Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Annne píše:
Holky, milé od vás,ale ja akosi nestiham prácu a zistila som, že som od emimina mierne závislá, tak si idem dať odykačku
Prejem vám všetkým všetko dobré
Aenne, přeji také jen to dobré, at se daří ![]()
@Annne píše:Sirikit- stalkuje ma a napáda už niekolko mesiacov. Istý pán z jej oblubených diskuterov mi vyjadril zopár komplimentov a to naštartovalo jej závisť…
Edit: po konzultaci v domovské uzavřence už jsem zřejmě pochopila!! ![]()
Ty pravděpodobně myslíš Pavlose!
![]()
Jejda, jsi přeci dle svých slov krásná baba a musíš být na komplimenty zvyklá, tak je asi zbytečné každou lichotku ve virtuálním světě takhle intenzivně prožívat, ne? ![]()
Pavlos, když sem ještě chodil, si psal SZ s většinou e-mimina a lichotky trousil plošně, včetně těch adresovaných našim skupinovým mužům.
Někteří se z toho vzpamatovavaji dodnes.
Pokud v tomto ohledu na někoho bolestně žárlim, je to náš @Pedro 00
![]()
Klid. ![]()
@Annne píše:
Moja malá Sirikit, nekrm trola som ti už ja raz napísala, ked si na mna utočila.
Tvoja nenávisť voči mne začala, ked si nemala v diskusii argumenty a ako malý človek to neznesieš. Ked som sa postavila na stranu diskuterky, na ktoru si utočila, to bola dašia vec. Nikdy som o sebe nepísala, že som krásna, hovorím o komplimentoch na moju adresu, ktoré tvoju nenávisť ešte viac posilnili. Nereagovala som na teba, čo ti tiež na nálade nepridalo. Pisala som o mojom vzťahu a o mojom živote a myslím, že to ti ako malému človeku tvojho charakteru nerobilo dobre.Nečitala som ta ani s minulosti, ked si na mna utočila, položila som si papier na tvoje prispevky, aby mi tam nezabiehali oči a bola chyba si ťa prečítať aj v tejto diskusii.
Uklidni sa a venuj sa tvojmu životu.
Nenamáhaj sa mi preto odpovedať, môžeš tu zoslohovať aj konštrukt A4, nebudem ťa čitať ani v tejto diskusii, ani nikde inde na emimine, ak sa sem ešte niekedy vrátim, naučila som sa tvoje prispevky nečítať už v minulosti, a ver, že sa to dá velmi dobre ,
Musíš se víc snažit, zatím ti to necteni a nereagovani evidentně moc nejde. ![]()
@sirikit píše:
Musíš se víc snažit, zatím ti to necteni a nereagovani evidentně moc nejde.
@Annne píše:
Moja malá Sirikit, nekrm trola som ti už ja raz napísala, ked si na mna utočila.
Tvoja nenávisť voči mne začala, ked si nemala v diskusii argumenty a ako malý človek to neznesieš. Ked som sa postavila na stranu diskuterky, na ktoru si utočila, to bola dašia vec. Nikdy som o sebe nepísala, že som krásna, hovorím o komplimentoch na moju adresu, ktoré tvoju nenávisť ešte viac posilnili. Nereagovala som na teba, čo ti tiež na nálade nepridalo. Pisala som o mojom vzťahu a o mojom živote a myslím, že to ti ako človeku tvojho charakteru nerobilo dobre.Nečitala som ta ani s minulosti, ked si na mna utočila, položila som si papier na tvoje prispevky, aby mi tam nezabiehali oči a bola chyba si ťa prečítať aj v tejto diskusii.
Nenamáhaj sa mi preto odpovedať, môžeš tu zoslohovať aj konštrukt A4, nebudem ťa čitať ani v tejto diskusii, ani nikde inde na emimine, ak sa sem ešte niekedy vrátim, naučila som sa tvoje prispevky nečítať už v minulosti, a ver, že sa to dá velmi dobre,Uklidni sa a venuj sa tvojmu životu.
Příspěvek upraven 23.07.17 v 23:57
Dobrý holubi se vracej
![]()
@KalamityJohn píše:
Dobrý holubi se vracej![]()
Já ovšem slavím dílčí vítězství, protože by na mě čistě teoreticky neměla nikde reagovat, pokud nechce ztratit tvář úplně. ![]()
Musím si ten její včerejší příspěvek uložit a v případě potřeby uplatňovat. ![]()
Kdo z Vás to má?
![]()
@sirikit píše:
Já ovšem slavím dílčí vítězství, protože by na mě čistě teoreticky neměla nikde reagovat, pokud nechce ztratit tvář úplně.
Musím si ten její včerejší příspěvek uložit a v případě potřeby uplatňovat.
Kdo z Vás to má?![]()
![]()
Zato tohle je strašně dospělý…
@Anna766 píše:
Zato tohle je strašně dospělý…
"Jak primitivní…ale jak účinné!
"
Přišlo by Ti dospelejsi se tady kolem dokola handrkovat, kdo kdy komu co kde napsal a jak kdo nese cokoli od osobního života dotyčné až po lichotku od buhvikoho z dubna tohoto roku?
V tom případě příjemnou zábavu, já se nezúčastním.
A je mi celkem jedno, jakým způsobem se to podaří. ![]()
@sirikit píše:
"Jak primitivní…ale jak účinné!"Přišlo by Ti dospelejsi se tady kolem dokola handrkovat, kdo kdy komu co kde napsal a jak kdo nese cokoli od osobního života dotyčné až po lichotku od buhvikoho z dubna tohoto roku?
V tom případě příjemnou zábavu, já se nezúčastním.
A je mi celkem jedno, jakým způsobem se to podaří.
Myslím, že není dobré to E-mimino tak prožívat ![]()
Bude trhání pasů, občanek, rodných listů a řidičáků?
Jedem holky jedem, rýsuje se tu dráma. ![]()
Hlásím se jako sekundant na případný souboj.
@Anna766 @Swift Přátelé, neblbnete.. ![]()
Vám tyhle hysterické výlevy fakt přijdou v pohodě? ![]()
Nemíním nikomu nic trhat, Anča mi šla svými příspěvky napříč E-miminem na nervy, což jsem napsala porůznu asi třikrát a nemyslím si, že má smysl dodávat důraz svým slovům neustálým opakováním.
Pak mi její dupani vzteklyho děcka chvíli přišlo zábavné - a teď už jenom nudí.
Takže bych tuto trapnou část uzavřela a nadále pokud možno k tématu vlaken. ![]()
@Swift píše:
Bude trhání pasů, občanek, rodných listů a řidičáků?
Jedem holky jedem, rýsuje se tu dráma.Hlásím se jako sekundant na případný souboj.
A rvou se naprosto zbytecne, kdyz jedina bohyne jsem tu ja.
Ale tak i druhe misto by v teto konkurenci byl uspech, ze
(prosim brat jako ironii).