Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Neuz Má to jen na bříšku nikde jinde. Pokud by to byla šestá nemoc tak už je u konce? Protože ta asi končí, když už se objeví vyrážka. Ale nevím, jestli by to mělo být všude a nebo né ![]()
@Anonymní píše:
@Neuz Má to jen na bříšku nikde jinde. Pokud by to byla šestá nemoc tak už je u konce? Protože ta asi končí, když už se objeví vyrážka. Ale nevím, jestli by to mělo být všude a nebo né
Ta je jen na brisku a nekdy zadech a ramenech…osypanim konci ![]()
@Ba-stet Měla 2 dny zvýšenou teplotu, ale lezou jí zuby. Takže jsem si myslela, že je to ze zubů. Měla dva dny i slabou rýmu a po ránu děsně kašle, ale jen tedy ráno.
@Anonymní píše:
@Ba-stet Měla 2 dny zvýšenou teplotu, ale lezou jí zuby. Takže jsem si myslela, že je to ze zubů. Měla dva dny i slabou rýmu a po ránu děsně kašle, ale jen tedy ráno.
Těžko říct, no. Dcera měla 6.nemoc poměrně typickou, až na to, že vyrážka se objevila později. Ale předtím měla 7. nemoc, klasika horečky, pak se jí hrozně osypala pusa, čekala, jsem, že se to objeví na dlaních a chodidlech a nic. Ale doktorka říkala, že si myslí, že to bylo ono. Takže není vyloučené, že u vás je trochu abnormální průběh. Pro jistotu bych ji držela od jiných dětí, než to zmizí ![]()
Dobrý den, nevíte co to může být? Viz. Foto. Nejedla nic, z čeho by se osypala a pereme v Lovela gelu. Všimla jsem si toho ráno a mudra bohužel dnes nebyla.

Snad to půjde dobře vidět, a předem děkuji za jakoukoliv odpověď.
edit adminom - zmazané fotky