Vyrážka u 2měsíčního miminka

18.10.19 14:06

Vyrážka 2 měsíční miminko

Ahoj maminky prosím o radu malý 2měsíce se mi neustále osypává kojím z jídla to být nemůže nejím nic než maso rýži brambory jablka banány a mrkev. vyrážka se vždy objeví a za 2hodin je skoro pryč a najednou zase vyleze také je velmi suchý hlavně u oušek obočí a tvářičkách. Vyrážku ma pouze na obličeji a hlavičce. čím by to mohlo být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2986
18.10.19 14:41

Jakou pro něj používáte kosmetiku? koupání, mazání apod.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
18.10.19 14:50

Tohle měli obě moje děti okolo 1-3mesice..pak to zmizelo… Prý „novorozenecké akné“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
18.10.19 14:58

Nemusíš se obávat, je to normální.
Po porodu mají děti suchou kůži a s tou vyrážkou, je to novorozenecká vyrážka. Synovi trvala vyrážka 2 měsíce. Pořád se mu někde objevovala a tu jsem mazala Sudocremem.
Ale na tu suchou kůži nic moc nedávej. Ta by se mohla srovnat. Je zbytečný cpát hned malému olejíčky. Maximálně bych dala kalciovou mast, ale ani tu jsem nedávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
18.10.19 17:36

Dcera to mela take, nekdy vic, nekdy min, zmizelo to samo nevim..asi 2. 3. mesic. Olej to zhorsoval, obcas jsem mazla bephantenem masti, ale jen na tu suchost..to akne zmizi samo od sebe :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.10.19 18:07

@Melodie91 děkuji za uklidnění a za radu Stále jsem hledala příčiny a nemohla jsem na nic přijít tak jsem ráda že jsem se obrátila na vás :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.10.19 18:08

@marrynka Calciovku jsem taky používala ale vždy to zhoršilo byl celý zarudlý tak raději teď nebudu mazat ničím a uvidím jestli se to zlepší děkuji za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí