Výprask na holou od přítele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Klopotkova
6.11.16 18:37

Po mně jeden bývalý chtěl, abych ho řezala opaskem po p.deli, vrazila mu tampón do penisu, kapala po něm vosk, ojížděla připínákem, v posteli byl taková srágorka, no, byli jsme spolu naštěstí krátce.

• Citovat
  • Upravit
2550
6.11.16 18:55

Mně manžel občas taky pleskne, máme i „svoji“ speciální vařečku. Není to do velké bolesti, ale štípne to. On se ten sex taky musí taky občas okořenit;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40402
6.11.16 18:59
@Sashie píše:
Mně manžel občas taky pleskne, máme i „svoji“ speciální vařečku. Není to do velké bolesti, ale štípne to. On se ten sex taky musí taky občas okořenit;-)

My máme vařečku se srdíčkem :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
6.11.16 19:01
@free333 píše:
My máme vařečku se srdíčkem :srdce:

Nebo specialni pasek :jazyk:..
A ano nemam s tim sebemensi problem, i kdyz priznavam, ze me to take kdysi zaskocilo. Ale vyzkouset se ma vse, s cim nema druhy zasadni problem. Spanking je predevsim o vzajemne duvere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
6.11.16 19:02

Taky me přítel občas pleskne paskem, ale je to příjemný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
6.11.16 19:02

Taky me přítel občas pleskne paskem, ale je to příjemný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2550
6.11.16 19:04

@free333 Mně manžel nejvíc pobavil, když mi vyprávěl, jak ji nakupoval… Protože to není jen tak, musela splňovat jeho požadavka=DD
@vonajebohyne Tak poprvné jsem byla taky zaskočena, už jsem to ale zažila v jednom vztahu a je pravda, že bez vzájemné důvěry a hlavně sebedůvěry to nejde… Žena (ale i chlap) si musí být jisti sami sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.16 19:48

No, tak zkoušeli jsme a popravdě bych uvítala, kdyby manžel trochu pritlacil…očividně mu to nebylo příjemný. Já s tím problém neměla :)

• Citovat
  • Upravit
49159
6.11.16 20:51
@Klopotkova píše:
Po mně jeden bývalý chtěl, abych ho řezala opaskem po p.deli, vrazila mu tampón do penisu, kapala po něm vosk, ojížděla připínákem, v posteli byl taková srágorka, no, byli jsme spolu naštěstí krátce.

8o to bych neudělala ani jednou… normálně bych prchla v dál 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.11.16 09:10

Spanking...

@terinka4444 píše:
No tak je otázka, co přesně, jestli lehké poplácávání nebo fakt výprask. Spanking je poměrně široký pojem. Pojem spanking může znamenat i trest a to až dost bolestivý trest, takže co ji vyděsilo? Co jste dělali?

Spankingem nemyslím extrémní bolest, to v žádném případě. Ponižování partnerky s tím nemá naprosto nic společného.

Bolest? Pokud ano, tak jen tak akorát, přece jen cítit by to měla. Není to o ponížení, ale o doplněk sexu, o důvěře.

Když jsem jí to řekl, byla v šoku, neříkala nic, řekl jsem ji jak jsem na to přišel, že se mi to líbí a že se na to koukám na netu a ukázal, co mě bere.
Ten večer už o to, nebyla řeč. Vlastně ani pár dnů po tom mi na to nic neřekla, tak jsem to bral jako ne.
Ale pak v pátek, poslala mi zprávu, v kolik se vrátím z práce, jak by to nevěděla, že? Tak jsem napsal, že jedu ještě s autem, takže se hodinu zdržím.

Když jsem přijel, doma nikdo. U mého počítače byl vzkaz jsem u kocoura, přidáš se? To je taková obyčejná hospoda, kam někdy jdeme.

Pánové, seděla na baru, před sebou malé pivo, vykreslená kostýmku a sukni. Dopila a jako by nic řekla - to s tím nic neuděláš, že chodím sama na bar?

Dovedl jsem jí dom, v obyváku ukázala na můj počítač, vím co se ti líbí…koukal jsem na partnerku jako blázen.

Prostě zkusili jsme to, rukou to pro ni nebylo nic moc, ale pásek..nepředstavujte si nic brutálního, to v žádném případě, ale s ním se uvolnila i ona.

Od té doby občas, obvykle už zlobí během dne - ví co nemám rád, když dělá…oba pak víme, co večer bude.

Proč to píšu? Nepoznávám jí, v životě je partnerka spíše ona, kdo ráda velí, ale najednou, když mám v ruce pásek ve správný okamžik…ona je ta, která naznačí, že když už to mám v ruce, měl bych ho umět použít.
Myslím, že vím, kam můžu zajít, vlastně jsem zašel dál, než jsem chtěl já, ale ona je pak…vrní jak kočka…a ten sex pak…mám pocit, že mám v posteli skoro jinou ženu, je to pořád ona, ale mnohem otevřenější, oddanější.

Ale je to jen doplněk, neděláme to pokaždé, jenom, když je ta správná atmosféra. Jen jsem prostě docela překvapený, že v tom partnerka našla možná to, co v posteli jí chybělo…

• Citovat
  • Upravit
12572
7.11.16 09:19
@Kallya píše:
Tak co dostali jste od pritele/manzela nekdy za trest vyprask? A kvůli čemu? Jaké to bylo??
Můj se právě vrací ze služební cesty, posilal me vazne smsky (teda vazne pro něj) a ja sem si z nej delala srandu. Odepsal mi, ze jak prijedu tak dostanu na holou.
Nevim jestli se mam těšit, nebo se bát :D

V sexu mě baví kde co, ale toto zrovna nee, ale jestli při té představě cítíš příjemné mrazení tak do toho klidně jdi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
7.11.16 09:44
@Anonymní píše:
Spankingem nemyslím extrémní bolest, to v žádném případě. Ponižování partnerky s tím nemá naprosto nic společného.

Bolest? Pokud ano, tak jen tak akorát, přece jen cítit by to měla. Není to o ponížení, ale o doplněk sexu, o důvěře.

Když jsem jí to řekl, byla v šoku, neříkala nic, řekl jsem ji jak jsem na to přišel, že se mi to líbí a že se na to koukám na netu a ukázal, co mě bere.
Ten večer už o to, nebyla řeč. Vlastně ani pár dnů po tom mi na to nic neřekla, tak jsem to bral jako ne.
Ale pak v pátek, poslala mi zprávu, v kolik se vrátím z práce, jak by to nevěděla, že? Tak jsem napsal, že jedu ještě s autem, takže se hodinu zdržím.

Když jsem přijel, doma nikdo. U mého počítače byl vzkaz jsem u kocoura, přidáš se? To je taková obyčejná hospoda, kam někdy jdeme.

Pánové, seděla na baru, před sebou malé pivo, vykreslená kostýmku a sukni. Dopila a jako by nic řekla - to s tím nic neuděláš, že chodím sama na bar?

Dovedl jsem jí dom, v obyváku ukázala na můj počítač, vím co se ti líbí…koukal jsem na partnerku jako blázen.

Prostě zkusili jsme to, rukou to pro ni nebylo nic moc, ale pásek..nepředstavujte si nic brutálního, to v žádném případě, ale s ním se uvolnila i ona.

Od té doby občas, obvykle už zlobí během dne - ví co nemám rád, když dělá…oba pak víme, co večer bude.

Proč to píšu? Nepoznávám jí, v životě je partnerka spíše ona, kdo ráda velí, ale najednou, když mám v ruce pásek ve správný okamžik…ona je ta, která naznačí, že když už to mám v ruce, měl bych ho umět použít.
Myslím, že vím, kam můžu zajít, vlastně jsem zašel dál, než jsem chtěl já, ale ona je pak…vrní jak kočka…a ten sex pak…mám pocit, že mám v posteli skoro jinou ženu, je to pořád ona, ale mnohem otevřenější, oddanější.

Ale je to jen doplněk, neděláme to pokaždé, jenom, když je ta správná atmosféra. Jen jsem prostě docela překvapený, že v tom partnerka našla možná to, co v posteli jí chybělo…

tak je to fajn, ne? Asi o tom přemýšlela, chtěla tě potěšit, vyzkoušela, zalíbilo. Ty to máš rád, jí se líbí. Pokud ona je ta v běžném vztahu více rozhodující, pravděpodobně se jí zalíbila ta role, kdy přebíráš kontrolu. A v podstatě ona sama si svým zlobivým chováním koriguje, kdy na to má náladu. Je to super, jen si to užívej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.11.16 09:55

Spanking

@terinka4444 píše:
tak je to fajn, ne? Asi o tom přemýšlela, chtěla tě potěšit, vyzkoušela, zalíbilo. Ty to máš rád, jí se líbí. Pokud ona je ta v běžném vztahu více rozhodující, pravděpodobně se jí zalíbila ta role, kdy přebíráš kontrolu. A v podstatě ona sama si svým zlobivým chováním koriguje, kdy na to má náladu. Je to super, jen si to užívej.

Ano jen jsem překvapený. Ale příjemně. Její první reakce byla silně negativní.

• Citovat
  • Upravit
69235
7.11.16 09:57
@Anonymní píše:
Ano jen jsem překvapený. Ale příjemně. Její první reakce byla silně negativní.

ano, to chápu, že její první reakce byla negativní, asi byla zaskočená a musela popřemýšlet. Tak si užívejte, tohle je takový jeden vyšší krůček v důvěře ve vztahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.11.16 10:24

Spanking

@terinka4444 píše:
ano, to chápu, že její první reakce byla negativní, asi byla zaskočená a musela popřemýšlet. Tak si užívejte, tohle je takový jeden vyšší krůček v důvěře ve vztahu.

Je pravda, že co se postele týká je to najednou něco úplně jiného. I před tím to bylo…ale teď… :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky