Vyrážka - je to 6.nemoc? Foto

Napsat příspěvek
Velikost písma:
44208
11.8.10 20:58

Anonymní, já si myslím, že pokud má jen zvýšenou teplotu, není nijak malátný, nadměrně spavý, o život nepůjde :kytka:

Chápu Tě, rozhodně nejsi špatná matka :kytka:
My bydlíme ve městě a pohotovost mám i pěšky v dostupné vzdálenosti. Dříve jsme bydleli v odlehlé vesnici na konci okresu. Pohotovost jen jedna pro celý okres v okresním městě. V menších městech byly zrušeny. Bydlela jsem tam asi rok, když byl starší miminko. A jsem šťastná, že on byl za celý rok zamarodil jen jednou. Nikdy žádná náhlá teplota, vyrážka, potíže. Taky bych nevěděla, jak to řešit.

Zato s mladší jsme si užili. A byla jsem ráda, že máme pohotovost za rohem. Naštěstí je už pár měsíců zdravá a doufám, že to tak zůstane.

Neboj, bude to v pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
11.8.10 21:02

na spálu bych taky netipovala..řekla bych ,že ta má spíš krupičkovou vyrážku,než takovýhle pupínky?

• Citovat
  • Upravit
588
11.8.10 21:56

při spále je jahodový jazyk a velké fleky v podpaždí,aspo%n jestli se nepletu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22078
11.8.10 22:00
zabkakvak píše:
při spále je jahodový jazyk a velké fleky v podpaždí,aspo%n jestli se nepletu

Určitě, ale to až po několika dnech…

sophinka píše:
na spálu bych taky netipovala..řekla bych ,že ta má spíš krupičkovou vyrážku,než takovýhle pupínky?

To máš vlastně pravdu, doktorka nám říkala, že někdy to může být i skoro neviditelné, jen na pohmat… :think: je fakt, že tohle nevypadá na krupičku…
Tak to určitě bude v pohodě, držím palce, ať jste brzo fit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
12.8.10 13:11

jak to dopadlo???

• Citovat
  • Upravit
12.8.10 15:56

Máme zřejmě to samé!

Ahojky,
náš malý má také od včera úplně stejné projevy pupínků a také měl teplotu 37,6.Dneska jsme byli u Mudr.,říkala že to není 6.nemoc vzala mu krev a výsledky nic neprokázaly-neměl zvýšené CRP,ani špatný krevní obraz.
Zatím dávám jen kapky Fenistil 3× denně (jsou pouze na předpis) a dál uvidíme.Dneska měl v poledne 37,2.Je mu 19.měsíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.8.10 15:56

Máme zřejmě to samé!

Ahojky,

můj malý má úplně stejné pupínky a včera měl také teplotu 37,6.Dneska jsme byli u Dr.vzala mu krev, která nic vážného neprokázala,žádnou bakt.infekci ani špatný krevní obraz.Zatím dávám jen léky na snížení teploty a na vyrážku Fenistil kapky (jsou jen na recept)Dneska je malý lepší v poledne měl 37,2 a pupínky jsou méně znatelné. Je mu 19 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.8.10 20:54

holky tak dle dr je to alergická reakce, dostali jsme stejně jako Matousinka Fenistil a trochu se to po něm ztratilo…ráno byl chudák kropenatý jak slepička… :-( ale jinak mu nic nebylo, teploty kolem 37max… to jsme ani nesráželi… tak snad to brzo zmizí. Jen by mě fakt zajímalo z čeho???

ještě mi dr řekla, že to může (ale nemusí) souviset s virovým onemocněním, že po prohlídce prý je tam něco málo na nosohltanu…
snad se to nebude opakovat… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Lucka123
26.8.10 10:15

to jsou spíš fleky 6 nemoc a ne pupínky

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat