Naražený bok/kyčel u malé dcery

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8151
9.12.13 20:55

naražený bok/kyčel

Prosím radu holka se dneska rozběhla u babičky po dlabžbě zcela samozřejmě ji podjeli nohy udělala salto a dopadla na pravou polovinu zadnice, jak se samá kost a kůže tak má pěknou modřinu a stěžuje si že jí bolí pravý stehno, sice trochu pajdá ale chodí, spíš jí to bolí když dlouho cca 5 minut stojí tak začne řvát a samozřejmě nemůže sedět na tvrdém :lol: :lol: :lol: nevíte čím ulevit od bolesti? Mám doma jen panadol sirup, tak nevím jestli ještě nějaký obklad nebo něco podobného? A když obklad tak kam? Na naražený zadek nebo na bolící stehno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2622
9.12.13 21:02

Pokud má velkou modřinu, tak na ni nějaký Heparoid. Velká modřina dokáže pěkně potrápit. Obklady studené a tam kde ji to bolí. Takže klidně na obojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
9.12.13 21:03

@theresicka heparoid můžou děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2622
9.12.13 21:06

Heparoid Léčiva používají dospělí i děti a mladiství k léčbě zánětů šlach, poúrazových otoků, zhmožděnin a podvrtnutí, pro zlepšení tvorby jizev po zraněních nebo operacích a ke změkčení tuhých a vystupujících jizev

http://www.docsimon.cz/…oid-krem-30g

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
9.12.13 21:09

@theresicka děkuji když se to do rána nezlepší tak pro něj doběhnu do lékárny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
9.12.13 21:55

Chuďa malé, naražené bolí jak čert, zkus jí to natřít dolgitem nebo voltarenem, mi hodně pomohl, když jsem spadla, tak to pak chladilo a jakoby ulevilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
25.8.14 12:39

Dnes jsme zjistili, ze dcera 2 roky ma nějakou dobu naražený levý kyčel. Měli jste někdo? Jak dlouho se to hojilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák