Vypovídat se kvůli Dr

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5501
14.5.21 23:46

Předpokládám, že se jí zdálo divný, že jí na otázku na antikoncepci odpovídáš kontryhelem, který naopak berou ženy s potížemi s plodností.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12594
15.5.21 07:09
@Sovička 00 píše:
Ahoj holky dnes jsem byla u Dr kvůli bolesti v podbřišku Dr se mě ptala zda beru antikoncepci řekla jsem že ne že piju kontryhelový čaj a ona mi řekla že antikoncepce je na otěhotnění a sestra to potvrdila tak jsem ji řekla že antikoncepce není na otěhotnění ale že tomu zabrání aby žena otěhotněla :nevim: byla jsem z toho zmatená když řekla že antikoncepce je na otěhotnění a pak mi řekla že kontryhelový čaj není na menstruaci že o tom ani neslyšela řekla jsem jí že to čaj piju aby ta menstruace tolik nebolela a byla normální bez bolestná a ona mi řekla že tohle nikdy neslyšela že se to používá :nevim: tak vůbec nevím jsem blázen já? Že nevím že antikoncepce je pro ženy který nechtějí otěhotnět a nebo opravdu nějaká antikoncepce funguje na otěhotnění :nevim: :nevim:

Takto jestli spise nemyslela, ze nektere preparaty pusobi na dve strany..ja brala Proveru abych dostala ms a pritom ji braly zeny kdyz chtely otehotnet, jak sem cetla :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
15.5.21 07:14
@Sovička 00 píše:
@JancaS84 ale antikoncepce má bránit tomu ne aby žena neotěhotněla je jasný že se může stát cokoliv ale určitě žádná antikoncepce není na plodnost :mrgreen:

Opravdu píšeš tak, že není rozumět tomu, co vlastně myslíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35329
15.5.21 08:34
@Sovička 00 píše:
Ahoj holky dnes jsem byla u Dr kvůli bolesti v podbřišku Dr se mě ptala zda beru antikoncepci řekla jsem že ne že piju kontryhelový čaj a ona mi řekla že antikoncepce je na otěhotnění a sestra to potvrdila tak jsem ji řekla že antikoncepce není na otěhotnění ale že tomu zabrání aby žena otěhotněla :nevim: byla jsem z toho zmatená když řekla že antikoncepce je na otěhotnění a pak mi řekla že kontryhelový čaj není na menstruaci že o tom ani neslyšela řekla jsem jí že to čaj piju aby ta menstruace tolik nebolela a byla normální bez bolestná a ona mi řekla že tohle nikdy neslyšela že se to používá :nevim: tak vůbec nevím jsem blázen já? Že nevím že antikoncepce je pro ženy který nechtějí otěhotnět a nebo opravdu nějaká antikoncepce funguje na otěhotnění :nevim: :nevim:

Jiste jsi spatne rozumela. Dr. ti rozhodne nebude vypravet podobne pohadky, je prece v tom oboru odbornik, neni hlupak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
15.5.21 08:46

No ale co jste resily ze problem? Jestli jste resily, ze chces otehotnet a nejde to, tak pochybuju, ze ti doporucovala antikoncepci… jestli jste resily, ze tehotna byt nechces, mas bolestivou ms, nepravidelny cyklus apod..tak to je logicke, ze mluvila o antikoncepci… kontryhelovy caj pusobi na rust sliznice v prvni fazi cyklu do ovulace, take snad pusobi priznive na prokrveni delohy..antikoncepce chrani pred pocetim..jsem presvedcena o tom, ze pani doktorka tohle vi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
15.5.21 10:51

@Melodie91 právě že jsme řešily že nejde otěhotnět a nabídla mi antikoncepci že prý pokud ji budu brát tak po 3 měsících pokud ji přestanu brát otěhotním

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
15.5.21 10:51

@maja45 píšu úplně normálně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21600
15.5.21 11:34
@Sovička 00
@Sovička 00 píše:
@Melodie91 právě že jsme řešily že nejde otěhotnět a nabídla mi antikoncepci že prý pokud ji budu brát tak po 3 měsících pokud ji přestanu brát otěhotním

Aha, tak konečně jsi to napsala srozumitelně. V tomhle ale má doktorka pravdu. Po vysazení antikoncepce to může opravdu zafungovat jako stimulátor pro otěhotnění. Navíc pokud žena bere antikoncepci dlouho, vysadí a otěhotné v prvním cyklu, je i vysoká pravděpodobnost dvojčat a vícerčat. Pokud s doktorkou komunikuješ podpobně jako ve svém prvním příspěvku, tak to musí být slušně zmatená konverzace :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65200
15.5.21 17:22

Zakladatelka je ta s tím asteroidem, píše jen provokační diskuse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
15.5.21 19:58

@vokishka tohle je provokace?? No jestli ano tak to sorry ale podle mě tahle ta diskuse je úplně normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí