Výpotek v koleni

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3
22.6.18 14:28

Výpotek v koleni

Ahoj. vsecky tady.Uz sem zoufalá a hledám někoho. kdo měl taky takový problém. ktery zažívám já. Už 4 měsíce chodím na punkci kolene.Bez úrazu. proste z ničeho nic se mi udělal v koleni výpotek 75ml.po 4 měsících a asi snad po 10 punkci mi poslali na magnetickou rezonanci. Z výsledků se nic nezjistilo.tak za měsíc na atroskopii a uvidíme. jen mi zaráží že doktor ještě než půjdu na tu operaci mi řekl že ano po operaci to nemusí vyjít. tak jsem tak zoufalá za ty 4 měsíce. nemohu vůbec bez berlích nikam jít. Odlehčuji nohu. neustale ji mám nataženou např v posteli a furt mám výpotek. Myslíte že měl doktor pravdu o tom že to nemusí vyjít. jeste dodám že před 7 lety jsem měla převezeny meniskus a vázy a to se hezky po operaci spravilo a ten prej jen mírně prasklý meniskus. a že to není kvůli tomu.????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3355
22.6.18 14:38

@Amut zalezi proc vypotek mas? Muze byt treba po zanetu /angina, borelioza…/ a pak ti urcite artroskopie nepomuze. Poslali tu tekutinu na vysetreni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
22.6.18 14:43

Výpotek v koleni

Vůbec nic takového neposlali. Tak to mi štve že tohle ani doktorovi nenapadlo. Ale anginu a nebo jinou nemoc sem neprodelala. Jen sem byla týden na lyžích.akorat už si vzpomínám jak zezadu mi někdo prudce strčil a já leknutí jsem tou nohou blbě nebo malilinko lusklo v koleni.ze by to bylo tím. A vypotek se udělal až za 14 dní po horách.

Příspěvek upraven 22.06.18 v 15:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.6.18 14:12

Když se dělá výpotek, tak s tím něco bude, tuším že ten meniskus. Jedině až na artro doktor skutečně zjistí, co s tím. Důležité je jít k odborníkovi. Není odborník jako odborník :-) :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
28.6.18 14:24

A jak poznám který je odborník? I když na dveřích má napsáno ortoped

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie