Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Anonymní píše:
Ahojky potřebuji výpis z paušálu u O2 volala jsem si tam a řekli že musím pro podrobnější výpis na pobočku s občankou vůbec nechápu pročmanžel tají SMS a právě to potřebuji zjistit dneska jsem si půjčila jeho telefon a v historii měl SMS která mu přišla a pohádali jsme se kvůli tomu a stejně zapřel všude bere mobil sebou dřív když měl starší mobil tak ho nechával celý den v ložnici a teď pořád všude a furt na něm je ani o děti se nestará
Tak vypis manzeloba fonu Ti urcite nedaji.
@Anonymní píše:
Ahojky potřebuji výpis z paušálu u O2 volala jsem si tam a řekli že musím pro podrobnější výpis na pobočku s občankou vůbec nechápu pročmanžel tají SMS a právě to potřebuji zjistit dneska jsem si půjčila jeho telefon a v historii měl SMS která mu přišla a pohádali jsme se kvůli tomu a stejně zapřel všude bere mobil sebou dřív když měl starší mobil tak ho nechával celý den v ložnici a teď pořád všude a furt na něm je ani o děti se nestará
Já mám na čísle výpis online.
Se zaregistruj na webu a máš tam i info o aktuální utrate, počet zbylých sms atd… záleží, jaký máš paušál.
@FraDeu píše:
Já mám na čísle výpis online.
Se zaregistruj na webu a máš tam i info o aktuální utrate, počet zbylých sms atd… záleží, jaký máš paušál.
Ale svoje, ne manzela.
Tohle ti podle mě neřeknou, pokud to neni tvé číslo/smlouva.
Malá rada, mně chodí výpis do emailu
![]()
@Anonymní píše:
Já právě mám paušál na sebe i manžel má na moji smlouvu
Tak kde je problém? Zajdi si s obcankou když ti nevadí porušovat listovni tajemství. A víš jak s tou informací posléze naložíš?
@Anonymní píše:
Já právě mám paušál na sebe i manžel má na moji smlouvu
Tak vidíš! Si založ online výpisy. A hned víš, na čem jseš.
A když už jde vidět komu jsem psala a volala a jak dlouho a kolikrát, jde zjistit i konkrétní zprávy? Ze by se dala stáhnout celá konverzace u jednoho čísla?
@TBundy konverzaci nezjistís jen číslo na které bylo buď odeslána SMS nebo volání
@Anonymní píše:
@TBundy konverzaci nezjistís jen číslo na které bylo buď odeslána SMS nebo volání
I když číslo mám pod nim? Je správce mého účtu. Muže si nechat vyjet konkrétní zprávy?
@Anonymní píše:
@TBundy nemuze
A je ve vypisech hovoru, ze se vola přes aplikaci? Například viber nebo whats ap?