Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj vsem,
ctyrlety syn spolkl minci, nevim co delat.
Mince je siroka 2cm.
Prijde mi ze kluk je v poradku jen se strasne lekl kdyz zjistil ze ji spolkl.
Mame jit k doktorovy?
Já bych šla. Aspoň aby se koukli kde je, jestli se někde nešprajcla..
Doktorovi bych šla nebo minimálně volala, 2 cm to je dost velké.
@PetiteFillette píše:
Já bych šla. Aspoň aby se koukli kde je, jestli se někde nešprajcla..
Toho se prave bojim jestli se nekde nesprajcla, tet zaspal ale asi pujdem
Holky zijete nektera z vas v UK? Spolkl 1p a jak tady doktori postupuji? Vezmou nas na rentgen?
Radši jdi, řeknou ti co a jak. Možná si vás nechají na pozorování, než vyjde
jinak v UK nvm jak se postupuje
Můj bratr spolkl taky ve 4 letech pětikorunu, chce to kyselé zelí a sledovat, zítra bude určitě venku.
Ježíšku! Sežrat mi dítě minci, tak se tady neptám a mažu s ním po doktorech, jak rychle to jde
![]()
@ady01 píše:
Můj bratr spolkl taky ve 4 letech pětikorunu, chce to kyselé zelí a sledovat, zítra bude určitě venku.
Kysele zeli mi nesni, chtela jsem pockat do zitrka jestli mu vyleze sama ale bojim se
@momikova píše:
Ježíšku! Sežrat mi dítě minci, tak se tady neptám a mažu s ním po doktorech, jak rychle to jde![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hledala jsem na internetu a skoro vsude je psane ze vyleze sama, jela bych hned ale zaspal mi, jasne ze se bojim a neni mi to jedno ![]()
Mazala bych hned k doktorovi, můj táta když byl malej spolkl prstýnek, ten se šprajcl ve střevech a potom s tím měl dost problémy, takže bych se tady neptala a letěla k doktorovi…
Dite mi spi
![]()
Pojedem hned jak se vzbudi, zalozim tema a hned je ze me tyranka
@monique1741 píše:
hledala jsem na internetu a skoro vsude je psane ze vyleze sama, jela bych hned ale zaspal mi, jasne ze se bojim a neni mi to jedno
No, ale to stále nemění můj názor na věc. ![]()
No, jsem si skoro jistá, že traktem projde bez problémů. Menší problém možná nastane u kadění, ale i to si myslím, že bude v pohodě. Přeci jen stolice to obalí. Já bych tedy taky do špitálu neletěla. Jako co udělají? Když to bez problémů spolkl, tak to z něj patrně tahat nebudou. Max. udělají rtg, kde se zrovna nachází a budou čekat. Při jakékoliv bolesti bych tedy pak vyrazila okamžitě.