Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Aenne píše:
Zaměstnejte se v Korejské fabrice, tam mají fyzické tresty delnic, ktoré nesplnili normu v oblibě. Anebo vstoupite do kroužku filipinskych, křesťanských masochistu, kterí se mlátí dutkami na Velikonoce. Případne se přeplesknete hned teť sama, máte dvě zdravé ruce, určite to zvládnete, hezky jednu facku na zadek zlava a pak sprava, jen prosím vás ne po hlavě, kto to má pak tady ty vaše články číst.
Tvoje nápady, jak ukojit touhu pisatelky po výprasku, jsou inspirativní. Moc se mi líbí
![]()
@Aenne píše:
Ne ne, kdepak, já to vidím tak, jak jsem to napsala v mém prvním komente. Ty mužeš tvojí korektností podle mne delat ustalovač idiocie trollu, neber to ve zlém, a já budu na ní poukazovat, nemusí se ti to libit, nemusiš se mnou souhlasit, stejne tak jako já nesouhlasím s tebou a tim je to vybavené a nemusime se kvuli tomu hádat.
Bodka, tečka, bodkočiarka.
A dios amigos![]()
Aenne, když tak ráda diskutuješ, tak by bylo dobré se držet tématu a mělas bys nám aspoň napsat, čím nejraději dostáváš od přítele na zadeček! ![]()
@Aenne píše:
Ješte je jedna možnost, pokud nekoho vzrušují zapšklé víktorianské učitelky s rákoskou v ruce, muže jít studovat do Jižní Korei, tam jsou fyzické tresty součastí školních mravu.
A v Severní Korei jí seřežou ještě víc
![]()
@Aenne píše:
Free, já si tu dnes hrám taký rešerš, proste natrafíš na idiotský koment a napíšeš to. Blbec si vdaka svojej blbosti nikdy neuvedomí, že je blbý, nemá na to kapacitu…progres je ale povedať, že blbosť nie je štandard, bojíme sa zakričať, že cisár je nahý, ale korektné blabotnie je sterilné a nikam nevedie.Nemáš ludí ráda, pretože keby si ich mala, tak zatrasieš blbcom, aby sa zamyslel, ty ho potlapkáš po hlavičke, aby dalej kráčal cestou idiota.
Aj preto je svet v sračkách, lebo koncetrácia blbcov je privysoká a škody, ktoré páchajú, platíme všetci.
Přesně si to vystihla. Blbec si skutečně díky své blbosti neuvědomí že je blbcem ![]()
@pohledmuze
Tak Aenne působí, že by jí to vyhovovalo. Ale jinak ostatní naštěstí žijí v novém tisíciletí.
@Aenne píše:
Free, ja si myslím, že intímny život sa preto volá íntimny, pretože je to medzi mužom a ženou (ženou -ženou, mužom - mužom ) A intímne veci patria tým dvom a preto môj intímny život nemám potrebu popisovať na internete, Výnimky su exhybicionisti, erotografomani a sexuálne frustrovaní ludia, ktorým exhybicia na internete nahrádza reálny sex.. A pretože intimny život zdielam s mojim mužom naplno a k mojej plnej spokojnosti, nemám žiaden dôvod ho tu popisovať.Iná vec je, keď hovoríme o vťahoch a hovorím o mojom vzťahu len preto, aby som na mojom prežitom príklade ukázala, že nemusíme žiť v zlých vťahoch a robiť kompromisy a uspokojiť sa s málom, keď môžeme žiť inak, pretože tiež som predtým pochybovala, že taký vťah reálne existuje.
Aenne, ten intimní život může být opravdu pro někoho tak intimní, že o tom nedokáže mluvit ani s kamarádkami, s nikým…a tady může pomoct ten internet.
Nemyslím ted přímo tuto diskusi, ale celkově - v anonymitě internetu se někdo třeba začínající se sexem může poučit, přečíst si, že každý má nějaké problémy, že ani orgasmus není samozřejmostí - natož aby vypadal jako ve filmu.
A lidi si v sexu opravdu nemusí sednout a přenáší se to do dalších oblastí vztahu.
Jinak tu samozřejmě nemusíš popisovat svůj sexuální život, když nechceš, to je jasné ![]()
@Sexynohy píše:
@pohledmuze
Tak Aenne působí, že by jí to vyhovovalo. Ale jinak ostatní naštěstí žijí v novém tisíciletí.
Tak kdoví, jak to bylo ve středověku, ale řekla bych, že pro ránu nebo tresty tam nebylo daleko ![]()
Spíš mám pocit, že dnes někteří pánové by nejraději žili virtuálně a sterilně, k sexu jim bude stačit kus plastu, co se dá vysterilizovat a nějakého spankingu nejsou schopni ani ve snu, natož v realitě… ![]()
@Aenne píše:
Ale tak to vubec není, já se nesměji chutí ohledne sexu! Ale tomu, že je to troll, erotografomanský troll, nikto přece není tak blblý, aby se ptál na emimine, jak má říct. chlapovi, aby jí napráskal na zadek! Emimino přitahuje erografomanské trolliče a frustráty, protože tady mají spietnou vazbu v diskuzich. Jdi se kouknout teď na novou diskuzi v kolik létech jste měli první sex, možná ten samý troll tam vypisuje své pedofilní fantazie o sexe v 12 letech, anebo pak o sexe v stane, kde se ptá, co má udelat se svým ejakulátem. Fake příběh natvrdlího trolla, který nabízí prostor na ironii.Příspěvek upraven 21.07.17 v 00:49
Nechápu, proč by se nemohla zeptat.
@Aenne píše:
Carlo M. Cipolla, prof. historie a ekonomie sformuloval 5 zákonu idiotu.zákon č1.
idiotu je v naší společnostim mnohem víc, jak myslíme a jak předpokládame, jejich počet je daleko vyšší, jsou škodná, která má destruktivni učinek na společnost.2.
následky pusobení idotu jsou katastrofálni a škody nedozírne.3.
iditoti se vyskytují v každé socialni skupine, v každém žánri, v každém náboženství, v každém národe, v každé nacionalite a v každém postavení zaměstnanencké hierarchie, taky na nejvyšších manažerskych a řídícich pozicích a viz zákon1, je jich tam víc, jak myslíme.4.
5. idiot je spolu se psychopatem a emocionálním idiotem najnebezpečnejší zvíře planéty, společnost si s nimi nijak neporadí a je bezmocná. Čím větší koncentrace idiotu se nachází v daném státe, tím je stát ve větších problémech a v horizontu jde ke dnu a proto je zájem společnosti, aby produkovala idiotu co nejméne a system školství deti inteligenčne stimuloval, protože po jistém bodu koncentrace idiotu ve společnosti dusledky zemelou všechny, jsou katastrofální a jsou nezvratné.
Pokud začnou normální lidé kooperovat s idiotmi, mají tendenci nevidet všechny negatívni následky, které přijedou a i moudrí lidé mají tendenci podceňovat míru škod, které idioti páchaji. Spájet se s idiotem je chyba, za kterou se tvrde platí.
Ty jsi normální blázen
@Aenne píše:
V tomto s tebou suhlasím, ak je uprimná otázka z problému, ktorý niekoho v sexe trápi, tak na to služí diskusia. Úplne iná vec sú exhibicionisti, ktorí tu pravidelne exhybujú.
A takisto je úplne Iná vec, ked je zakladatel pubertálny, alebo erotografomanský troll, ako v tomto prípade, lebo keby nebol troll, tak čo čakala, že diskuter zdvihne telefon a zatelelefonune jej chlapovi :" Nie, neublížiš jej, tak jej láskavo vytrieskaj zadok, lebo ti ja prídem vytrieskať ten tvoj „?
Ja vidim jasný trolling, ty ho nevidiš, preto ty si píš, ako ty chceš a ja si zase budem pisať, ako ja uznám za vhodné, prípadne si z trola robiť perdel.Tým považujem našu plodnú a sofistikovanú diskusiu na tému "mlátenie zadkov“ za vyčerpanú.
Bodka.
já to zase vidím, tak, že nkdo jiný může mít podobnou zkušenost a poradit
@Aenne píše:
Free, já si tu dnes hrám taký rešerš, proste natrafíš na idiotský koment a napíšeš to. Blbec si vdaka svojej blbosti nikdy neuvedomí, že je blbý, nemá na to kapacitu…progres je ale povedať, že blbosť nie je štandard, bojíme sa zakričať, že cisár je nahý, ale korektné blabotnie je sterilné a nikam nevedie.Nemáš ludí ráda, pretože keby si ich mala, tak zatrasieš blbcom, aby sa zamyslel, ty ho potlapkáš po hlavičke, aby dalej kráčal cestou idiota.
Aj preto je svet v sračkách, lebo koncetrácia blbcov je privysoká a škody, ktoré páchajú, platíme všetci.
Tak Aanee, nemohou být všichni atomoví vědci, když je někdo blbec, tak to většinou neví, jako není to o tom…já jsem blbec - vím, že mě nebylo z hůry inteligenčně dáno, vím to o sobě a proto raději nemluvím a neřeším. Kdyby byli všichni akademikové, tak kdo by asi dělal dělnické profese nebo nekvalifikované práce. Prostě společnost je nějak rozvrstvená a ač to nechápeš, každý má právo na život a právo řešit problémy sám jak uzná za vhodné a vyjadřovat se k nim, nebo ty si nadčlověk, že určuješ kdoí se má právo vyjadřovat a kdo ne?
@lilith1 píše:
Tak Aanee, nemohou být všichni atomoví vědci, když je někdo blbec, tak to většinou neví, jako není to o tom…já jsem blbec - vím, že mě nebylo z hůry inteligenčně dáno, vím to o sobě a proto raději nemluvím a neřeším. Kdyby byli všichni akademikové, tak kdo by asi dělal dělnické profese nebo nekvalifikované práce. Prostě společnost je nějak rozvrstvená a ač to nechápeš, každý má právo na život a právo řešit problémy sám jak uzná za vhodné a vyjadřovat se k nim, nebo ty si nadčlověk, že určuješ kdoí se má právo vyjadřovat a kdo ne?
A určovat kdo je idiot a kdo ne
@Aenne píše:
Carlo M. Cipolla, prof. historie a ekonomie sformuloval 5 zákonu idiotu.zákon č1.
idiotu je v naší společnostim mnohem víc, jak myslíme a jak předpokládame, jejich počet je daleko vyšší, jsou škodná, která má destruktivni učinek na společnost.2.
následky pusobení idotu jsou katastrofálni a škody nedozírne.3.
iditoti se vyskytují v každé socialni skupine, v každém žánri, v každém náboženství, v každém národe, v každé nacionalite a v každém postavení zaměstnanencké hierarchie, taky na nejvyšších manažerskych a řídícich pozicích a viz zákon1, je jich tam víc, jak myslíme.4.
5. idiot je spolu se psychopatem a emocionálním idiotem najnebezpečnejší zvíře planéty, společnost si s nimi nijak neporadí a je bezmocná. Čím větší koncentrace idiotu se nachází v daném státe, tím je stát ve větších problémech a v horizontu jde ke dnu a proto je zájem společnosti, aby produkovala idiotu co nejméne a system školství deti inteligenčne stimuloval, protože po jistém bodu koncentrace idiotu ve společnosti dusledky zemelou všechny, jsou katastrofální a jsou nezvratné.
Pokud začnou normální lidé kooperovat s idiotmi, mají tendenci nevidet všechny negatívni následky, které přijedou a i moudrí lidé mají tendenci podceňovat míru škod, které idioti páchaji. Spájet se s idiotem je chyba, za kterou se tvrde platí.
Tak mám pocit že ten tvůj profesor by si nejspíše rozuměl v konečném řešení s Hitlerem..ten taky začal, že Židé jsou podřadná, méněcenná rasa..a co třeba mentálně postižení nebo duševně nemocní..jaký ty jsou v inteligenční rovině přínos pro společnost…ženská vzpamatuj si na co si hraješ na ředitele zeměkoule nebo na Boha, podle mě jsou daleko nebezpečnější lidé jako jsi ty…
@lilith1 píše:
Tak mám pocit že ten tvůj profesor by si nejspíše rozuměl v konečném řešení s Hitlerem..ten taky začal, že Židé jsou podřadná, méněcenná rasa..a co třeba mentálně postižení nebo duševně nemocní..jaký ty jsou v inteligenční rovině přínos pro společnost…ženská vzpamatuj si na co si hraješ na ředitele zeměkoule nebo na Boha, podle mě jsou daleko nebezpečnější lidé jako jsi ty…