Průhledný obal na mobil - jak čistit?

809
27.7.16 08:52

Pruhledny obal na mobil-jak cistit...?

Mam iphone a radsi jsem si na nej koupila od Spigenu ten pruhledny obal. Po mesici je ale do zluta tbarveny, flekaty, nicim mi to nejde cistit… Je to normalni a radsi vyhodit a riskovat pad mobilu nebo je na to cisteni nejakej figl…? Diky moc za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19071
27.7.16 09:04
@JayLee píše:
vyhod ho to nemá cenu cistit a vyber si nejaky poradny na Aliexpressu za par kacek a dopravou zdarma ;)

Presne…vzdycky si tam objednam dva nebo tri ruzne. Vyjdou na par korun, takze kdyz jsou spinave, vyhazuju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19071
27.7.16 09:13

@JayLee jo, zrovna mam dva obaly na ceste :mrgreen:
Jinak objednavam tam taky furt neco :mrgreen: To je nemoc :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
27.7.16 09:17

@79Simona koupila jsem ciry original ultra tenky na iSTYLE a nezabarvuje se. Obcas ho vytru vlhcakem, kdyz je v nem bordel a jinak je furt peknej, posledni mam asi pul roku. A na mobilu neni temer videt, nekazi design

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19071
27.7.16 09:30

@JayLee co to je za skupinu? :mrgreen:

Jakou cernou masku? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
27.7.16 09:50

Kamarádka vždycky zažloutlý obal od telefonu vyčistila normálníma vlhčenýma ubrouskama na ruce. Já bych možná zkusila jemný tekutý písek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
27.7.16 10:02

Nijak. Pruhledny zloutnou. Ja je prodavam tak vim. Kup si barevny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
27.7.16 10:39

@JayLee ahoj :) předem se omlouvám, že se vám do toho vměšuju, ale masku mám doma a vytrhá vám z obličeje akorát chloupky, pokud nemáte nějak extra velký ucpaný póry, tak kromě bolesti nepoznáte rozdíl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
27.7.16 10:51
@Ondrášovka.N píše:
Nijak. Pruhledny zloutnou. Ja je prodavam tak vim. Kup si barevny

Mě teda zežloutl i barevný obal, boky obalu jsou z nějakého divného plastu asi a místo tyrkysovo modré jsou teď hnusně modro/žluto/zelené! A kupovala jsem ho za nemalý peníz tady v ČR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
27.7.16 10:53

@JayLee přesně z toho důvodu sem ji objednala taky :mrgreen: neobjednavám teda z alli, ale z wish, ale máš pravdu, je to nemoc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65457
27.7.16 11:49

@JayLee dej mi pak vědět, co ta maska :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
27.7.16 11:56

@JayLee hlavně tam sou věci, co tady nekoupíš :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
27.7.16 12:06
@michee píše:
Mě teda zežloutl i barevný obal, boky obalu jsou z nějakého divného plastu asi a místo tyrkysovo modré jsou teď hnusně modro/žluto/zelené! A kupovala jsem ho za nemalý peníz tady v ČR.

Je to proste klasicka reakce toho plastu nebo gumy. Co jsou nemale penize? Zkus to reklamovat. Otazka jestli to je proste klasicka unava materialu nebo proste chyba vyroby. Ma to nejakou znacku? Kdyztak do SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
27.7.16 13:05

No ja mam cca 4 mesice Spigen, koupenej pres Alzu, stal me 500 Kc. Myslis, ze je to na reklamaci? To me puvodne ani nenapadlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36720
27.7.16 13:51

@Ďáblouš tak jsem na to taky koukla, věcí mraky a za slušný peníze. Ale zajímá mě, co to u platby znamená to-bezpečnostní kód a datum vypršení platnosti? banka si taky asi něco přičte, že jo

Příspěvek upraven 27.07.16 v 15:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák