Výpočet podpory
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
výpočet podpory
Ahoj holky, potřebuji poradit.
končí mi RD, zaměstnavatel nemá pro mě práci. vím na co mám nárok, ale zajímá mě jak to bude s podporou, když po skončení RD půjdu do práce na týden pracovat a pak poměr zaměstnavatel nebo dohodou ukončíme z organizačních důvodů. Bude se mi podpora vypočítávat z toho mého průměrného měsíčního výdělku, který jsem měla před nástupem naRD?
děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@ccudlik Ne, bude se počítat z toho týdne, pokud se na UP prihlasis do 3 dnů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co se musí stát, aby se počítala s toho průměrného výdělku? odpracovat celý měsíc?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zvláštní, chtěla jsem si tady jen potvrdit to, co mi paní řekla na úřadu práce…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosím anonymně - soukromé info.
Chtěla bych se zeptat, do července roku 2013 jsem pobírala RD(4-letá varianta),
poté podpora od ÚP, od prosince 2013 - rekvalifikace ta trvala do dubna 2014, od května 2014 - práce - bohužel jen na půl roku. Pracovní smlouva končí v říjnu 2014. (čistý příjem cca 16tisíc/měsíčně. Budu mít nárok na podporu nebo nebudu?
Děkuji za odpověď
![]()
- Citovat
- Upravit
@ccudlik Vážně? Já si nejsem právě jistá, ani jak se bude počítat, hlavně z čeho..:-)
A děkuji za odpověď ![]()
- Citovat
- Upravit
@ccudlik No jo, ale já pracovala vlastně jen půl roku. Tak proto nevím, jestli nárok mám..
Ale jinak díky. ![]()
- Citovat
- Upravit
ROdičovská se v případě nároku na podporu počítá taky - jako bys pracovala (samozřejmě ta nejnižší možná částka, což je jedno, když jsi pak pracovala doopravdy).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak že se mi bude počítat část rodičovské plus ten výdělek za půl roku? Myslíš že se do toho vlezu? Četla jsem, že se to počítá dva roky zpět.
@Pipet děkuji
![]()
- Citovat
- Upravit
To já už nevím,, mám pocit, že výše podpory se počítá jen z posledního zaměstnání ![]()
Ale fakt nevím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám podobný dotaz. Teď v říjnu mi skončila RD (4 roky), předtím jsem byla na ÚP, protože předchozí zaměstnavatel semnou pěkně vyběh. Zkušebku jsem byla nucena dělat na černo a pak mě propustili. Poté jsem otěhotněla. Teď mi skončila RD a v pondělí jdu na pracák. Budu mít nárok na nějakou podporu? Do konce roku mám smlouvu na DPČ. Pak nevím, co bude dál. Práce moc není, jen brigády a z toho moc mít nebudu. Syn chodí do školky na 6 hodin denně, ale práci na tak krátkou dobu denně nenajdu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit