Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Na orálu se nedá nic pokazit, jen důslednou pílí a počtem orálů se dojde k vytouženému cíli a to nemůže žádného chlapa odradit, nebo se mu to znelíbit.
![]()
@opozice píše:
Já si myslím, že baby prohání většina chlapů. Pokud si některá žena myslí, že ten její ne, tak je v hrozným omylu. No, vyjimky jsou také.
To mi ani nerikej
Tak tu výjimku mam asi doma
Je pravdou ze jsem nikdy na Norbita nezaŕlila.. Kdyz drahé polovice veris tak není důvod pochybovat natož zarlit..
@Anonymní píše:
No mně to právě taky vadí, protože nevím jestli to dělám blbě, prostě je to takový nijaký, tak mně to k tomu moc netáhne.
AI
A co se zeptat? Mně můj normálně naviguje, rika, ukaze jak to dělá on, neco zas dělám jen já a on je z toho na větvi. Z ex jsem nic nedostala kloudného. To bylo fakt blbý.
K.
@opozice píše:
Já si myslím, že baby prohání většina chlapů. Pokud si některá žena myslí, že ten její ne, tak je v hrozným omylu. No, vyjimky jsou také.
A ty jsi to prvni nebo druhy?? ![]()
@Anonymní píše:
A co se zeptat? Mně můj normálně naviguje, rika, ukaze jak to dělá on, neco zas dělám jen já a on je z toho na větvi. Z ex jsem nic nedostala kloudného. To bylo fakt blbý.
K.
ptala jsem se, prý se mu líbí ode mně všehno
ale nějaký ten projev tam prostě chybí.
je fakt, že já také nejsem navigovací typ, ale aspon dám najevo, co se mi líbí a co ne.
AI
@Raspusha píše:
A ty jsi to prvni nebo druhy??
Jsem to první, proháním baby. Je to jako degustace třeba kávy. Po vypití kávy ještě nemůžu být znalec a možná by mě ani nechutnala. ![]()
@Raspusha píše:
A ty jsi to prvni nebo druhy??
Jsem to první, proháním baby. Je to jako degustace třeba kávy. Po vypití kávy ještě nemůžu být znalec a možná by mě ani nechutnala. ![]()
@Anonymní píše:
ptala jsem se, prý se mu líbí ode mně všehnoale nějaký ten projev tam prostě chybí.
je fakt, že já také nejsem navigovací typ, ale aspon dám najevo, co se mi líbí a co ne.
AI
To je odpověď co neurazí ale nenadchne. Já ti rozumím, u nás to bylo stejné.
K.
@opozice píše:
Jsem to první, proháním baby. Je to jako degustace třeba kávy. Po vypití kávy ještě nemůžu být znalec a možná by mě ani nechutnala.
Co na to doma? ![]()
@Anonymní píše:
A vyhovuje vám to? Oběma? U nás to bývalo podobně, casem mi to lezli dost na mozek, potrebuju větší aktivitu. Ale když to vyhovuje oběma tak proč ne, o to jde, aby si ti dva seděli.
K.
Nevyhovuje. Ale nedá se nic dělat. Máme sex, když začnu vyhrožovat milencem. Nepotřebuje to.
A.
@Raspusha píše:
Co na to doma?
Máme to rádi oba dva. Jeden druhému vycházíme vstříc. ![]()
@Anonymní píše:
Nevyhovuje. Ale nedá se nic dělat. Máme sex, když začnu vyhrožovat milencem. Nepotřebuje to.
A.
Kolik mu je? ![]()
@opozice píše:
Máme to rádi oba dva. Jeden druhému vycházíme vstříc.
To je fajn ![]()
@Raspusha píše:
To je fajn
fajn je to v tom případě, že se nestresujeme, že se něco provaří. ![]()