Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Neda se..neverim v peklo, takze nemuzu odpovedet na dalsi otazku.
Proboha o cem je ta prace? ![]()
To je hrozná bejkárna. Nemá to žádnou úroveň a nevěřím, že jde o výzkum pro vysokoškolskou práci. Někdo si z nás dělá srandu.
@Anna766 píše:
Sice je to ptákovina, ale pro tu srandu jsem to vyplnila.
Já chtěla, ale přes peklo mě to nepustilo ![]()
@Kasandra159 píše:
Já chtěla, ale přes peklo mě to nepustilo
Teď jsem to zkusila znova a pustilo mě to normálně všude dál. Jakou otázku s peklem máte holky přesně na mysli?
@Anna766 píše:
Teď jsem to zkusila znova a pustilo mě to normálně všude dál. Jakou otázku s peklem máte holky přesně na mysli?
Za mě ta další s tresty v pekle, když na něj nevěřím, nemůžu nic vybrat ![]()
@Kipa22 píše:
To je hrozná bejkárna. Nemá to žádnou úroveň a nevěřím, že jde o výzkum pro vysokoškolskou práci. Někdo si z nás dělá srandu.
@Kipa22 píše:
Já myslím, že nikdo netvrdí, že je to na vysokoškolskou práci - v úvodu je napsáno seminární, to může být klidně na střední, ne?
Mě teda tak některé otázky přišly ne úplně nejšťastněji položené - třeba s tím, za jaké činy se může člověk dostat do pekla a musela se vybrat aspoň jedna možnost, nebo ta, jestli se můžou dobří dostat do pekla a špatní do nebe - to mi přijde, že jsou spojené dvě otázky a škoda, že nemůžu odpovědět na každou zvlášť.
Ale zajímavé téma, člověk se zase aspoň nad něčím zamyslí ![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.
Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit o vyplnění dotazníku mému kamarádovi k vypracování seminární práce. Dotazník je na téma posmrtný život a je zcela anonymní a slouží pouze ke studijním účelům. Celé vyplnění zabere jen pár minut. Předem děkuju moc za každé vyplnění. Zde je odkaz
https://www.survio.com/…3M1P7W2A3L3S