Dítě spolklo minci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
913
19.9.17 19:48

Zkus dát kysané zelí, mastné. Mohlo by to obalit a mohla by projít. Ale dvacka je fakt velká. V žaludku je taková záklopka - pokud by to tou prošlo, tak už to vyjde, pokud to neprojde, zůstane to tam. Přeju hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85397
19.9.17 19:53
@Dvacka píše:
@blumen no a nam prave rekli ze 3tydny az mesic muze byt me a me rodine a rodine byvaleho pritele nam to prijde jako nesmysl mame o kluka strach tak oni si v liberci udelaj nove max by zavolali do Mlade boleslavi aby je poslali

Zbytecne ho zase rentgenovast, pokud mel rentgen dneska (radiacni ochrana).Nejrychlejsi je, kdyz si oacient vyzvedne snimky a prijde s jimi rovnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85397
19.9.17 19:55

Pno se nekdy ceka dlouho, ale to se musi aspon trochu hybat, no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
19.9.17 20:22

@VENIVINIVICI blbej vtip :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
19.9.17 21:11

@Topgal Souhlasim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
19.9.17 21:37
@VENIVINIVICI píše:
Mě onehdá sežral automat na kávu taky dvacku a kafe nikde :nevim:

nečetla jsi diskuzi?!? Musíš čekat 6 týdnů až vyjde:):)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.9.18 21:18

Motol nevidel minci na rtg

Holky, pred 2 dny prisla dcera 2 roky, ze spapala minci. No krve by se ve mne nedorezal. Pak tvrdila, ze ii nespapala, pak zas ze jo.. Bylo to ve 21hod vecer, hned jsme valili do Motola. Tam udelali rtg celeho hrudniku, ze nic nevidi, ze nic nesnedla.

Ja se uklidnila a jeli jsme domu. A dnes, po 2 dnech jsem ji nasla v pline 8o . Fakt ji snedla a nelhala.

Jak mohli nevidet kovovou minci?? Trochu to ve mne podrazi duveru v Motol, mtery ma byt prestizni nemocnice s top detskym oddelenim.

Mam tam nekomu zavolat/napsat a rict to? Aby treba zkontrolovali ten rentgen? Nebo se presvedcili, ze s nim dela nekdo, kdo to umi? 8o

• Citovat
  • Upravit
1212
26.9.18 21:28

No jo Motol, mě pustili syna těžce nedoleceneho domu, po dvou denní hospitalizaci, odcházel v podobným stavu jako jsme tam přišli, dle dr, jen rýma, ještě to odpoledne se zhoršil tak, že jsme jeli do nemocnice, na Karlak, skončil na Jip… V Motole mám pocit, že na vsechno pečou… Zažila jsem i dítě s epi, které pustili domu, hospitalizovali až u druhého záchvatu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85397
26.9.18 22:00
@Anonymní píše:
Holky, pred 2 dny prisla dcera 2 roky, ze spapala minci. No krve by se ve mne nedorezal. Pak tvrdila, ze ii nespapala, pak zas ze jo.. Bylo to ve 21hod vecer, hned jsme valili do Motola. Tam udelali rtg celeho hrudniku, ze nic nevidi, ze nic nesnedla.

Ja se uklidnila a jeli jsme domu. A dnes, po 2 dnech jsem ji nasla v pline 8o . Fakt ji snedla a nelhala.

Jak mohli nevidet kovovou minci?? Trochu to ve mne podrazi duveru v Motol, mtery ma byt prestizni nemocnice s top detskym oddelenim.

Mam tam nekomu zavolat/napsat a rict to? Aby treba zkontrolovali ten rentgen? Nebo se presvedcili, ze s nim dela nekdo, kdo to umi? 8o

Kovovou minci?
Urcite bych zavolala. Jako radiolog bych chtela mit feedbeck - zpetnou vazbu. Stavat by se to nemelo. Udelali rentgen bricha nebo hrudniku? :think: a ve stoje nebo vleze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.9.18 22:35

@Taciras Mala kovova mince.

@blumen V leze rtg celeho hrudniku i s brichem. Bylo to cca 3hod po spolknuti (co to prisla rict). Dle netu projde do zaludku za 2 hod od spolknuti. Byla pri tom nahata. Mala nema ani nastrelene nausnice..

@Tejule To je sila. Chudak syn.. Hlavne, ze to dobre dopadlo.

Ja jsem prave take vystudovany fyzik, mam doktorat z fyziky a v disertaci jsem se venovala aplikaci ionizujiciho zareni a tu minci by videt meli!!!

U nas nakonec zda se o nic neslo. Mince prosla. Ale co kdyz ten clovek bude rentgenovat neco vazneho a prehledne zavaznou situaci. Nechci ani domyslet nasledky 8o :?

• Citovat
  • Upravit
85397
26.9.18 22:38
@Anonymní píše:
@Taciras Mala kovova mince.

@blumen V leze rtg celeho hrudniku i s brichem. Bylo to cca 3hod po spolknuti (co to prisla rict). Dle netu projde do zaludku za 2 hod od spolknuti. Byla pri tom nahata. Mala nema ani nastrelene nausnice..

@Tejule To je sila. Chudak syn.. Hlavne, ze to dobre dopadlo.

Ja jsem prave take vystudovany fyzik, mam doktorat z fyziky a v disertaci jsem se venovala aplikaci ionizujiciho zareni a tu minci by videt meli!!!

U nas nakonec zda se o nic neslo. Mince prosla. Ale co kdyz ten clovek bude rentgenovat neco vazneho a prehledne zavaznou situaci. Nechci ani domyslet nasledky 8o :?

Je to zvlastni, ten snimek bych chtela videt. Neco spatne nastavili. Mozna moc nizko, mohla byt zasekla jeste nahore, stava se. Kov prehlednout nejde. Museli to spatne nastavit. Urcite bych tam zasla/zavolala, musi mit zpetnou vazbu, je to dulezite i pro dalsi pripady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.9.18 22:45

@blumen Pokud pracujes v nemocnici jako radiologicky fyzik nebo se v tom trochu vyznas, komu zavolat? A kdy? Vecer, kdyz bezi pohotovost nebo rano nekomu?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.9.18 22:47

@blumen A nevystudovalas nahodou stejnou vysku jako ja? :mrgreen: Jen jiny obor?

• Citovat
  • Upravit
85397
26.9.18 22:49
@Anonymní píše:
@blumen Pokud pracujes v nemocnici jako radiologicky fyzik nebo se v tom trochu vyznas, komu zavolat? A kdy? Vecer, kdyz bezi pohotovost nebo rano nekomu?

Byli jste tam na detskem, ne? Tak bych zavolala tam a informovala je, dal si to poresi oni. Nebo primo na radiologii, ale spise na to detske.

@Anonymní píše:
@blumen A nevystudovalas nahodou stejnou vysku jako ja? :mrgreen: Jen jiny obor?

A ja jsem primo radiolog :mrgreen: proto by me ten snimek zajimal :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85397
26.9.18 22:54

A teda az behem dne. Dneska ne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie