Výpověď - nevím, jak se rozhodnout
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Hloupé ti to být nemusí. Tak to prostě funguje. Pokud by bylo nedojíždění pro tebe velký benefit klidně to vezmi s čistým svědomím. Ale počítej s tím, že zatáčky jsou všude těžké. Plus jestli je tady fajn kolektiv to je k nezaplacení. A záleží jestli by jsi si s tím jiným fajn kolektivem sedla.
Asi tolik no…
Příspěvek upraven 28.08.22 v 21:58
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale od toho je zkušební doba, aby si to obě strany ujasnily.
Vůbec to hloupé není. Lepší teď odejít, než to odkládat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Hezky večer
Je tady nekdo, kdo dál výpověď ve zkusebce? Jak reagoval zamestnavatel?V červenci jsem nestoupila do nové práce. Prvni dva týdny byly hrozné. Chodila jsem domu pomalu s pláčem. Postupně se to zlepšilo a byla jsem relativně spokojená. Před týdnem jsem dostala novou nabídku. Náplň práce je v podstatě stejná. Je tam o něco lepší pracovni doba, pracuje tam známá a je tam spokojená i kolektiv je prý super. Finančně bych na tom byla zhruba stejně. Možná o něco lip. Taky bych nemusela tolik dojíždět.
Jenže ja se nedokážu rozhodnout, jestli to vzit nebo ne. Je mi totiž hrozně hloupé říct, že chci skončit. Je tam také fajn kolektiv a opravdu se mi hodne věnovali, aby mě vše naučili. A je mi to prostě hloupé odejít.
Od toho právě zkušební doba je. Já ve zkusebce odešla jednou, po dvou měsících. Sice se mnou nemluvila ani klika u dveří, ale v další práci jsem si výrazně pomohla, jak finančně, náplní práce, kolektivem…
Jinak pozor není to výpověď, ale zrušení pracovního poměru ve zkušební době ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jeste doplnim jednu věc. Teď pracuji ve velkem městě. Libi se mi, že mám tak nejak vše po ruce. Treba tam mam zubaře, gynekologa atd. Taky když jsem potrebovala fyzioterapeuta nebo psychologa mohla jsem si vybirat.Ta druhá prace je v mhohem mensim městě. Kde úplně nejsou takove možnosti.
- Citovat
- Upravit
Ze svých zkušeností můžu říct, že kolektiv je pro mne velice velkým kritériem. Díky jedné holčině sem odešla z práce, kterou sem jinak milovala (aj dojezd, náplň práce, jiné kolegyně atd.) ![]()
Takže pokud tady máš fajn partu… ![]()
- Citovat
- Upravit
Jakou praci si nakonec vyberes, to je na tobe..treba si sepis +- obou most, jestli ti to pomuze, rozhodnout se musis sama…co se tyka ciste vypovedi ve zkusebce, tak na to mas notmalne pravo, chapu, ze ti to muze pripadat nefer, ale v zivote musis jednat, abys byla spokojena, ne nekde zustavat kvuli strachu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sepiš si plusy a mínusy každé práce a porovnej. Nenech se ovlivnit pocitem, že to bude „blbý“. Od toho je zkušebka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Jeste doplnim jednu věc. Teď pracuji ve velkem městě. Libi se mi, že mám tak nejak vše po ruce. Treba tam mam zubaře, gynekologa atd. Taky když jsem potrebovala fyzioterapeuta nebo psychologa mohla jsem si vybirat.Ta druhá prace je v mhohem mensim městě. Kde úplně nejsou takove možnosti.
A jak jsou ta města od sebe daleko? K lékaři můžeš jezdit stále tam, co doposud. Sice podle litery zákona zaměstnavatel proplácí návštěvu nejbližšího zdravotnického zařízení, ale nezažila jsem, že by se to ve firmách někdy skutečně řešilo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hezky večer
Je tady nekdo, kdo dál výpověď ve zkusebce? Jak reagoval zamestnavatel?
V červenci jsem nestoupila do nové práce. Prvni dva týdny byly hrozné. Chodila jsem domu pomalu s pláčem. Postupně se to zlepšilo a byla jsem relativně spokojená. Před týdnem jsem dostala novou nabídku. Náplň práce je v podstatě stejná. Je tam o něco lepší pracovni doba, pracuje tam známá a je tam spokojená i kolektiv je prý super. Finančně bych na tom byla zhruba stejně. Možná o něco lip. Taky bych nemusela tolik dojíždět.
Jenže ja se nedokážu rozhodnout, jestli to vzit nebo ne. Je mi totiž hrozně hloupé říct, že chci skončit. Je tam také fajn kolektiv a opravdu se mi hodne věnovali, aby mě vše naučili. A je mi to prostě hloupé odejít.