Vypila bublifuk

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3276
1.1.14 21:41

@alsem tak to je super a já jsem zase o něco otrkanější. Taky mám vždycky takovej blbej pocit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
1.1.14 21:41

Tak ona uz mi taky kremy, propisky, tuzky apod okostovala, ale cely bublifuk je rekord :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10869
1.1.14 21:42

@alsem Určitě bych taky volala tu linku a je dobře, že tak rychle poradí.

Když napíšu dál, tak mě docela udivuje kolik :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: je za vypití a pozření téměř čehokoliv. Přestože se jedná o malé děti. Když by se mi to stávalo tak často, tak bych se asi zamyslela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
1.1.14 21:46

Jako jak spoustu věcí neřeším (nebroutím se z toho, když prcek sní bonbon, co mu spadl na zem dřív, než ho stopnu, když jí sušenku na písku neumytejma rukama a já nevim, co ještě…), tak si teda myslím, že vypití jakýhokoliv mycího nebo čistícího prostředku teda k budování imunity fakt nepomůže… :think: :mrgreen:

Pro jistotu bych prostě volala, člověk za to nic nedá a má aspoň jistotu… :nevim: mně se zatím ještě snad nestalo, aby kluci něco takhle vypili, jediný co, tak starší cucal jako batole pastelky… :think:

Edit: (Jsem zvědavá, co zítra minimálně jeden z kluků sní nebo vypije :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
1.1.14 21:50
@alsem píše: Ženy :roll: moje 20mesicni koza si ukradla bublifuk a uz jsem jen videla jak ho pije :zed: nez jsem spriskocila tak bylo samozrejme pozde :zed: prvni co udelala bylo, ze strcila 4 palce do krku a vyzvracela se :hug: dala jsem ji napit, at to nejak „zredi“ :nevim: co muzu cekat? probrecenou noc od boleni bricha, prujem…nebo mam s ni zajet na pohotovost? :think:
byl to ten vetsi bublifuk od nanu nana jestli pomuze..
při vypití jaru, bublifuku, saponátu a nebo leptajících věcí nikdy nevyvolávat zvracení!!!
Při vyvolání zvracení u bzblifuku či věcí co pění muže dojít k zápalu plic.To ti na lince neřekli? já volala už dvakrát a vždy to říkali :roll: i je to jasně dané, že co dělá bubliny je lepší nechat projít a ani nepřidávat ihned vodu
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
1.1.14 21:56

@Kamča.dalmatinka ja jsem ji to nevyvolavala, ona sama si ty prsty tam strcila, samo ji asi natahovalo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
1.1.14 21:59

Holky, ja jsem ji nenutila zvracet :mrgreen:
kdyz jsem k ni priskocila, tak si strcila ruce do pusy a ja si myslela, ze to chce jeste oliznout :zed: tak jsem ji je vyndavala z krku, ale to hned nasledovala zvraceni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
1.1.14 22:02
@alsem píše:
@Kamča.dalmatinka ja jsem ji to nevyvolavala, ona sama si ty prsty tam strcila, samo ji asi natahovalo :nevim:

no mě to tak přišlo, proto že 4 palce asi malá nemá :lol:.To jedině že bys pila saponát v těhotenství :mrgreen: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Medžika
1.1.14 22:02
@alsem píše:
Holky, ja jsem ji nenutila zvracet :mrgreen:
kdyz jsem k ni priskocila, tak si strcila ruce do pusy a ja si myslela, ze to chce jeste oliznout :zed: tak jsem ji je vyndavala z krku, ale to hned nasledovala zvraceni ;)
:hug: to bude dobrý uvidíš.. mě by asi jeblo :oops:
  • Citovat
  • Upravit
11522
1.1.14 22:05

@Kamča.dalmatinka :lol: jako 4 prsty - malicek, prstenicek, prostrednicek a ukazovacek, pro upresneni :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
1.1.14 22:22
@Saricat píše:
8o To musel být potom úplně happy, ne?

No to byl :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
2.1.14 12:00

@alsem - tak jak to dopadlo, je malá ok? Snad jo :hug: Tak by mě zajímalo, jestli dělala bubliny z pusy? :mrgreen:

Bože, úplně se děsím, co bude provádět časem ten můj rarach a kolikrát budu volat na tu linku já :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
2.1.14 20:28

Uplne v pohode, bubliny nedelala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie