Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Klementyna píše:
Já tu zas nechápu ty anonymní odpovědi. Proč jako?![]()
![]()
Jinak dotaz je samozřejmě pitomost
![]()
Protože si nechtějí delat zle ![]()
@alexsona píše:
Už tu knížku Padesát odstínů šedi radši nečtěte![]()
Ja to tedy jeste ani neviděla natož četla.. Ty jo? Co na tom všichni vidí??
![]()
50 odstínů jsem nečetla ani neviděla. Na holou dostávám. Takže já bych se při svých zkušenostech po takové sms cervenala a těšila.
Ja nevim, ale neprijde mi to normalni.Ja bych takoveho partnera hnala a nesmel by se ke me priblizit na 1kilak!!! Pokud to nekomu vyhovuje tak OK at se doma klidne privazuje k topeni, ale mit potrebu to jeste sdilet mezi lidmi???
![]()
Ach jo, to se někdo má…
Spankingově zaměřenou dámu sháním už x-let a stále nic. Nabídka je menší než poptávka.
Takže manžel má štěstí.
@Kallya píše:
Tak co dostali jste od pritele/manzela nekdy za trest vyprask? A kvůli čemu? Jaké to bylo??
Můj se právě vrací ze služební cesty, posilal me vazne smsky (teda vazne pro něj) a ja sem si z nej delala srandu. Odepsal mi, ze jak prijedu tak dostanu na holou.
Nevim jestli se mam těšit, nebo se bát
Já bych se těšila…
U nás je to oblíbené.
A určitě je to dobré proti celulitidě ![]()
@Kallya píše:
Tak co dostali jste od pritele/manzela nekdy za trest vyprask? A kvůli čemu? Jaké to bylo??
Můj se právě vrací ze služební cesty, posilal me vazne smsky (teda vazne pro něj) a ja sem si z nej delala srandu. Odepsal mi, ze jak prijedu tak dostanu na holou.
Nevim jestli se mam těšit, nebo se bát
Tak asi si dělal legraci ne? Přijde mi to dost ujety ![]()
Jak já bych takové hrátky uvítala
bohužel, manžel na to není
E.
@Raspusha píše:
Ja to tedy jeste ani neviděla natož četla.. Ty jo? Co na tom všichni vidí??![]()
Ja jsem to jen videla, taky jsem to necetla ![]()