Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Prosím radu holka se dneska rozběhla u babičky po dlabžbě zcela samozřejmě ji podjeli nohy udělala salto a dopadla na pravou polovinu zadnice, jak se samá kost a kůže tak má pěknou modřinu a stěžuje si že jí bolí pravý stehno, sice trochu pajdá ale chodí, spíš jí to bolí když dlouho cca 5 minut stojí tak začne řvát a samozřejmě nemůže sedět na tvrdém
nevíte čím ulevit od bolesti? Mám doma jen panadol sirup, tak nevím jestli ještě nějaký obklad nebo něco podobného? A když obklad tak kam? Na naražený zadek nebo na bolící stehno?
Pokud má velkou modřinu, tak na ni nějaký Heparoid. Velká modřina dokáže pěkně potrápit. Obklady studené a tam kde ji to bolí. Takže klidně na obojí.
Heparoid Léčiva používají dospělí i děti a mladiství k léčbě zánětů šlach, poúrazových otoků, zhmožděnin a podvrtnutí, pro zlepšení tvorby jizev po zraněních nebo operacích a ke změkčení tuhých a vystupujících jizev
@theresicka děkuji když se to do rána nezlepší tak pro něj doběhnu do lékárny
Chuďa malé, naražené bolí jak čert, zkus jí to natřít dolgitem nebo voltarenem, mi hodně pomohl, když jsem spadla, tak to pak chladilo a jakoby ulevilo.
Dnes jsme zjistili, ze dcera 2 roky ma nějakou dobu naražený levý kyčel. Měli jste někdo? Jak dlouho se to hojilo?