Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, dá se nějak zjistit výpis přijatých SMS na telefon?
Já u T-Mobilu to mám u vyúčtování. Stačilo jen zavolat na operátora.
@Adinal u sebe sim, kterou má děda a včera mu přišla divná SMS, jen nevyčte číslo ve svém věku a já jsem v práci ![]()
@Smillky píše:
@Adinal u sebe sim, kterou má děda a včera mu přišla divná SMS, jen nevyčte číslo ve svém věku a já jsem v práci
No jo, ale to se zobrazí až po zúčtovacím období. T-mobile sice výpisy dělá automaticky, ale telefonní číslo ze včerejška budeš mít až tak cca za 5 dní, kdy bude hotový vyúčtování - a to pouze u paušálu.
Tak snad to asi půjde, jen T-Mobile má nějakou odstávku, takže stejně budeme muset počkat do zítra ![]()
Jako možná bys mohla zkusit (opět pouze u paušálu) zavolat na info, že sis z telefonu smazala důležitou sms ze včerejška a že nutně potřebuješ telefonní číslo. Ale jestli pomůžou ![]()
Pockej do večera T-mobile skončí odstávku, pokud to je paušál tak se to dá najít v sekci online vyúčtování, bývají tam údaje za posledních 10 dnů. Na infolince a zvláště u dobíjecích karet se s tebou asi nikdo moc bavit nebude. Nemají jak ověřit tvou identitu.
Ale ten dotaz zakladatelky zni na prijate SMS, takze ty ve vypisu mit rozhodne nebude. Ve vypisu jsou odeslane, nikoliv prijate.
@MTB a když už jsme u toho, tak pro příště třeba… Přijaté se dají zjistit?
@Smillky píše:
@MTB a když už jsme u toho, tak pro příště třeba… Přijaté se dají zjistit?
To snad jedine dotaz na operatora, otazka je, jestli tuto informaci poskytne.
Ahojky potřebuji výpis z paušálu u O2 volala jsem si tam a řekli že musím pro podrobnější výpis na pobočku s občankou vůbec nechápu proč
manžel tají SMS a právě to potřebuji zjistit dneska jsem si půjčila jeho telefon a v historii měl SMS která mu přišla a pohádali jsme se kvůli tomu a stejně zapřel všude bere mobil sebou dřív když měl starší mobil tak ho nechával celý den v ložnici a teď pořád všude a furt na něm je ani o děti se nestará ![]()