Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ono to je i riskantní. A může se to i zvrhnout.
Příspěvek upraven 31.08.17 v 10:54
Holky nedělejte to, můj muž na to nebyl, ale já asi před rokem ho to naučila. Ze začátku to ani nebylo nic moc, ale já ho provokovala a on tak po půl roce začal být ostřejší, a to se mi už tak nelíbilo, jenže nyní už to ani není hra, zkrátko ho opravdu musím poslouchat, jinak se ani přes mé prosby nestydí mne ponížit a opravdu bolestivě seřezat a když jsem pak třeba odmítla na něj být milá, tak to zopakoval a třeba už i opaskem. Je fakt, že se už nehádáme, prostě jak se mu něco nelíbí, tak jsem bita a musím být hodná. Už se ho docela bojím, i když mne to stále ještě vzrušuje.
![]()
Jenže já ho zezačátku sama nutila, aby to bylo skutečné, NÉ jenom hra a říkala mu, že to musí být trest a ten má bolet, jinak zase neposlechnu atd. On to nechtěl, jenže teď ho to baví víc než mne a myslím, že mu dělá radost, když vidí jak se ho bojím, protože vím, že to naholou fakt bolí, ale když se třeba nechci obnažit, tak mi dá bití a až slíbím, že už poslechnu tak ji musím vystrčit holou a je to horší, nebo si musím sama přinést i prut atd.
![]()
@Anonymní píše:
Jenže já ho zezačátku sama nutila, aby to bylo skutečné, NÉ jenom hra a říkala mu, že to musí být trest a ten má bolet, jinak zase neposlechnu atd. On to nechtěl, jenže teď ho to baví víc než mne a myslím, že mu dělá radost, když vidí jak se ho bojím, protože vím, že to naholou fakt bolí, ale když se třeba nechci obnažit, tak mi dá bití a až slíbím, že už poslechnu tak ji musím vystrčit holou a je to horší, nebo si musím sama přinést i prut atd.![]()
![]()
a nemůžeš mu říct, že tohle už překročilo hranici a už to takhle nechceš? Mě teda partner respektuje a když řeknu DOST, tak přestane.
My teda BDSM úplně ne, ale tohle snad platí i všeobecně, ne?
Krom toho, nevím, jestli to není blábol, ale snad se domlouvá slovo, kterým se praktika ukončuje, když je jednomu nebo druhému nepřijemná.
@Anonymní píše:
Jenže já ho zezačátku sama nutila, aby to bylo skutečné, NÉ jenom hra a říkala mu, že to musí být trest a ten má bolet, jinak zase neposlechnu atd. On to nechtěl, jenže teď ho to baví víc než mne a myslím, že mu dělá radost, když vidí jak se ho bojím, protože vím, že to naholou fakt bolí, ale když se třeba nechci obnažit, tak mi dá bití a až slíbím, že už poslechnu tak ji musím vystrčit holou a je to horší, nebo si musím sama přinést i prut atd.![]()
![]()
tak ho propleskni taky a je to ![]()
To jsem mu už řekla, jenže on trvá na tom, že jsem ho to naučila a pokud nechci být bita, tak ať poslouchám a jsem hodná, jinak že zase dostanu a už nechce nic slyšet a jestli znovu začnú, tak ať si zrovna přinesu metlu a stáhnu si spoďáry a že mne to už odnaučí.
![]()
To nejde, já jsem mrně a on je skoro metrák a navíc i ještě sportuje, kdybych si na něj dovolila, tak se aspoň týden neposadím.
To nejde, já jsem mrně a on je skoro metrák a navíc i ještě sportuje, kdybych si na něj dovolila, tak se aspoň týden neposadím.
To nejde, je to můj manžel a máme tři děti a já si to vymyslela, on takový nebyl, a nakonec aspoň už mám po čem jsem snila, akorát to někdy dost bolí, ale i tak mne to i vzrušuje. Nelituj mne, mám co jsem si zasloužila.
@Anonymní píše:
To nejde, je to můj manžel a máme tři děti a já si to vymyslela, on takový nebyl, a nakonec aspoň už mám po čem jsem snila, akorát to někdy dost bolí, ale i tak mne to i vzrušuje. Nelituj mne, mám co jsem si zasloužila.
takže to to vlastně vyhovuje, doufám, že aspon před detma se k tobě chová normálně
@Anonymní píše:
mě to fakt přijde jako domácí násilí. A omlouváš jeho chování, sebe shazuješ. Takhle vypadá sebevědomá žena?
Já tě nelituji. Spíše nechápu, že si to necháš líbit. ![]()
Máte pravdu, mám co jsem chtěla. Před dětmi i návštěvami se ke mně chová hezky. Jen já teď musím ve všem respektovat tchýni. Ona neví, že musím a je z toho docela vyšinutá, už mi i řekla, že jsem nějaká hodnější.
Mučení to není, on jen využívá toho co jsem vlastně já na něm chtěla. Je pravda, že se občas ke mně chová jako k malé holce a né jako k manželce. Snažím se poslouchat a být hodná, ale občas třeba něco zapomenu a už jdeme do sklepa/když jsou děti doma/ a tam dostanu a nebo jen šáhne po pásku a řekne „Ukaž zadek“ a nic nepomohou ani sliby, dostanu bití a buď jdu dokouta a nebo do postele. Takže někdy je to i hezké a bez hádek.
![]()