Vyrážka (puchýřek)

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1424
30.6.18 22:02

Měli jsme cca před třemi měsíci, jednalo se o směs 3 herpes virů. Poměrně rychle zabral krém z lékárny
https://www.drmax.cz/…par-t-100-ml?…
3× denně jsem desinfikovala, dle potřeby krém, za dva dny jsme zvládli bez antibiotik.

Dále doporučuji pročištění těla biorezonančním přístrojem BICOM, jinak herpes koluje v těle a při oslabení znovu udeří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
30.6.18 22:02

@sabima13 tak tyhle fotky už vypadají opravdu o hodně lépe. Tak to bych hlídala teplotu a pokud by byla víc jak 38, tak bych jela. Držím palce, ať je to v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
1.7.18 02:49

Když jsem byla dítě, měla jsem opary při každém nachlazení a zvýšené teplotě. Jak jsem fotku viděla, hned jsem si na to vzpomněla. Vypadá to hodně podobně. Také jsem kolikrát měla flek přes celou tvář. Začíná to malýma puchyrkama, které se rozrůstají, pak z toho začne vytékat tekutina a nakonec se udělá taková krusta na povrchu. Docela to svědí a štípe, já si to vždy hodně rozdrbala a pak to i hnisalo. Věkem se to hodně zlepšilo, dneska se dají koupit účinné masticky. Je dobré to maznout hned při prvním puchýřku, nerozroste se to tolik a dřív to zmizí. Pomáhá mi mastička Herpesin, ale nevím, jestli ji můžou děti. Také podpořit imunitu, třeba Imunoglukan, pro děti je v sirupu. Ale třeba máte něco jiného. Tak hlavně ať je holčičce brzy dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí