeden z kluků sní nebo vypije
)
@alsem píše: Ženypři vypití jaru, bublifuku, saponátu a nebo leptajících věcí nikdy nevyvolávat zvracení!!!moje 20mesicni koza si ukradla bublifuk a uz jsem jen videla jak ho pije
nez jsem spriskocila tak bylo samozrejme pozde
prvni co udelala bylo, ze strcila 4 palce do krku a vyzvracela se
dala jsem ji napit, at to nejak „zredi“
co muzu cekat? probrecenou noc od boleni bricha, prujem…nebo mam s ni zajet na pohotovost?
byl to ten vetsi bublifuk od nanu nana jestli pomuze..
@Kamča.dalmatinka ja jsem ji to nevyvolavala, ona sama si ty prsty tam strcila, samo ji asi natahovalo ![]()
Holky, ja jsem ji nenutila zvracet ![]()
kdyz jsem k ni priskocila, tak si strcila ruce do pusy a ja si myslela, ze to chce jeste oliznout
tak jsem ji je vyndavala z krku, ale to hned nasledovala zvraceni ![]()
@alsem píše:
@Kamča.dalmatinka ja jsem ji to nevyvolavala, ona sama si ty prsty tam strcila, samo ji asi natahovalo
no mě to tak přišlo, proto že 4 palce asi malá nemá
.To jedině že bys pila saponát v těhotenství
![]()
@alsem píše:
Holky, ja jsem ji nenutila zvracet
kdyz jsem k ni priskocila, tak si strcila ruce do pusy a ja si myslela, ze to chce jeste oliznouttak jsem ji je vyndavala z krku, ale to hned nasledovala zvraceni
@Kamča.dalmatinka
jako 4 prsty - malicek, prstenicek, prostrednicek a ukazovacek, pro upresneni
![]()
@alsem - tak jak to dopadlo, je malá ok? Snad jo
Tak by mě zajímalo, jestli dělala bubliny z pusy? ![]()
Bože, úplně se děsím, co bude provádět časem ten můj rarach a kolikrát budu volat na tu linku já ![]()