Výprask na holou od přítele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
31.8.17 17:33

jankajj

Proč nemáme krmit trolla?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.8.17 17:54
@jankajj píše:
Holky, podle mě je to troll. Nekrmte ho.

Vidím to podobně. Expresivní popis v každém postu…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.9.17 10:00

jankajj Troll

Ani se nedivím, že se jí to dotklo, svěřovala se tu a jankajj to celé shodila. Je to urážející nazvat jí Trollem. Ona to myslela jako radu a zkušennost a jankajj to celé zničila.

• Citovat
  • Upravit
3
2.9.17 16:24
@jankajj píše:
Holky, podle mě je to troll. Nekrmte ho.

@jankajj
Je vidět různorodost lidí. Jedna paní se svěřila s dost intimním tématem, chtěla upozornit na nebezpečí, která mohou vznikat, pokud to přeroste do jiných dimenzí, ale jsou i takové děvy, které to hned zesměšní a nazvou ji trollem. Je škoda, že jsme se nemohly dozvědět více, co ji k tomu vedlo. Jankajj ji hodně urazila, je zlá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
2.9.17 16:30
@Anonymní píše:
Mučení to není, on jen využívá toho co jsem vlastně já na něm chtěla. Je pravda, že se občas ke mně chová jako k malé holce a né jako k manželce. Snažím se poslouchat a být hodná, ale občas třeba něco zapomenu a už jdeme do sklepa/když jsou děti doma/ a tam dostanu a nebo jen šáhne po pásku a řekne „Ukaž zadek“ a nic nepomohou ani sliby, dostanu bití a buď jdu dokouta a nebo do postele. Takže někdy je to i hezké a bez hádek. :cert: :srdce: :srdce: :zed:

To už je domácí násilí, to nemá s perverzními představami a hrátkami v posteli nic společného.
S takovým mužem bych nikdy nebyla.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.9.17 18:29
@Anonymní píše:
Ani se nedivím, že se jí to dotklo, svěřovala se tu a jankajj to celé shodila. Je to urážející nazvat jí Trollem. Ona to myslela jako radu a zkušennost a jankajj to celé zničila.

Tohle spíš vypadá jak něčí spankingové fantazie…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.9.17 20:59
@Anonymní píše:

Je to opravdu škoda, že to jankajj tak napadla a díky její narážce ukončila. Já znám také podobnou rodinu, kde ona je taková ušlápnutá, nerozhodná a je úžasně pracovitá, je v domácnosti má 3 malé děti a on je dost rázný a podle mne je na ní zbytečně přísný, ale jí to asi vyhovuje. Je ráda, že nemusí nic rozhodovat a za nic také nijak moc zodpovídat a sama mi jednou /když byla trochu ovíněná/, že je ráda že jí někdy pleskne a nikdy se s ní nehádá. Ono to asi není u každé ženské nastaveno stejně. Já také nedovedu představit, že bychom si s přítelem hrály na zlobivku, ale to že mně někdy hrozí výprask mne skutečně dokáže dost vzrušit, takže mne fakt mrzí, že tu diskuzi, tak upřimnou ta jankajj tak necitlivě zkazila.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.9.17 17:59

upřimnost se trestá

Já ji docela chápala a je mi líto, že ta jankajj to chned musela celé schodit, nikdo by neměl mít právo urážet druhé.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.9.17 08:47

jak zničit diskuzi

@Anonymní píše:
@Anonymní píše:
Ani se nedivím, že se jí to dotklo, svěřovala se tu a jankajj to celé shodila. Je to urážející nazvat jí Trollem. Ona to myslela jako radu a zkušennost a jankajj to celé zničila.Je to opravdu škoda, že to jankajj tak napadla a díky její narážce ukončila. Já znám také podobnou rodinu, kde ona je taková ušlápnutá, nerozhodná a je úžasně pracovitá, je v domácnosti má 3 malé děti a on je dost rázný a podle mne je na ní zbytečně přísný, ale jí to asi vyhovuje. Je ráda, že nemusí nic rozhodovat a za nic také nijak moc zodpovídat a sama mi jednou /když byla trochu ovíněná/, že je ráda že jí někdy pleskne a nikdy se s ní nehádá. Ono to asi není u každé ženské nastaveno stejně. Já také nedovedu představit, že bychom si s přítelem hrály na zlobivku, ale to že mně někdy hrozí výprask mne skutečně dokáže dost vzrušit, takže mne fakt mrzí, že tu diskuzi, tak upřimnou ta jankajj tak necitlivě zkazila.
  • Citovat
  • Upravit
2
31.3.18 16:32

Pomlázkou na holou

Mně to docela ponižuje, když muž přijde s kamarádem domů a jak něco hned nesplním, tak mi našlehá přes zadek pomlázkou. Kdybych mohla mít alespoň spoďáry, ale na holou je to pro mne ponižující. On říká, že je to proto aby viděl jestli už nemám moc velká jelita, aby mi prý neublížil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
31.3.18 16:35

@Ana111 A kolik ti je let? 8o 8o Výprask před kamarádem bez prádla je pěkná úchylárna. Ode mě by koupil jednu dobře mířenou do úsměvu nebo kýbl studené vody na hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.9.18 13:38
@Kallya píše:
Tak co dostali jste od pritele/manzela nekdy za trest vyprask? A kvůli čemu? Jaké to bylo??
Můj se právě vrací ze služební cesty, posilal me vazne smsky (teda vazne pro něj) a ja sem si z nej delala srandu. Odepsal mi, ze jak prijedu tak dostanu na holou.
Nevim jestli se mam těšit, nebo se bát :D
To bych potrebovala vyprask na zadek od pritele :srdce: :andel:
  • Citovat
  • Upravit
2
24.9.18 21:19

Za to zasloužíš na nahou

A chceš metlou? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
8.4.21 10:40

Já na holou dostávám rád. Je u toho sranda a ten ci mě vyplácí má srandu s toho, jak stahují půlky a zadek pěkně rudne… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.1.23 19:18

@Kallya
Já ano, několikrát :oops:
Většinou to bylo protože jsem třeba málo pila, jedla nebo jsem jinak „zlobila“ za mě to dobře obzvláštní sex a manžela to velmi vzrušuje a musím dodat, že mě také. Samozřejmě není to výprask v tom stylu, že bych si nemohla sednou spíš jen takové symbolické. Ale jako ve všem záleží na domluvě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí