Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@vonajebohyne píše:
A rvou se naprosto zbytecne, kdyz jedina bohyne jsem tu ja.
Ale tak i druhe misto by v teto konkurenci byl uspech, ze(prosim brat jako ironii).
Já
jsem tadyk ovšem královna! ![]()
Sice thajská, ale mně to při mé pověstné skromnosti stačí. ![]()
Přátelé, začala bych konečně řešit, jestli je lepší dostat na zadeček rukou, pravítkem, vařečkou anebo pomlázkou?
@vonajebohyne @sirikit
@free333 píše:
Přátelé, začala bych konečně řešit, jestli je lepší dostat na zadeček rukou, pravítkem, vařečkou anebo pomlázkou?@vonajebohyne @sirikit
Pasek rulez ![]()
@free333 píše:
Přátelé, začala bych konečně řešit, jestli je lepší dostat na zadeček rukou, pravítkem, vařečkou anebo pomlázkou?@vonajebohyne @sirikit
Konečně!!
![]()
Já tu zkušenost doposud nemám, ale myšlenka mi z principu nepřipadá od věci.
![]()
Varecku a pomlazku zavrhuju rovnou.
Ale takový přeložený kožený pásek…
Cool.
Zlehka!! ![]()
Věčně řídím, tak abych mohla usednout za volant i druhý den. ![]()
@vonajebohyne @sirikit
Mně nevadí ani pomlázka ![]()
A kožený pásek pánům vždycky sluší ![]()
No, musím se uklidnit, jdu za chvíli na přátelské kafe s jedním pánem, tak abych mu moc nekoukala po pásku
![]()
@free333 píše:
@vonajebohyne @sirikit
Mně nevadí ani pomlázka
A kožený pásek pánům vždycky sluší
No, musím se uklidnit, jdu za chvíli na přátelské kafe s jedním pánem, tak abych mu moc nekoukala po pásku![]()
Nebo pod pásek ![]()
@Anna766 píše:
Nebo pod pásek
@free333
![]()
Nemůžu si pomoct, kvalitní opasek v rozhodné muzne ruce mi připadne velmi sexy.
![]()
@sirikit píše:
@free333![]()
![]()
Nemůžu si pomoct, kvalitní opasek v rozhodné muzne ruce mi připadne velmi sexy.![]()
![]()
Tác s kafem a donutem je ještě o level sexovatější. ![]()
@sirikit píše:
@free333![]()
![]()
Nemůžu si pomoct, kvalitní opasek v rozhodné muzne ruce mi připadne velmi sexy.![]()
![]()
Ale k tomu je potřeba pořádný chlap ![]()
Né nějaký metrosexuál v růžové košili ![]()
@Anna766 píše:Že bych se ho mezi řečí společensky zeptala, jestli se mohu podívat pod pásek
Nebo pod pásek
@free333 píše:Zvláště né v cukrárně!
Ale k tomu je potřeba pořádný chlap
Né nějaký metrosexuál v růžové košili
@free333 píše: Že bych se ho mezi řečí společensky zeptala, jestli se mohu podívat pod pásek
Načež frajer: je toho o 15 čísel víc, mladá paní, můžu to tak nechat?
![]()
@sirikit píše:
@free333![]()
![]()
![]()
Brrr
@sirikit píše:
Načež frajer: je toho o 15 čísel víc, mladá paní, můžu to tak nechat?![]()
![]()
načež odpovídá frajerka.
raději ne, nejsem na to stavěna.
ž
@free333 No já za sebe mohu říct, že dát ženě na holou je velmi vzrušující. Je to trochu o dominanci. Prostě je vzrušující si jí přehnout přes klín, stáhnout kalhoty a kalhotky pod zadek. To je na tom to nejlepší, jak se vyvalí její holé půlky. Velmi vzrušující je představa, že mi ukázala holý zadek nedobrovolně a velmi se stydí. Byl by tedy vzrušující její lehký protest, třeba „na holou ne, to bych se styděla“. Tohle se už ale neděje, neboť manželka se asi nestydí mi ukázat holý zadek, když už jsem ho viděl mnohokrát. Ale mohla by hrát že jo. Vlastní bolest vlastně už důležitá není, to mi nijak na vzrušení nepřidá. Zde by ovšem mohla manželka víc hrát, že jí to bolí a třeba ječet. Já ale celkově myslím, že jako sexuální hra to je neškodné a když to baví mě i ji, tak co.