Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Mam iphone a radsi jsem si na nej koupila od Spigenu ten pruhledny obal. Po mesici je ale do zluta tbarveny, flekaty, nicim mi to nejde cistit… Je to normalni a radsi vyhodit a riskovat pad mobilu nebo je na to cisteni nejakej figl…? Diky moc za radu.
@JayLee píše:
vyhod ho to nemá cenu cistit a vyber si nejaky poradny na Aliexpressu za par kacek a dopravou zdarma
Presne…vzdycky si tam objednam dva nebo tri ruzne. Vyjdou na par korun, takze kdyz jsou spinave, vyhazuju ![]()
@JayLee jo, zrovna mam dva obaly na ceste ![]()
Jinak objednavam tam taky furt neco
To je nemoc ![]()
@79Simona koupila jsem ciry original ultra tenky na iSTYLE a nezabarvuje se. Obcas ho vytru vlhcakem, kdyz je v nem bordel a jinak je furt peknej, posledni mam asi pul roku. A na mobilu neni temer videt, nekazi design
Kamarádka vždycky zažloutlý obal od telefonu vyčistila normálníma vlhčenýma ubrouskama na ruce. Já bych možná zkusila jemný tekutý písek.
Nijak. Pruhledny zloutnou. Ja je prodavam tak vim. Kup si barevny
@JayLee ahoj
předem se omlouvám, že se vám do toho vměšuju, ale masku mám doma a vytrhá vám z obličeje akorát chloupky, pokud nemáte nějak extra velký ucpaný póry, tak kromě bolesti nepoznáte rozdíl ![]()
@Ondrášovka.N píše:
Nijak. Pruhledny zloutnou. Ja je prodavam tak vim. Kup si barevny
Mě teda zežloutl i barevný obal, boky obalu jsou z nějakého divného plastu asi a místo tyrkysovo modré jsou teď hnusně modro/žluto/zelené! A kupovala jsem ho za nemalý peníz tady v ČR.
@JayLee přesně z toho důvodu sem ji objednala taky
neobjednavám teda z alli, ale z wish, ale máš pravdu, je to nemoc ![]()
@michee píše:
Mě teda zežloutl i barevný obal, boky obalu jsou z nějakého divného plastu asi a místo tyrkysovo modré jsou teď hnusně modro/žluto/zelené! A kupovala jsem ho za nemalý peníz tady v ČR.
Je to proste klasicka reakce toho plastu nebo gumy. Co jsou nemale penize? Zkus to reklamovat. Otazka jestli to je proste klasicka unava materialu nebo proste chyba vyroby. Ma to nejakou znacku? Kdyztak do SZ
No ja mam cca 4 mesice Spigen, koupenej pres Alzu, stal me 500 Kc. Myslis, ze je to na reklamaci? To me puvodne ani nenapadlo…
@Ďáblouš tak jsem na to taky koukla, věcí mraky a za slušný peníze. Ale zajímá mě, co to u platby znamená to-bezpečnostní kód a datum vypršení platnosti? banka si taky asi něco přičte, že jo
Příspěvek upraven 27.07.16 v 15:10