Výprask na holou od přítele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3
30.8.17 17:35

Trest

Ono to je i riskantní. A může se to i zvrhnout.

Příspěvek upraven 31.08.17 v 10:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.8.17 09:55

Manžel to začal využívat

Holky nedělejte to, můj muž na to nebyl, ale já asi před rokem ho to naučila. Ze začátku to ani nebylo nic moc, ale já ho provokovala a on tak po půl roce začal být ostřejší, a to se mi už tak nelíbilo, jenže nyní už to ani není hra, zkrátko ho opravdu musím poslouchat, jinak se ani přes mé prosby nestydí mne ponížit a opravdu bolestivě seřezat a když jsem pak třeba odmítla na něj být milá, tak to zopakoval a třeba už i opaskem. Je fakt, že se už nehádáme, prostě jak se mu něco nelíbí, tak jsem bita a musím být hodná. Už se ho docela bojím, i když mne to stále ještě vzrušuje. :cert: :srdce: :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.8.17 10:51

Saatinovi

Jenže já ho zezačátku sama nutila, aby to bylo skutečné, NÉ jenom hra a říkala mu, že to musí být trest a ten má bolet, jinak zase neposlechnu atd. On to nechtěl, jenže teď ho to baví víc než mne a myslím, že mu dělá radost, když vidí jak se ho bojím, protože vím, že to naholou fakt bolí, ale když se třeba nechci obnažit, tak mi dá bití a až slíbím, že už poslechnu tak ji musím vystrčit holou a je to horší, nebo si musím sama přinést i prut atd. :cert: :srdce: :zed:

• Citovat
  • Upravit
13141
31.8.17 11:06
@Anonymní píše:
Jenže já ho zezačátku sama nutila, aby to bylo skutečné, NÉ jenom hra a říkala mu, že to musí být trest a ten má bolet, jinak zase neposlechnu atd. On to nechtěl, jenže teď ho to baví víc než mne a myslím, že mu dělá radost, když vidí jak se ho bojím, protože vím, že to naholou fakt bolí, ale když se třeba nechci obnažit, tak mi dá bití a až slíbím, že už poslechnu tak ji musím vystrčit holou a je to horší, nebo si musím sama přinést i prut atd. :cert: :srdce: :zed:

a nemůžeš mu říct, že tohle už překročilo hranici a už to takhle nechceš? Mě teda partner respektuje a když řeknu DOST, tak přestane.
My teda BDSM úplně ne, ale tohle snad platí i všeobecně, ne?
Krom toho, nevím, jestli to není blábol, ale snad se domlouvá slovo, kterým se praktika ukončuje, když je jednomu nebo druhému nepřijemná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106066
31.8.17 11:09
@Anonymní píše:
Jenže já ho zezačátku sama nutila, aby to bylo skutečné, NÉ jenom hra a říkala mu, že to musí být trest a ten má bolet, jinak zase neposlechnu atd. On to nechtěl, jenže teď ho to baví víc než mne a myslím, že mu dělá radost, když vidí jak se ho bojím, protože vím, že to naholou fakt bolí, ale když se třeba nechci obnažit, tak mi dá bití a až slíbím, že už poslechnu tak ji musím vystrčit holou a je to horší, nebo si musím sama přinést i prut atd. :cert: :srdce: :zed:

tak ho propleskni taky a je to :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.8.17 11:18

omitesce

To jsem mu už řekla, jenže on trvá na tom, že jsem ho to naučila a pokud nechci být bita, tak ať poslouchám a jsem hodná, jinak že zase dostanu a už nechce nic slyšet a jestli znovu začnú, tak ať si zrovna přinesu metlu a stáhnu si spoďáry a že mne to už odnaučí. :cert: :srdce: :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.8.17 11:21

Venezii

To nejde, já jsem mrně a on je skoro metrák a navíc i ještě sportuje, kdybych si na něj dovolila, tak se aspoň týden neposadím.

• Citovat
  • Upravit
13141
31.8.17 11:23

Anonymní

tak ten vztah ukonči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.8.17 11:27

Venezii

To nejde, já jsem mrně a on je skoro metrák a navíc i ještě sportuje, kdybych si na něj dovolila, tak se aspoň týden neposadím.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.8.17 11:31

omitesce

To nejde, je to můj manžel a máme tři děti a já si to vymyslela, on takový nebyl, a nakonec aspoň už mám po čem jsem snila, akorát to někdy dost bolí, ale i tak mne to i vzrušuje. Nelituj mne, mám co jsem si zasloužila.

• Citovat
  • Upravit
106066
31.8.17 11:32
@Anonymní píše:
To nejde, je to můj manžel a máme tři děti a já si to vymyslela, on takový nebyl, a nakonec aspoň už mám po čem jsem snila, akorát to někdy dost bolí, ale i tak mne to i vzrušuje. Nelituj mne, mám co jsem si zasloužila.

takže to to vlastně vyhovuje, doufám, že aspon před detma se k tobě chová normálně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
31.8.17 11:39
@Anonymní píše:

mě to fakt přijde jako domácí násilí. A omlouváš jeho chování, sebe shazuješ. Takhle vypadá sebevědomá žena?
Já tě nelituji. Spíše nechápu, že si to necháš líbit. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.8.17 11:58

Ven a Omit

Máte pravdu, mám co jsem chtěla. Před dětmi i návštěvami se ke mně chová hezky. Jen já teď musím ve všem respektovat tchýni. Ona neví, že musím a je z toho docela vyšinutá, už mi i řekla, že jsem nějaká hodnější.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.8.17 12:25

Saatine

Mučení to není, on jen využívá toho co jsem vlastně já na něm chtěla. Je pravda, že se občas ke mně chová jako k malé holce a né jako k manželce. Snažím se poslouchat a být hodná, ale občas třeba něco zapomenu a už jdeme do sklepa/když jsou děti doma/ a tam dostanu a nebo jen šáhne po pásku a řekne „Ukaž zadek“ a nic nepomohou ani sliby, dostanu bití a buď jdu dokouta a nebo do postele. Takže někdy je to i hezké a bez hádek. :cert: :srdce: :srdce: :zed:

• Citovat
  • Upravit
2998
31.8.17 12:57

Holky, podle mě je to troll. Nekrmte ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí