Výprask na holou od přítele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
40481
5.8.17 20:54
@Valerij píše:
@free333 No já za sebe mohu říct, že dát ženě na holou je velmi vzrušující. Je to trochu o dominanci. Prostě je vzrušující si jí přehnout přes klín, stáhnout kalhoty a kalhotky pod zadek. To je na tom to nejlepší, jak se vyvalí její holé půlky. Velmi vzrušující je představa, že mi ukázala holý zadek nedobrovolně a velmi se stydí. Byl by tedy vzrušující její lehký protest, třeba „na holou ne, to bych se styděla“. Tohle se už ale neděje, neboť manželka se asi nestydí mi ukázat holý zadek, když už jsem ho viděl mnohokrát. Ale mohla by hrát že jo. Vlastní bolest vlastně už důležitá není, to mi nijak na vzrušení nepřidá. Zde by ovšem mohla manželka víc hrát, že jí to bolí a třeba ječet. Já ale celkově myslím, že jako sexuální hra to je neškodné a když to baví mě i ji, tak co.

Tak proč se s manželkou nedomluvíš, že by mohla trošku hrát i přehrávat, že se stydí atd.?
Vždyt záleží jen na vás, na čem se domluvíte a důležité je jen to, aby se to vám oboum líbilo :)
A až se manželka zdokonalí v tom ječení, jak píšeš, tak budeš muset odhlučnit byt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
5.8.17 22:12

manželka

To je právě to, manželka je zrovna z těch, která by se spíš styděla něco hrát. Tedy jak bych to řekl. Ony ženy zkrátka o sexu strašně nerady hovoří (neanonymně). Prostě vím, že to nepůjde. Jinak by to bylo moc fajn samozřejmě. Ale muselo by to opravdu být věrohodně zahrané. I když náročné by to zas tak nebylo. Stačilo by jen, kdyby mě začala prosit, že na holou ne, že se hrozně stydí. Já vlastně nevím, proč se mi to tak líbí.
Právě to mě vede k představám, že takhle naplácám úpln nějaké cizí ženě, která by se na rozdíl od manželky třeba styděla. Ale to jsou jen blbé představym nechci být nevěrný. Ona je ovšem otázka, jestli nevěra je jen sex nebo i naplácání na holý zadek bez sexu. To je asi úhel pohledu, že.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40481
5.8.17 22:45

@Valerij
Zkusila bych manželku pozvat na víno a takhle to tam s ní probrat, jak to tady píšeš a třeba budeš překvapený :)
Jinak myslím, že naplácání není nevěra, ale jak bys udělal, aby to nedošlo dál, to nevím…bylo by škoda si ohrozit manželství, když to je jinak fajn…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149792
5.8.17 22:53
@Valerij píše:
@free333 No já za sebe mohu říct, že dát ženě na holou je velmi vzrušující. Je to trochu o dominanci. Prostě je vzrušující si jí přehnout přes klín, stáhnout kalhoty a kalhotky pod zadek. To je na tom to nejlepší, jak se vyvalí její holé půlky. Velmi vzrušující je představa, že mi ukázala holý zadek nedobrovolně a velmi se stydí. Byl by tedy vzrušující její lehký protest, třeba „na holou ne, to bych se styděla“. Tohle se už ale neděje, neboť manželka se asi nestydí mi ukázat holý zadek, když už jsem ho viděl mnohokrát. Ale mohla by hrát že jo. Vlastní bolest vlastně už důležitá není, to mi nijak na vzrušení nepřidá. Zde by ovšem mohla manželka víc hrát, že jí to bolí a třeba ječet. Já ale celkově myslím, že jako sexuální hra to je neškodné a když to baví mě i ji, tak co.

Se mi nezdá že by jí to až tak bavilo když jí musíš přemlouvat aby hrála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
5.8.17 23:08

Manželka

No, však ale já píšu, že ji nepřemlouvám. Určitě by se jí nelíbilo, kdybych výrazně přitlačil. Na to ona asi nebude. Na druhou stranu, když bych chtěl, aby u toho i ječela, tak bych buď musel přitlačit nebo by to musela hrát. Kdyby se jí tohle nelíbilo, tak by mě to v životě nedovolila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
5.8.17 23:14

@free333 Zkusím to tedy, musím si dodat jen odvahy. Víno třeba pomůže. Ony jsou ženy, které chtějí jen naplácat, ale sex ne. Ovšem celkově, najít ženu, které se takové hrátky líbí, není zas tak jednoduché. Ale nehledám zatím nic takového.
No to já nevím, manželka by to jako nevěru určitě brala. Je to zrovna jedna z těch, které nemají v lásce, když se třeba za nějakou ženou otočím ve městě. Oblečenou a tady bych zblízka viděl její holý zadek, tak to by asi skoro každá žena jako nevěru brala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40481
6.8.17 08:36
@Valerij píše:
@free333 Zkusím to tedy, musím si dodat jen odvahy. Víno třeba pomůže. Ony jsou ženy, které chtějí jen naplácat, ale sex ne. Ovšem celkově, najít ženu, které se takové hrátky líbí, není zas tak jednoduché. Ale nehledám zatím nic takového.
No to já nevím, manželka by to jako nevěru určitě brala. Je to zrovna jedna z těch, které nemají v lásce, když se třeba za nějakou ženou otočím ve městě. Oblečenou a tady bych zblízka viděl její holý zadek, tak to by asi skoro každá žena jako nevěru brala.

Tak držím palce, aby to dobře dopadlo ke spokojenosti obouch, to je hlavní :)
A tak jsi už nějakou takovou ženu hledal, co jsi v manželství, nebo zatím to skončilo u představ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
6.8.17 08:47

@free333 Ne, ne zatím to bylo jen o představách. Ale ještě dávno před tím, než jsem se oženil, jsem měl takové pokusy. Tak vím, že takové ženy jsou. Ale často nemají moc důvěru. Zvlášť proto, že se někdy stalo, že někdo něco zvoral. Tedy že si na inzerát někoho našly a ten jim nařezal mnohem víc než bylo jejich přání. S tím jsem se setkal asi 2×, tedy s takovým příběhem. Pak už se často bojí, hlavně s někým, koho neznají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40481
6.8.17 08:57
@Valerij píše:
@free333 Ne, ne zatím to bylo jen o představách. Ale ještě dávno před tím, než jsem se oženil, jsem měl takové pokusy. Tak vím, že takové ženy jsou. Ale často nemají moc důvěru. Zvlášť proto, že se někdy stalo, že někdo něco zvoral. Tedy že si na inzerát někoho našly a ten jim nařezal mnohem víc než bylo jejich přání. S tím jsem se setkal asi 2×, tedy s takovým příběhem. Pak už se často bojí, hlavně s někým, koho neznají.

Osobně bych taky měla strach z takových akcí na inzerát, fakt nevíš, kdo je ten druhý a může to být nějaký násilník.
Naštěstí to vždycky nějak dopadlo ve vztahu, kde je už důvěra…
Je určitě lepší si najít někoho, komu se dá věřit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
6.8.17 09:32

@free333 No to je tedy fakt. Ono když muž má rád výprasky, tak je docela šance, že násilník být může. Ohrožená je vlastně nejvíc ta žena. Ano ta důvěra je důležitá. Pro muže je poměrně těžké vcítit se do té ženy a udělat přesně to, co se jí líbí. Tedy ani málo a ani to nepřehnat, oboje je škodlivé. A navíc, ženy v tomto jsou velmi různé. Pro některou to je naprosto nemyslitelné (těch je asi většina), jiná má ráda lehkou formu, jiná chce trochu přitlačit. Já sám jsem jen na tu lehčí formu, která končí nejhůře u dočasně červeného zadečku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
10.8.17 17:28

@free333 Tak jsem dal na Vaše rady a s manželkou promluvil, podle rad u vínka. Ale jo, souhlasila, zahráli jsme si divadlo, kdy jako zlikvidovala žákovskou knížku a já jsem na to přišel a pak smlouvala, jak se bude stydět, když dostane na holou a i trochu ječela, i když jsem nebyl moc přísný. Je to prostě jen hra. Ale kdyby to bylo opravdu, bylo by to ještě o něco lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40481
10.8.17 18:12
@Valerij píše:
@free333 Tak jsem dal na Vaše rady a s manželkou promluvil, podle rad u vínka. Ale jo, souhlasila, zahráli jsme si divadlo, kdy jako zlikvidovala žákovskou knížku a já jsem na to přišel a pak smlouvala, jak se bude stydět, když dostane na holou a i trochu ječela, i když jsem nebyl moc přísný. Je to prostě jen hra. Ale kdyby to bylo opravdu, bylo by to ještě o něco lepší.

Tak to je hezké :)
Tak aby to bylo opravdu, tak můžeš manželku s něčím neplánovaně překvapit a být pak nekompromisní, ale je potřeba odhadnout míru, aby nebyla naštvaná :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
10.8.17 21:30
@Valerij píše:
@free333 Tak jsem dal na Vaše rady a s manželkou promluvil, podle rad u vínka. Ale jo, souhlasila, zahráli jsme si divadlo, kdy jako zlikvidovala žákovskou knížku a já jsem na to přišel a pak smlouvala, jak se bude stydět, když dostane na holou a i trochu ječela, i když jsem nebyl moc přísný. Je to prostě jen hra. Ale kdyby to bylo opravdu, bylo by to ještě o něco lepší.

jasně, musí se začínat od počátku. Příště zase něco přidat a za chvíli to už bude jiný level. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
15.8.17 16:23

Je to hra,ale plná emocí

Tohle je krásná hra plná emocí. Není to pro lidi, kteří se znají 2 soboty, ale pro dlouholeté partnery, kteří na sobě poznají vše jen od toho, jak druhý dýchá nebo se pohne.
Tohle je hra pro velký holky a velký kluky. Pak můžeš přijít, vyhrnout své ženě sukni, stáhnout klidně úplně obyčejné kalhotky ke kolenům, je jedno, že nemá načesané vlasy, je jedno, že nevoní, prostě ji ohneš přes koleno a ona ví. Ví co chceš a ví, co dostane.25! Na holou!
Ale nedávno jsme si divadlo udělali. Naznačovala, že byla nevěrná. Chtěla nasekat, dostala. Přesně tak, jak potřebovala a chtěla.
Dámy, Pánové, takový sex jsem neměl…mnoho, mnoho mnoho roků.
Když holka pozná, jak kluka udělat „uplně happy Jardou“,cestu najde. A pak si v tom najde svoje.
Jen to chce i obou použít mozek, nějakou tu toleranci a nadhled.Sex je sice rovnice o 2 neznámejch…ale někdy je prostě lepší se na to…a jít..na to!
PS: SEX je náš a pásek je přítel!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107271
15.8.17 16:37
@Realityismore píše:
Tohle je krásná hra plná emocí. Není to pro lidi, kteří se znají 2 soboty, ale pro dlouholeté partnery, kteří na sobě poznají vše jen od toho, jak druhý dýchá nebo se pohne.
Tohle je hra pro velký holky a velký kluky. Pak můžeš přijít, vyhrnout své ženě sukni, stáhnout klidně úplně obyčejné kalhotky ke kolenům, je jedno, že nemá načesané vlasy, je jedno, že nevoní, prostě ji ohneš přes koleno a ona ví. Ví co chceš a ví, co dostane.25! Na holou!
Ale nedávno jsme si divadlo udělali. Naznačovala, že byla nevěrná. Chtěla nasekat, dostala. Přesně tak, jak potřebovala a chtěla.
Dámy, Pánové, takový sex jsem neměl…mnoho, mnoho mnoho roků.
Když holka pozná, jak kluka udělat „uplně happy Jardou“,cestu najde. A pak si v tom najde svoje.
Jen to chce i obou použít mozek, nějakou tu toleranci a nadhled.Sex je sice rovnice o 2 neznámejch…ale někdy je prostě lepší se na to…a jít..na to!
PS: SEX je náš a pásek je přítel!

A můžu se zeptat v čem jsou ty emoce? Ten sex je to mlácení přes zadek nebo ještě něco následuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí