Vyrážka, alergie nebo ekzém?

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
16
1.2.25 21:10

Vyrážka, alergie nebo ekzém

Dobrý večer, požádám o radu, dcera 4 roky, fleky na bříšku spíše jsou hrubé, vyrážka červená podél obou ruk až k loktů. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Asta135
1.2.25 21:26

Já jsem takovej hodně ekzémovej exot, ale tohle bych na ekzém netipla a zašla bych rozhodně k doktoru.

• Citovat
  • Upravit
21463
1.2.25 22:16

No a jak to má dlouho? Horší se to nějak? Nebo svědí? Já bych to zkusila nevím namazat. Buď mastný nebo vysušující. Případně bych dala fenistyl. A vyčkala bych, co se bude dít. V této době bych se s pár pupínky k lékaři nijak nehrnula. Ještě si z čekárny přinesete nějakou krásnou virózu nebo zápal plic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5050
1.2.25 22:24

Ja mela takhle loziska lupenky, kdyz mi zacala tenkrat.. Takhle,,kulata", pak se mi tam začala vrstvit ta sucha kuze..
Ale nejsme doktori, tohle by chtelo ukazat kožnímu. Ten s jistotou rekne co to je..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
2.2.25 08:12

@nozu Dobrý den, nesvědí, nepálí, postupně, ale pomalu to přibívá, na bříšku jsou fleky, na ruce spíše výsev, ale ten se nejvíce ukáže po procházce :,(, zítra dojdeme ke kožní, snad tam nic nechytneme, děkuji mnohokrát ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
20.2.25 14:47
@barbiena píše: Více

Vím přesně co to je lékaři neleci jen zhorsuji mohu vám poradit prochazime si tim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek