Výpis hovorů a SMS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12893
7.8.21 22:32
@Anonymní píše:
Ahojky potřebuji výpis z paušálu u O2 volala jsem si tam a řekli že musím pro podrobnější výpis na pobočku s občankou vůbec nechápu proč :zed: manžel tají SMS a právě to potřebuji zjistit dneska jsem si půjčila jeho telefon a v historii měl SMS která mu přišla a pohádali jsme se kvůli tomu a stejně zapřel všude bere mobil sebou dřív když měl starší mobil tak ho nechával celý den v ložnici a teď pořád všude a furt na něm je ani o děti se nestará :zed:

Tak vypis manzeloba fonu Ti urcite nedaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
7.8.21 22:37

Chceš to fakt vědět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2334
7.8.21 22:41
@Anonymní píše:
Ahojky potřebuji výpis z paušálu u O2 volala jsem si tam a řekli že musím pro podrobnější výpis na pobočku s občankou vůbec nechápu proč :zed: manžel tají SMS a právě to potřebuji zjistit dneska jsem si půjčila jeho telefon a v historii měl SMS která mu přišla a pohádali jsme se kvůli tomu a stejně zapřel všude bere mobil sebou dřív když měl starší mobil tak ho nechával celý den v ložnici a teď pořád všude a furt na něm je ani o děti se nestará :zed:

Já mám na čísle výpis online.
Se zaregistruj na webu a máš tam i info o aktuální utrate, počet zbylých sms atd… záleží, jaký máš paušál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66525
7.8.21 22:42
@FraDeu píše:
Já mám na čísle výpis online.
Se zaregistruj na webu a máš tam i info o aktuální utrate, počet zbylých sms atd… záleží, jaký máš paušál.

Ale svoje, ne manzela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1699
8.8.21 10:12

Tohle ti podle mě neřeknou, pokud to neni tvé číslo/smlouva.
Malá rada, mně chodí výpis do emailu :-) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.8.21 14:31

Já právě mám paušál na sebe i manžel má na moji smlouvu

• Citovat
  • Upravit
118635
8.8.21 16:37
@Anonymní píše:

Tak kde je problém? Zajdi si s obcankou když ti nevadí porušovat listovni tajemství. A víš jak s tou informací posléze naložíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2334
8.8.21 19:01
@Anonymní píše:

Tak vidíš! Si založ online výpisy. A hned víš, na čem jseš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
4.9.21 07:33

A když už jde vidět komu jsem psala a volala a jak dlouho a kolikrát, jde zjistit i konkrétní zprávy? Ze by se dala stáhnout celá konverzace u jednoho čísla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.9.21 10:47

@TBundy konverzaci nezjistís jen číslo na které bylo buď odeslána SMS nebo volání

• Citovat
  • Upravit
3
5.9.21 23:12
@Anonymní píše:
@TBundy konverzaci nezjistís jen číslo na které bylo buď odeslána SMS nebo volání

I když číslo mám pod nim? Je správce mého účtu. Muže si nechat vyjet konkrétní zprávy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.21 08:31

@TBundy nemuze

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.9.21 20:38

Korela :srdce:

• Citovat
  • Upravit
3
18.9.21 00:33
@Anonymní píše:
@TBundy nemuze

A je ve vypisech hovoru, ze se vola přes aplikaci? Například viber nebo whats ap?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák