Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
@Netopirek
Já si je občas taky škubu ale pak se mi z toho udělá akorát nějaký zánět, i když dezinfikuji. Me jediný co by pomohlo je nechat to úplně být a být chlupatá![]()
ale to samozřejmě nechci.
Občas když vidím zarostlý chloupek, tak ho vezmu pinzetou ale je to ještě horší.
A zkoušela jsi jít ke kosmetičce?
@Netopirek
Přemýšlela jsem, byla jsem jen na obličeji ale.
Myslíte, ze by byla ochotna udělat i tohle? Nebo jestli se to běžne dela.
Děkuji
@Anonymní píše:
@Ou
Diky za názor ale dovolím si nesouhlasit, je to hloupost.
Sex me baví, nestydím se za nic na svém těle, obličeji. Mám rada svůj zadek, prsa a co se toho tyče, jsem hodně sebevědomá.
Jedine co mi na me v podstatě vadí a s cim se potýkam, je tenhle problém, o kterém jsem psala a prosila o radu. Pokud tohle vyresim, nebudu muset již nic resit.Kazdej máme občas nějaký mindrak a problém, který chceme resit. Tohle je ten můj. Ale jinak říkám, diky za nazor.
No, evidentně z toho mas mindrak poradnej, kdyz kvuli tomu odmitas sex za světla
akorát holt tu pravdu clovek nechce cist…
@j.a.n.i1
Ano, stydím se za to a je mi to nepříjemné a mám z toho mindrak hroznej. Ale co se mého těla tyče, je to jedine co me trapi.
Pan/paní tady psali ze jakmile se tohodle zbavim, budu si hledat další problém, protože jsem zakomplexovaná a souvisí to s mým celkovým sebevedomim - ano, tohle odmítám protože to není pravda. Tohodle se chci zbavit a pak nepotrebuju hledat nic dalšího, protože nic dalšího není.
![]()
Ale ono to s ním souvisí, neb sebevědomého člověka fakt takováhle pitomost nevede k tomu skrývat to při sexu nebo to dokonce patlat make-upem ![]()
@Anonymní píše:
@Netopirek
Přemýšlela jsem, byla jsem jen na obličeji ale.
Myslíte, ze by byla ochotna udělat i tohle? Nebo jestli se to běžne dela.
Děkuji
Jj, dělají. Jmenuje se to většinou Brazilská depilace.
@Anonymní píše:
@j.a.n.i1
Ano, stydím se za to a je mi to nepříjemné a mám z toho mindrak hroznej. Ale co se mého těla tyče, je to jedine co me trapi.Pan/paní tady psali ze jakmile se tohodle zbavim, budu si hledat další problém, protože jsem zakomplexovaná a souvisí to s mým celkovým sebevedomim - ano, tohle odmítám protože to není pravda. Tohodle se chci zbavit a pak nepotrebuju hledat nic dalšího, protože nic dalšího není.![]()
Ale dotyčná měla pravdu. Já na svém těle mám spoustu vad. Ale sexu za světla mi to nebrání ![]()
Si říkám, že když to nevadí jemu, tak proč se tím deptat ![]()
@Netopirek
Na Brazilce jsem byla už asi 4×. Jedna to udělala dobre, u druhé to bolelo o hodně více a par dni po tom mi chlupy začaly zarůstat a teď to mám úplně hrozne. Ta poslední prave použila pinzetu na ‘dotrhani, ale nic moc teda.
Používám Sudocream, tím se ted mazu, občas to zaleduju kostkou ledu, to taky trochu pomáhá.
Moc dekuju
Přestala jsem se holit. Nemám teda problémy jako ty s pupínky, ale s pálením. Mám citlivou pokožku a holení obden prostě nedávala. Měla jsem ji jak, kdybych si tam nalila žíravinu. Používám pánské Mach3 a stejně nic. Tak už na to prdím..do hladka holím jen třísla a vše co jde v plavkách vidět a zbytek budu zkracovat strojkem. A mám klid. Partnerovi je to jedno a i kdyby nebylo, tak má smůlu. Ale my jsme spolu teda už mraky let ![]()
prosím anonym nebo smazat
@Netopirek
Ano, já vím. Ale je to problém ve me.
Vím ze jedna moje kamarádka s tím taky hodně zápasí. Ostatní to mají v pohode a nikdy s tím problémy neměly, ty to proste nemůžou pochopit.
Většina z nás chce být tam dole hladká jako dětská prdelka a ne být osypaná vyrazkou ![]()
Někdo by to asi neřešil, pro některé je to hodně nepříjemný problém. Me ted uz nezabírá prave ani Brazilka.
![]()
@Anonymní píše:
Přestala jsem se holit. Nemám teda problémy jako ty s pupínky, ale s pálením. Mám citlivou pokožku a holení obden prostě nedávala. Měla jsem ji jak, kdybych si tam nalila žíravinu. Používám pánské Mach3 a stejně nic. Tak už na to prdím..do hladka holím jen třísla a vše co jde v plavkách vidět a zbytek budu zkracovat strojkem. A mám klid. Partnerovi je to jedno a i kdyby nebylo, tak má smůlu. Ale my jsme spolu teda už mraky letprosím anonym nebo smazat
Já mám teď prave přítele, kamaráda
, se kterým jsme chvíli. Takže samozřejmě ze se člověk snaží vypadat co nejvíce k světu. Mam z toho zkratka nepříjemný pocit. Kdybych s nekym byla několik let, asi to tak nebudu resit. To je něco úplně jiného zase:) ![]()
Já to vyřešila momentálně tak, že se tam dole neholím. Jen bikinové partie. Ale chlap prudí, takže na brazilku asi zas zajdu ![]()
@Netopirek
ale to samozřejmě nechci.
Já si je občas taky škubu ale pak se mi z toho udělá akorát nějaký zánět, i když dezinfikuji. Me jediný co by pomohlo je nechat to úplně být a být chlupatá
Občas když vidím zarostlý chloupek, tak ho vezmu pinzetou ale je to ještě horší.