Vyrážka u čtyřtýdenní

Anonymní
29.4.13 13:17

vyrážka u čtyřtýdenní

Dobrý den,
dnes ráno při přebalování naší 4 týdenní holčičky jsem si všimla, že je celá osypaná 8o jediné, co mě napadá je, že jsem včéra malou mazala olejíčkem od johnsnu, masírovali jsme bříško proti prdíkům a jelikož se loupe, tak jsem jí namázla víceméně celou a dnes má na bříško a hrudník posetý červenými flíčky a na nožičkách, ručkách a krku má ty flíčky takový větší… Nejsem alergik, takže vůbec nevím, jak taková alergická reakce třeba vypadá, ještě mě napadlo, že jsem byli včéra asi hodinu u našich a mají psy, tak jestli by to nemohla být i alergie na zvířata? 8o

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2521
29.4.13 13:39

Jestli je to ten zelenej průhlednej olej, tak po tomhle se prej děti osypávaj hodně já ho mám doma a když mi o něm doktorka řekla co to dětem často dělá tak jsem se na něj vybodla a mažu se s nim já :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
29.4.13 13:50

Pokud jsi ji tím Johnsonem mazala poprvé, tak to bude asi tím, tahle značka celkově není moc kvalitní. Já s nějakým jejich krémem namazala dceru párkrát v porodnici (dostali jsme vzorek) a šíleně se po tom oprudila. Takže Johnsona vysadit a radši pár dní nemazat a už by to nepoužívala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.4.13 13:56

@Judynka no není zelenej, ten mi smrděl 8o je fialovej, ale myslím, že to je jedna a ta samá kolekce, tak to bude opravdu asi tím…snad to brzy zmizí a olej půjde :zed:

• Citovat
  • Upravit
10631
29.4.13 13:58

Mě naše doktorka před značkou Johnson´s varovala hned na první prohlídce právě kvůli alergiím. Takže to asi bude opravdu z toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5320
29.4.13 14:27

U nás v porodnici používají jen Johnsons, ptala jsem se sestřičky na ty alergie a prý se jim to ještě nestalo, tak nevím. Já u prvního používala jinou kosmetiku, ale teď pro dceru jsem na základě toho, že mi v porodnici voněla právě ta fialová řada, koupila také ten olej a je to v pohodě. Jenže každá kůže snese něco jiného a pokud jsi to použila poprvé, vypadá to opravdu na alergii na tuto kosmetiku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek