Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Předpokládám, že se jí zdálo divný, že jí na otázku na antikoncepci odpovídáš kontryhelem, který naopak berou ženy s potížemi s plodností.
@Sovička 00 píše:
Ahoj holky dnes jsem byla u Dr kvůli bolesti v podbřišku Dr se mě ptala zda beru antikoncepci řekla jsem že ne že piju kontryhelový čaj a ona mi řekla že antikoncepce je na otěhotnění a sestra to potvrdila tak jsem ji řekla že antikoncepce není na otěhotnění ale že tomu zabrání aby žena otěhotnělabyla jsem z toho zmatená když řekla že antikoncepce je na otěhotnění a pak mi řekla že kontryhelový čaj není na menstruaci že o tom ani neslyšela řekla jsem jí že to čaj piju aby ta menstruace tolik nebolela a byla normální bez bolestná a ona mi řekla že tohle nikdy neslyšela že se to používá
tak vůbec nevím jsem blázen já? Že nevím že antikoncepce je pro ženy který nechtějí otěhotnět a nebo opravdu nějaká antikoncepce funguje na otěhotnění
![]()
Takto jestli spise nemyslela, ze nektere preparaty pusobi na dve strany..ja brala Proveru abych dostala ms a pritom ji braly zeny kdyz chtely otehotnet, jak sem cetla
![]()
@Sovička 00 píše:
@JancaS84 ale antikoncepce má bránit tomu ne aby žena neotěhotněla je jasný že se může stát cokoliv ale určitě žádná antikoncepce není na plodnost
Opravdu píšeš tak, že není rozumět tomu, co vlastně myslíš…
@Sovička 00 píše:
Ahoj holky dnes jsem byla u Dr kvůli bolesti v podbřišku Dr se mě ptala zda beru antikoncepci řekla jsem že ne že piju kontryhelový čaj a ona mi řekla že antikoncepce je na otěhotnění a sestra to potvrdila tak jsem ji řekla že antikoncepce není na otěhotnění ale že tomu zabrání aby žena otěhotnělabyla jsem z toho zmatená když řekla že antikoncepce je na otěhotnění a pak mi řekla že kontryhelový čaj není na menstruaci že o tom ani neslyšela řekla jsem jí že to čaj piju aby ta menstruace tolik nebolela a byla normální bez bolestná a ona mi řekla že tohle nikdy neslyšela že se to používá
tak vůbec nevím jsem blázen já? Že nevím že antikoncepce je pro ženy který nechtějí otěhotnět a nebo opravdu nějaká antikoncepce funguje na otěhotnění
![]()
Jiste jsi spatne rozumela. Dr. ti rozhodne nebude vypravet podobne pohadky, je prece v tom oboru odbornik, neni hlupak.
No ale co jste resily ze problem? Jestli jste resily, ze chces otehotnet a nejde to, tak pochybuju, ze ti doporucovala antikoncepci… jestli jste resily, ze tehotna byt nechces, mas bolestivou ms, nepravidelny cyklus apod..tak to je logicke, ze mluvila o antikoncepci… kontryhelovy caj pusobi na rust sliznice v prvni fazi cyklu do ovulace, take snad pusobi priznive na prokrveni delohy..antikoncepce chrani pred pocetim..jsem presvedcena o tom, ze pani doktorka tohle vi
@Melodie91 právě že jsme řešily že nejde otěhotnět a nabídla mi antikoncepci že prý pokud ji budu brát tak po 3 měsících pokud ji přestanu brát otěhotním
@Sovička 00 píše:
@Melodie91 právě že jsme řešily že nejde otěhotnět a nabídla mi antikoncepci že prý pokud ji budu brát tak po 3 měsících pokud ji přestanu brát otěhotním
Aha, tak konečně jsi to napsala srozumitelně. V tomhle ale má doktorka pravdu. Po vysazení antikoncepce to může opravdu zafungovat jako stimulátor pro otěhotnění. Navíc pokud žena bere antikoncepci dlouho, vysadí a otěhotné v prvním cyklu, je i vysoká pravděpodobnost dvojčat a vícerčat. Pokud s doktorkou komunikuješ podpobně jako ve svém prvním příspěvku, tak to musí být slušně zmatená konverzace ![]()
Zakladatelka je ta s tím asteroidem, píše jen provokační diskuse.
@vokishka tohle je provokace?? No jestli ano tak to sorry ale podle mě tahle ta diskuse je úplně normální.