Vyrážka - nevíte někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1692
14.3.11 12:55

BOHUNKO:Tak ještě že si na to přišla a zbytečně jste neletěli k doktorce,člověk se tomu pak zasměje co všechno ty děti napadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
14.3.11 12:55

Tak u nás to bude tím samým, víc hlídám, jak si myje ruce a je to lepší, i do školky je poučený, a kolem té pusy je to asi z pasty, kontolovala jsem ho při čištění zubů a sice si dobře vyčistil i vypláchl ale zbytek pasty kolem pusy neumyl a jen utřel. Tak pořádně smýváme jak mýdlo, tak pastu, ruce jsou už dobré,ale suché pusa ještě trochu červená, nevím, čím by to bylo dobré máznout? Obyč krémem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22042
14.3.11 13:25
delice píše:
nevím, čím by to bylo dobré máznout? Obyč krémem?

Co vazelína z lékárny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
14.3.11 13:30

A co zkusit obyč jelení luj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
14.3.11 13:35

S tou vazelínou mě tady na té diskuzi na první stránce jeden příspěvek dost zarazil. Mám jí doma, ale ted váhám :nevim: Lůj jsme ještě nezkoušeli ale kolem té pusy to asi zkusím. Díky za rady. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
14.3.11 14:23
delice píše:
S tou vazelínou mě tady na té diskuzi na první stránce jeden příspěvek dost zarazil. Mám jí doma, ale ted váhám :nevim: Lůj jsme ještě nezkoušeli ale kolem té pusy to asi zkusím. Díky za rady. :-)

delice, myslím, že se není opravdu čeho bát. Vazelína v žádném případě neproniká do kůže. Přidává se i do některých kosmetických krémů, právě aby zabraňovala dehydrataci. Ale tyto krémy jsou pak ochranné, a ne „léčivé“. Těsně kolem úst bych ale nemazala, to raději ten jelenní lůj :wink: . Jinak v lékárně ti určitě poradí, co je nejvhodnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
14.3.11 18:08

Bohunko to je teda kremicek :mrgreen: :zed: co ty deti fakt nevymyslej 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
16.3.11 08:24

Ahojky nás také trápila vyráška a když už jsme vyzkoušeli všechny různé mastě od lékaře,které nás stáli spoustu peněz a bez výsledku,zkusila jsem babskou radu a dítě vykoupala ve vaně s pěti lžícemi obyčejného bramborového škrobu a do čtyř dnů měl kůži čistou a hladkou. Od té doby když se oběví nějaká vyrážka dáme škrob do vany je to ok, a dokonce se v tom koupe i manžel jelikož od mala trpí atopickým ekzémem. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
17.3.11 13:06

Ještě je dobrá i syrovátka to miluji uplně na všechno :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie