Výpověď smlouvy u Vodafonu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
ljt
15.9.14 20:13

vypoved smlouvy u vodafonu

Dobrý večer, chtělabych vvypovědět smlouvu s vodafonem, která ma platnost do července 2015.Prosímo radu nněkoho kdo s tím ma zkušenosti. Četla jsem a slyšela ze se tomu hodně brání, dělají problémy a taky ze se platínnějaká pokuta.Mate někdo takovou zkušenost? Děkuji za rady. 8o

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Tunrida
15.9.14 20:18

@ljt Neřeknu ti Vodafone, ale O2, tak jsme teď vypovídali my. Nejdřív hodinový telefonát, než se borek vykecal s argumenty a než nabídl různé jiné varianty. Dokonce mi i nabídl, že bych mohla platit větší paušál :mrgreen: Pak přišel dopis s vyúčtováním smluvní pokuty - ta prostě u tafifu je. My platíme paušál 249 a pokuta přišla 498,– a smlouva je cca podobně jako ta tvoje. Teď 29. září by měly simky přestat fungovat.

• Citovat
  • Upravit
ljt
15.9.14 20:35

Děkuji. No asi to zkusim spis sepsat a vypovědět písemné, nemámnervy na to se s nněkým hádatpo telefonu. Ale s tou pokutou si me potěšila já mámtedy pausal nzastaveny na 699 ale myslela jsem ze to bude horsi. ještě omluva píšu z telefonu tak to podle toho vypada. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
15.9.14 20:42

@ljt To máš celkem fuk, oni ti zavolají i tak :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1638
15.9.14 20:53

Ano podávali jsme výpověď a dělají strašně problémy, mají nám přenést číslo a už je to asi 3měsíce a pořád se ve finále jakože něco! pokazí. šmejdi neskuteční!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ljt
15.9.14 20:53

Aha tak me to nemine, už se Těšín a snad nepodlehnu těm jejich lákavým nabidkam ;) :D

• Citovat
  • Upravit
ljt
15.9.14 21:02

No právě ttakové věci jsem taky slyšela ze to zdržují a dokonce vyhrožujía tak.No ale asi se do toho teda puštík už ten pausal co mám nechci a hlavně chci přejítk jinemu ooperátorovi. Hlavněme stvou s ttím jejich vyuctovanim. i když jsem chtěla několikrát aby mi posílali podrobně výpisy tak mi stejně pořadcchodí sms-ka z částkou kterou si někdo mihl klidně vycucat z prstu a i když jsem tam několikrát volala stejne mi přišel za celou dobu asi 3 let jen jeden podrobný vypis Je to hruza.tak se Těšín ze se jich zbavim. :cert:

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
15.9.14 21:19

Jako až tak ten Vodafone jo?

• Citovat
  • Upravit
1638
15.9.14 21:28

Jo a mi s něma měli problémy hrozný vždy, ať šlo o cokoliv, vodafone už nikdy! řešili jsme hodně problémů, přítel pracuje na IČO a tak hodně telefonuje, a pokud s e objevil nějáký problém, tak s nimi to řešit fakt děs běs! jsme rádi, že už jsme jinde, pevný nervy!!! a nenechat se! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ljt
15.9.14 21:52

Jo moc děkuji. Kdysi jsem byla u T-Mobile a přešla jsem proto ze spousta lidi kterým jsem volala bylo u vodafonu tak abych to mela levnejsi a az ted si uvědomujíze u T -mobile sšlo skoro všechnov ppohodě ale taky mělissvé mouchy, to maji ale asi všichni no ale jak to tak poslouchal a ČTÚ tak Vodafon je asi nejhorší :cert:.

• Citovat
  • Upravit
ljt
15.9.14 22:00

A znovu se omouvam za psaní dotykac a rychle psaní asi nejdou dohromady.Hru.za kdyžto po sobe ctu :nevim: :lol:

• Citovat
  • Upravit
7421
15.9.14 22:36
@ljt píše:
No právě ttakové věci jsem taky slyšela ze to zdržují a dokonce vyhrožujía tak.No ale asi se do toho teda puštík už ten pausal co mám nechci a hlavně chci přejítk jinemu ooperátorovi. Hlavněme stvou s ttím jejich vyuctovanim. i když jsem chtěla několikrát aby mi posílali podrobně výpisy tak mi stejně pořadcchodí sms-ka z částkou kterou si někdo mihl klidně vycucat z prstu a i když jsem tam několikrát volala stejne mi přišel za celou dobu asi 3 let jen jeden podrobný vypis Je to hruza.tak se Těšín ze se jich zbavim. :cert:

a potřebuješ je ooravdu tištěný?
Já už je několik let tisknu pro potřeby účetnictví z netu… (z jejich samoobsluhy)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ljt
16.9.14 05:28

Tak já nemám tiskárnu(tedy ani počítač),samozřejmě ze bych si to mohla vytisknout u někoho ale o to nejde.
Proč jábych si to mela vvyhledávat kdyžjsem je poprosila at mi to pposílají. podle me to je jejich povinnost. V každém obchodě ti dají lístek nebo fakturu s tím jak k te částceddospělí. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
72725
16.9.14 07:22
@ljt píše:
Dobrý večer, chtělabych vvypovědět smlouvu s vodafonem, která ma platnost do července 2015.Prosímo radu nněkoho kdo s tím ma zkušenosti. Četla jsem a slyšela ze se tomu hodně brání, dělají problémy a taky ze se platínnějaká pokuta.Mate někdo takovou zkušenost? Děkuji za rady. 8o

zrovna jsem smlouvu vypovídala - normálně na pobočce. Já mám dotovaný mobil, takže podání výpovědi, běžela mi lhůta měsíc - kdy volají, proč chci pryč atd.. ta lhůta mi teď skončí, zaplatím pokutu - částku Ti řeknou hned na pobočce nebo i na infolince, záleží na více věcech, u mě je to už jen pár kč. No a pak jen dostanu přenosový kód a hurá pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ljt
16.9.14 08:37

Děkuji, no už se Těším az si taky řeknu hurá pryč :jazyk:.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák