Miminko - bouchnutí o hranu

25.12.13 23:17

miminko - bouchnutí o hranu

Ahoj,
tak je to tady, první malý úraz, asi to nic nebude, ale přesto se chci poradit. Jsem na Vánoce u sestry, dala jsem Vojtíka na velkou matraci na zemi, je vysoká tak 30 cm, a on se odrazil nožičkama od podložky a sesunul se z postele dolů na parkety a dost možná mohl narazit hlavou o hranu knihovny. Bohužel jsem u toho nebyla, jen se ozval pláč, tak jsem přiběhla a našla ho na parketách. Byla to ode mne hloupost, vždy ho obkládám peřinami, ale jen po stranách, protože se ještě ani otočit neumí, upřímně řečeno je to ještě taková malá pecka, zatím kam ho člověk položil, tam ho našel, tak jsem nečekala, že se přesune metr po matraci až na parkety. Rychle se utišil, hodinku ještě blbnul, pak jsem ho už uspala, spavý mi nepřipadal. Ale teď si tu samozřejmě hryžu nehty a řeším, jestli dělám správně, že nikam nejedu. Co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4465
25.12.13 23:20

Z 30cm to určitě nic nebude ;) spíš se jen lekl, proto pláč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
25.12.13 23:26

@tereza-vojtisek Spadnul z postele nebo z matrace? Pises o matraci na zemi a pak o posteli :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
25.12.13 23:26

Bude to v pohodě..30 cm je fakt prd :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.12.13 23:36

Matrace je položená přímo na podlaze, takže ne z postele. Ze spaní si teď brouká, normálně se hýbe, tak snad je v pohodě. Za dvě hodiny se bude kojit, tak si dám asi radši budíka, kdyby se neprobudil sám. Ty parkety myslím by ani nebyl problém, koukám že dokonce ani nejsou pravé, je to linoleum, jen ta hrana té knihovny je tak centimetr vysoká, jestli se o ni praštil to nevím. Ale vyděsil mě, ode dneška bude obklopený polštáři jako v pevnosti, když se konečně rozhodl motoricky se rozvíjet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
25.12.13 23:39

@tereza-vojtisek tak to jo, z 30cm bych nesilela, ale pozorovala.To zase jo ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.12.13 23:50

Všem moc děkuji za odpověď, trochu jsem se uklidnila, budu to brát jako štěstí v neštěstí, že když teď vidím, že je schopný se takhle přesouvat, tak budu dávat velký pozor, lepší než to zjistit větším pádem. Skoro jsem na něj hrdá, že se do toho konečně dal, pořád jsem si dělala starosti, že je to taková ňuminka, která začíná pátý měsíc a furt jenom tak leží a blbne si jen na zádech. Tak teď se vydal do světa, tak je dobře že jen z matrace, než třeba z přebalovacího pultu, jak jsem tu četla, že je to chvilka. Je to dobrá výstraha.
Jdu si k němu lehnout, ještě jednou díky a dobrou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
25.12.13 23:50

Spíš studila země. Pokud nemá bouli nebála bych se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2133
25.12.13 23:58

To bude v pohodě, my spadly v 5m z postele 50 cm a všecho OK. Zkontrolovat zorničky, jestli nezvrací, jestli není ospalý a tak a pokud je v poho tak to bude dobrý ;) I dr říkala, že s 50 cm si lebku nerozbije ;)
Je to moje první, takže sem taky druhý den rači k té dr šla a ta mě tak nějak naznačila, že tam nemusím chodit pokaždé co se bouchne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák