Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
GILOTEK píše:
je ten leciderm fakt tak dobrý? že bych vyzkoušela na staršího syna protože koukám, že je až od 1 roku
Leciderm je super a jeste lepsi ale taky drazsi je Eucerin 12% omega - ten jsme pouzivala kdyz mel exem fakt podrazdenej, na normalni promazani kuze staci ten Leciderm - maji telove mleko nebo krem - oboje na telo dobry a pak maji mast a tu pouzivam v zime na oblicej proti mrazu ![]()
beruska2× píše:GILOTEK píše:Leciderm je super a jeste lepsi ale taky drazsi je Eucerin 12% omega - ten jsme pouzivala kdyz mel exem fakt podrazdenej, na normalni promazani kuze staci ten Leciderm - maji telove mleko nebo krem - oboje na telo dobry a pak maji mast a tu pouzivam v zime na oblicej proti mrazu
je ten leciderm fakt tak dobrý? že bych vyzkoušela na staršího syna protože koukám, že je až od 1 roku
díky ![]()
namazala jsem to kalciovkou,jen kolínko na zkoušku,ten Imazol to stašně vysušuje,noc byla hrozná od půlnoci do dvou se škrabala,večer když jsem ju mazala tak to měla všechno červený a takový zapálený,ted do toho chytla rýmu a kašel,a rostou jí špičáky tak má průjem
EliPetrEva píše:
FUFFFINA, zdravím, právě jsme si prošly stejnou perepetií…dcera měla vyrážku..Dr na to nasadila Imazol Plus, ale nelepšilo se to až se vyrážka slila a tak dostala Imacort + Fenistil. Začalo se lepšit až po pěti dnech.
Určitě to promaštuj, tím nic neskazíte.
Taky nemám ůvbec tušení z čeho by to naše holčička mohla mít. Vyřadila jsem všechny potenc.alergeny, i když jak píšeš, tropic.ovoce nejí, ale tak přesto i kakao, koření a jahody.
Půjdete k Dr, když se to šíří? A nelepší? My jdem zítr na kožní…
už jsme tam byly 2 krát,jednou dala ten Imazol,podruhé ten sirup,když se to přes víkend nezlepší tak tam půjdu znova
fufiiina píše:EliPetrEva píše:už jsme tam byly 2 krát,jednou dala ten Imazol,podruhé ten sirup,když se to přes víkend nezlepší tak tam půjdu znova
FUFFFINA, zdravím, právě jsme si prošly stejnou perepetií…dcera měla vyrážku..Dr na to nasadila Imazol Plus, ale nelepšilo se to až se vyrážka slila a tak dostala Imacort + Fenistil. Začalo se lepšit až po pěti dnech.
Taky nemám ůvbec tušení z čeho by to naše holčička mohla mít. Vyřadila jsem všechny potenc.alergeny, i když jak píšeš, tropic.ovoce nejí, ale tak přesto i kakao, koření a jahody.
pres vikend bych necekala, pokud to je jen alergicka reakce - tak ta popodani leku odezniva behem 4 az 5 dni coz mate doavno za sebou
mala se bude zbytecne trapit zase cely vikend..
![]()
EliPetrEva píše:
tak jak jste dopadli na kožním,už vám ta vyrážka zmizela? Jak dlouho už jí máte?
Zdravím!!
Vyrážka mizí, ale dostali jsme minulý týden Imacort takže snad pomohl z nejhoršího…vyrážku má dcera cca od 13. dubna takže zhruba měsíc. Dnes už má „jen“ pigmentové skrvnky, tak douvám, že zmizí i to…
Jak se daří vám??
Na kožním nám řekli, že dcera je prostě ekzematický typ a že je těžké říct, proč to celé vzniklo. Jestli to byla reakce na jídlo(upřímně neuvědumuju si, že by měla něco nového, je pravda, že měla zmrzlinu) nebo že dostala nějakou infekci ze záchod.prkénka nebo nočníku
. Mělo to totiž na vnitřní str. stehýnek a genitáliích. Pak se to šířilo dál na bříško a záda…
Teď už „jen“ promašťuju a vícekrát denně mažu. Už to ani nesvědí, ale je pravda, že dáváme na noc Fenistil.
EliPetrEva píše:
Zdravím!!
Vyrážka mizí, ale dostali jsme minulý týden Imacort takže snad pomohl z nejhoršího…vyrážku má dcera cca od 13. dubna takže zhruba měsíc. Dnes už má „jen“ pigmentové skrvnky, tak douvám, že zmizí i to…
Jak se daří vám??Na kožním nám řekli, že dcera je prostě ekzematický typ a že je těžké říct, proč to celé vzniklo. Jestli to byla reakce na jídlo(upřímně neuvědumuju si, že by měla něco nového, je pravda, že měla zmrzlinu) nebo že dostala nějakou infekci ze záchod.prkénka nebo nočníku. Mělo to totiž na vnitřní str. stehýnek a genitáliích. Pak se to šířilo dál na bříško a záda…
Teď už „jen“ promašťuju a vícekrát denně mažu. Už to ani nesvědí, ale je pravda, že dáváme na noc Fenistil.
tak nám taky už začala pomalu mizet,byla jsem na alergologii(se sebou )a rovnou jsem to Dr ukázala,řekla že to vypada jak atop.exem,že na to máme něco koupit,že se toho prodává spoustu a ten Imazol co jsem to s ním měsíc mazala řekla že ne že ten to naopak ještě zhoršil,kůži vysušil,koupili jsme na doporučení lékárnice mlíko A derma,po prvním namazání to zašalo rychle mizet,mažeme to týden a už tam skoro nic nemá ![]()