Výpověď ze strany šéfa
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Anonymní píše:
Zdravím, teď jsem se v práci měla problém. Ke konci července jsem řekla, ze podávám vypoved. Bylo mi řečeno, ze bez papiru to nejde. Nakonec mi bylo řečeno, ze ji teda můžu podat i zpětně. Což jsem řekla, ze by vůči ostatní nebylo fér. A teď k celý věci.. Šéfová za mnou přišla, ze teda ji mám podepsat ke konci srpna, ale ze svoji strany. Ovšem jsem řekla, ze ze svoji strany ji nepodepisu a ze chci výpověď od zaměstnavatele (mám na papíře minimum, takže případné z pracaku by mi šlo velký prd). Jenže ona mi to chce podat, ze musí uvést teda paragraf - a ze teda 52 a ze pro me me vytykaci dopis pripraveny - ve kterém stalo, ze 31.7. vykrikovala, ze podává výpověď?Takovej vytykaci dopis je snad neplatej. Nicméně mi musí podat 3 vytykaci dopisy? Mám jeden z ledna za autonehodu a teď mi chtěla podat tenhle. Tak jsem ji řekla, ze s ani jedním nesouhlasím a ze chci výpověď od ni bez paragrafu, což mi pak ještě řekla, ze paragraf 49 - což je dohoda. Jak postupovat dál, aby se mnou nevymetla chodbu? Děkuji za odpověď.
tak když jsi chtěla dát výpověď, tak by to bylo z tvé strany… takže šéfová chtěla jen to, abys svou ústní výpověď dala na papír… v čem by měl být problém? Chtěla jsi výpověď, tak ji musíš sama podat… výpověď z pracovního poměru je vždy jednostranná… pak je dohoda o ukončení pracovního poměru, ale to by se obě strany musely dohodnout, že to tak chtějí… tady jsi chtěla výpověď dát sama, takže je to výpověď z tvé strany… a tu musíš napsat a podepsat ty sama…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A proč by ti šéfová měla dávat výpověď a platit ti odstupné, když odejít chceš ty? To ty se snažíš zamést s ní, ne ona s tebou…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty chceš odejít z práce a chceš, aby ti podal výpověď zaměstnavatel jen abys něco dostala na pracáku nebo tě nevyřadili a divíš se, že ti to nechce podepsat?? ![]()
To je jak kdybych dala výpověď já a chtěla po zaměstnavateli ať mi hodí na papír, že výpověď byla z jejich strany abych dostala odstupné
vykašlala bych se na firmu a ještě si odnesla prachy
co čekáš??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co když ji dát nechci? Byla bych ráda, abyste mi odpovedeli na můj dotaz a nestourali se v tom.
O tom, ze me šéfová chodí kontrolovat v době dovoleny, kde jsem a na vyplatnici mi píše dovolenou, jak se ji zlíbí, to je v pořádku… Chci to z její strany, protože ze svý strany to nepodam…
Příspěvek upraven 31.08.16 v 23:45
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@angelsface buď dáváš výpověď a chceš odejít sama a nebo tě vyhodili. Nebude přeci psát, že tě vyhodila když chceš odejít sama a jestli nechceš odejít tak tam zůstaň. Je to jednoduché ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takže ty povieš, že davas výpoveď. A keď to sefova vezme a chce aby si to dala na papiere z tvojej strany-odkial ten nápad vzišiel, tak sa branis a chceš aby ju dali oni tebe??? To ako fakt??
A ak nechceš aby sa v tom niekto hrabal, tak nabudúce polož jednoduchú otázku. Pretože keby si toto skúsila u nás v práci, tak sa zariadi paragraf…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mexie píše:
@angelsface buď dáváš výpověď a chceš odejít sama a nebo tě vyhodili. Nebude přeci psát, že tě vyhodila když chceš odejít sama a jestli nechceš odejít tak tam zůstaň. Je to jednoduché
Zůstat tam nejde, kvůli tomu výše zminovanemu, co jsem napsala. Podá mi výpověď z její strany, ale to na to nemá nárok ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@meggy33 píše:
Takže ty povieš, že davas výpoveď. A keď to sefova vezme a chce aby si to dala na papiere z tvojej strany-odkial ten nápad vzišiel, tak sa branis a chceš aby ju dali oni tebe??? To ako fakt??
A ak nechceš aby sa v tom niekto hrabal, tak nabudúce polož jednoduchú otázku. Pretože keby si toto skúsila u nás v práci, tak sa zariadi paragraf…
Paragraf a jak když neporusuji pracovní kazen?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mexie píše:
@angelsface píšeš, že Ti ještě nabízí dohodu ne???
Ano, ale s tím, ze odejdu hned. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@angelsface píše:
Ano, ale s tím, ze odejdu hned.
a co teda chceš? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@angelsface a kdy chceš teda odejít?? Ty dáváš výpověď, ona Ti nabídla dohodu a tobě se to nelíbí?? Řekla bych, že je dost shovívavá. Nevím co čekáš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Regina Hero píše:
a co teda chceš?
odstupné + nesníženou podporu, přece
![]()
ale jinak se v tom tedy taky ztrácím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli se nepletu nebo se něco neměnilo, tak zaměstnavatel smí dát výpověď pouze podle toho paragrafu 52. Pokud nechceš přistoupit na dohodu, musíš dát výpověď ty, podle mě jinou možnost nemáš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím, teď jsem se v práci měla problém. Ke konci července jsem řekla, ze podávám vypoved. Bylo mi řečeno, ze bez papiru to nejde. Nakonec mi bylo řečeno, ze ji teda můžu podat i zpětně. Což jsem řekla, ze by vůči ostatní nebylo fér. A teď k celý věci.. Šéfová za mnou přišla, ze teda ji mám podepsat ke konci srpna, ale ze svoji strany. Ovšem jsem řekla, ze ze svoji strany ji nepodepisu a ze chci výpověď od zaměstnavatele (mám na papíře minimum, takže případné z pracaku by mi šlo velký prd). Jenže ona mi to chce podat, ze musí uvést teda paragraf - a ze teda 52 a ze pro me me vytykaci dopis pripraveny - ve kterém stalo, ze 31.7. vykrikovala, ze podává výpověď?
Takovej vytykaci dopis je snad neplatej. Nicméně mi musí podat 3 vytykaci dopisy? Mám jeden z ledna za autonehodu a teď mi chtěla podat tenhle. Tak jsem ji řekla, ze s ani jedním nesouhlasím a ze chci výpověď od ni bez paragrafu, což mi pak ještě řekla, ze paragraf 49 - což je dohoda. Jak postupovat dál, aby se mnou nevymetla chodbu? Děkuji za odpověď.