Zdravím. Mám jeden dotaz, třeba se najde někdo, kdo tady s tím má zkušenost. Přítelovi se po odstranění bradavičky kousek pod břichem udělal bolák (asi 1/4 cm hluboká díra), na který v lékárně dostal Hemagel a hypoalergenní náplasti, kterými si to měl po namazání přelepit. Pár hodin po namazání se mu večer udělala vyrážka po celém podbřišku, ale ne na penisu. Mysleli jsme, že je to reakce na ty náplasti, protože jeho rodina prý takhle po náplastech vyrážky má. Takže jsme to nějak neřešili a spali spolu jako normálně. Jenže mastičky na zklidnění podráždění (Bepanthen apod) mu nezabraly a to, že jsou náplasti hypoalergenní jsme zjistili bohužel až potom, tudíž je jasné že vyrážka z nich není. Spíš se mu to zhoršuje. Problém je ten, že mně se nejdřív udělal jeden pupínek a za pár hodin se to dnes rozlezlo také na podbřišek, ale ne níž. Vyrážky vypadají stejně - červené fleky a takové pupínky, které trochu připomínají puchýřky, jeho nesvědila, mně svědí. K doktorovi se dostaneme až zítra, vzhledem k současné situaci, ale já si pořád lámu hlavu s tím, co by to mohlo být.. Tak se ptám, zda někdo neměl podobnou zkušenost a mohl by mi napovědět ještě dnes. Předem díky za odpovědi.
Puchýřky bych tipla na pásový opar, ale abyste to měli na stejném místě, to je divné. Navíc by to asi bolelo. Já ti neporadím, jen myslím, že tohle bude chtít toho lékaře.
Zdravím. Mám jeden dotaz, třeba se najde někdo, kdo tady s tím má zkušenost. Přítelovi se po odstranění bradavičky kousek pod břichem udělal bolák (asi 1/4 cm hluboká díra), na který v lékárně dostal Hemagel a hypoalergenní náplasti, kterými si to měl po namazání přelepit. Pár hodin po namazání se mu večer udělala vyrážka po celém podbřišku, ale ne na penisu. Mysleli jsme, že je to reakce na ty náplasti, protože jeho rodina prý takhle po náplastech vyrážky má. Takže jsme to nějak neřešili a spali spolu jako normálně. Jenže mastičky na zklidnění podráždění (Bepanthen apod) mu nezabraly a to, že jsou náplasti hypoalergenní jsme zjistili bohužel až potom, tudíž je jasné že vyrážka z nich není. Spíš se mu to zhoršuje. Problém je ten, že mně se nejdřív udělal jeden pupínek a za pár hodin se to dnes rozlezlo také na podbřišek, ale ne níž. Vyrážky vypadají stejně - červené fleky a takové pupínky, které trochu připomínají puchýřky, jeho nesvědila, mně svědí. K doktorovi se dostaneme až zítra, vzhledem k současné situaci, ale já si pořád lámu hlavu s tím, co by to mohlo být..
Tak se ptám, zda někdo neměl podobnou zkušenost a mohl by mi napovědět ještě dnes. Předem díky za odpovědi.