Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@free333 píše:
Asi jak kdy.
Byla prostě jiná, výrazná, zvláštní.
NJN, jako koření byla dobrá, ale když z polívky cítíš jenom hořkou sůl tak Ti prostě nechutná. Její přítomnost jsem bral někdy ignoroval, někdy ten pohled z absolutně jiné strany nutil se zamyslet. Co je mnoho to je příliš. Mám opačný zájem, zájem o to aby to bylo příjemně peprné a nebudilo všeobecné pohoršení. Zájem na konzervativní bílé sněhobíle bez skvrny, ale smrtelně nudné to zase fakt nemusím a časem se mi dělala z toho kopřivka. Nevím možná je to fakt jenom velmi konzervativní dáma s velmi tuhou morální páteří, trošku při těle a dal bych ruku do ohně, že na bázi protivy se přitahují by mi byla i sympatická. Ale popravdě a otevřeně můžu říct uf!, ale bez vitězoslavného smajlu.
@sirikit Se se mnou bavíš, takže Tě urazila, jsi tožiž tím pádem taky v análně sadisticko masochistické sektě.
@Swift píše:
@sirikit Se se mnou bavíš, takže Tě urazila, jsi tožiž tím pádem taky v análně sadisticko masochistické sektě.
@Swift píše:
To jsme ovšem věděli!
![]()
@nostress píše:
Nekul oči, v análně - sadisticko - masochistické sektě u ní byl totiž každej, kdo občas zaexperimentuje s čímkoli jiným, než s misionářem potmě. ![]()
Beztak jsi tam s náma.
![]()
@nostress to je narážka na diskuzi o alternativně děrném sexu.
@terinka4444 píše:
stydět se říct, co bych chtěla při sexu není úplně ono. Myslím, že chlapi to berou jinak než my. Oni o tom nepřemýšlí a prostě to dělají. Když při sexu řekneš teď chci, abys mi udělal to a to, chlap nepřemýšlí, že je to strojené ( tedy odvozuji od svého chlapa, snad to tak mají všichni) prostě nadšeně jde a udělá a užije si to. Pravda, nemůžeš na něj vybalit tady máš pásek a sešvihej mě, to už jsou praktiky, na které je potřeba být dopředu připraven, to by dozajista způsobilo šok, ale jinak není potřeba se stydět. A když, tak to lze přes den, prostě přesně říct, popřípadě SMSkou poslat( to je taky dobrá denní hra
) co přesně chci večer, aby dělal. Myslím, že stydět se nebo ostýchat se říct, co chci není vůbec nutné. Píšu o těch normálnějších aktivitách.
Ovšem pokud tu SMS nepošleš kamarádovi z práce, omylem samozřejmě, teď už se radši třikrát podívám než něco odešlu.. ![]()
@Annne píše:
Ne, ne milá Nostress, som stále tu v plnej kráse.Ale čo je vela, to je vela a preto je potrebné uviesť fakty na pravú mieru.
análnasasadomaso - sekta, samozrejme, že to bola ironia a humor, ako je u mňa dobrým zvykom, plus moje skreslené informácia z internetu o rizikách análneho sexu, ktoré mi diskutujuci opravili, Nemôžme vedieť všetko, ja som sa držala informácií z netu, ktoré ak nie su pravdivé, tým lepšie. Nikdy som sa nevyjadrila o sexe v zmysle, že je povolený misionár potme.
Sirikit- stalkuje ma a napáda už niekolko mesiacov. Istý pán z jej oblubených diskuterov mi vyjadril zopár komplimentov a to naštartovalo jej závisť, plus závisť malého človeka, ktorý rád dominuje vo verbálnych prestrelkách. Nehnevám sa na ňu, vzbudzuje lutosť. Človek, ktorý má v sebe tolko nenávisti ako ona, má v sebe nejakú bolesť, je to nešťastný človek, ktorý vzbudzuje lutosť, nie hnev.
Swift - jeden z tých ludí, pre ktorých je emiimi nahrada, neuvedomila som si, že má pravdepdobne lubostný život tak smutný, že je nutený sa chodiť vzrušovať na Emiimi na „lechtivé diskusie“, niekolko diskusii erotografomanov založených za týmto učelom som s humorom narušila a preto tie reakcie. Ale možno tí ludia inu možno nemajú, aj ked si myslím, že existujéu iné stránky pre tuto cielovku a nie zrovna emimi.
Free, aj ked sme my dve boli v názoroch nezhodné a máme inú optiku, si v podstate milý človek a prajem ti všetko dobré, nech sa ti darí.
Nostress, s mudrymi a so slušnými ludmi sa mi diskutovalo velmi dobre a ty si jeden z nich, plus dalši, idem sa tým holkám poďakovať na článok „kam zmizeli nekteri uživatelé“.
To je super, že jsi zpátky.
![]()
@nostress píše:
Mě bude taky chybět. Nijak mi nevadila. Myslím, že to je velmi zajímavá, výrazná a silná osobnost. Některé názory má hodně vyhraněné, ale člověk u ní ví, na čem je.
Ano.Byla svá, radikálně svá. Mnohem víc mi vadí jiné, až zlé, nicky. Naštěstí jich tu moc není.
@Anna766 píše:
Ano.Byla svá, radikálně svá. Mnohem víc mi vadí jiné, až zlé, nicky. Naštěstí jich tu moc není.
Taky mi nevadí vyhraněné osobnosti. Život je pestrý, a hezký ve své rozmanitosti. Lidé jsou taky různí, a to je super.Od každého se můžu naučit něco nového. Co mi vadí, když je někdo hloupý, a ještě zlý. To je vražedná kombinace.
@Annne píše:
Holky, milé od vás,ale ja akosi nestiham prácu a zistila som, že som od emimina mierne závislá, tak si idem dať odykačku
Prejem vám všetkým všetko dobré
Taky ti přeji všechno dobré. A někdy přijď za námi na pokec. ![]()
@nostress píše:
To je super, že jsi zpátky.![]()
mne se zdalo, ze se snad teprve louci…asi nemohla odejit bez zaverecneho elaboratu
@Annne píše:
Sirikit- stalkuje ma a napáda už niekolko mesiacov. Istý pán z jej oblubených diskuterov mi vyjadril zopár komplimentov a to naštartovalo jej závisť, plus závisť malého človeka, ktorý rád dominuje vo verbálnych prestrelkách. Nehnevám sa na ňu, vzbudzuje lutosť. Človek, ktorý má v sebe tolko nenávisti ako ona, má v sebe nejakú bolesť, je to nešťastný človek, ktorý vzbudzuje lutosť, nie hnev.
Můžeš mi prosím odněkud vytáhnout moje „několikaměsíční stolkovanie“?
Nevlídně jsem se tvým směrem vyjádřila asi třikrát, a to velmi stručně, protože troly se snažím nekrmit.
Je pravda, že tvůj literární styl mě zabíjí, ale máme demokracii a v podobných případech, jako jsi ty, bohužel opravdu nezbývá, než příspěvky dotyčného přeskakovat.
Vytučněné jsi zmínila už poněkolikáté a nepochopila jsem ani jednou.
Opět - můžeš ocitovat, kde jsem se s tebou v jaké diskuzi střetla v přetahovačce o „oblíbeného diskutéra“, probůh?
![]()
Jak už jsem napsala výše - a čas od času pravděpodobně napíšu znovu: vadí mi arogance, se kterou si osobuješ určovat, kdo je idiot, co je normální a o čem je jakým způsobem přípustné diskutovat ve veřejné diskuzi.
Jasnozřivost, s jakou běžně diagnostikuješ zcela neznámého člověka podle pár příspěvků, už je jenom úsměvná.
Lassie se vrací.
Znovu a znovu.
Modlili jsme se málo.
![]()