Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj. Jsem tu sice nova ale uz delsi dobu ctu tady vase diskuze a nazory. A tak me napadlo jedno tema ktere me zajima a to oralni sex. Zajimalo by me jakto mate doma vy? Protoze muj manzel to ma hrozne rad a delam mu ho tak v prumeru 3× do tydne.
Ahoj, můj mamžel ro má taky rád,'ovšem nadělám to tak často… Proč se ptáš? Vyhovuje ti to?
Ptam se proto jelikoz me to pripada casto. Nechci rikat ze mi to vadi to ne. Mam oral rada. Jen me to zajima jak je to jinde.
No jestli je to součástí přede hry tak je to asi ok, záleží jak se domluvíte, aby to vyhovovalo oboum
Záleží jak vám to vyhovuje, pokud ano tak to normální je. Musíte si vyhovět navzájem i ty i on
Teda, ty asi budeš troll, ne? Devět příspěvků a vše do sex diskusí.
@jessikka píše:
Teda, ty asi budeš troll, ne? Devět příspěvků a vše do sex diskusí.
To snad ne, paní jen odpovídala
@jessikka
Pokud se nechces vyjadrit tak prosim me to nevadi. Ale pokud chces na nekoho utocit a vybijet si neco tak radsi nic nepis nez takoveto debilni kecy.
3× do týdne by u nás bylo dost málo. Sice spolu nežijeme, vídáme se většinou o víkendech, ale nepočítám s tím, že by to bylo méně než obden.Tedy záleží jak to myslíš, zda až do konce, tak to ano, to obden, takže tipuju tak 3-4× týdně a jinak klasický sex. Ale orál dělám někdy jen tak, o víkendu několikrát za den, bez dokončení.
anonym K.
@Anonymní píše:
3× do týdne by u nás bylo dost málo. Sice spolu nežijeme, vídáme se většinou o víkendech, ale nepočítám s tím, že by to bylo méně než obden.Tedy záleží jak to myslíš, zda až do konce, tak to ano, to obden, takže tipuju tak 3-4× týdně a jinak klasický sex. Ale orál dělám někdy jen tak, o víkendu několikrát za den, bez dokončení.
anonym K.
Tak to jsem teda zaostala kdyz ja jen 3× do tydne. A myslim to tak ze 3× do tydne az do konce.
Delam to, kdyz mam chut ja
takze nekdy treba pet dni po sobe a nekdy klidne mesic nic.
@Stepanka99 tak pokud až do konce, tak to 3-4× týdně jo. Když nejsme o víkendu limitovaní dětmi a máme čas, klid a soukromí, tak je to 3× jen za ten víkend třeba. A k tomu klasika. Pokud bychom neměli děti ani ve všední dny a žili spolu, tak by orální sex byl asi každé ráno, to by 3× týdně bylo málo. Nevím jak to máte vy.
anonym K.
@Stepanka99 píše:
Tak to jsem teda zaostala kdyz ja jen 3× do tydne. A myslim to tak ze 3× do tydne az do konce.
Nejsi zaostalý to se nedá říct, přeci každému vyhovuje jiná frekvence. Někdo to chce denně, někomu stačí jednou týdně.. Vůbec bych se tím nezabývala, pokud jste spokojený
@Anonymní píše:
anonym K.
Sikovna holka ![]()