Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj všichni. Nedá mi to a po včerejším nákupu musím založit téma.
Máte nějaký svůj oblíbený produkt, jídlo, pití, který už vám dnes nechutná?
Já jsem se napálila a kupila si Pribináček. Nedal se jíst, cítila jsem v něm jakousi pachuť, snad do něj přidávají škrob.
Jinak si ještě vzpomenu na Termix, Coca colu (místo cukru glukozo-fruktozový sirup) a co mě zklamalo je Nestea - je slazený umělými sladily.
Takový ten čtvercový polárkový dort (ani jsme ho nedojedli). A vrchol „nepoživatiny“ byly arašídové křupky.
Tak pište svoje zkušenosti, je to téma pro odlehčení. ![]()
Tribitka, tu jsem mela nedavno. A Nesquik, uz taky neni tak sladkej jako si pamatuju jako dite. Jinak nevim, ja jim stale dokola to samy, a to mi chutna porad stejne.
Termix, nově Orion čokolády. Po dlouhé době jsem si koupila mléčnou a nebyla vůbec dobrá.
@aiwwa jo v probinacku je škrob. Fuj. Dobrej je uz jen obyc lipanek. Ja milovala termix, to uz se také jist nedá. Hodne těžký je taky najít dobrou v smetanu ke slehani - naprostá většina výrobců tam rve jakési stabilizátory.
@jahuhudka píše:
Studentska pecet uz nema tolik zele
Jo, ani ta čokoláda už nemá tu chuť.
Čokoláda Margot je jiná, vánoční kolekce Orion už ani nekupuju, dřív mi chutnaly.
Polárkový dort se nedá jíst… ![]()
Jo a kolekce na stromecek. Milovala jsem s tim tekutym bilym kremem ted jsou ![]()
Ještě rumové pralinky - jsou dobré ale jiné než si pamatuju
a lentilky - chuťově nevím ale barevně mi přišly divné.
a lunchenmeat (jak se to sakra píše? )-lančmít no ![]()
a vinná klobásu, tu jsem chtěla nedávno udělat a úplně se na pánvi roztekla, ani jsem to raději neochutnali.
Cola, Sprite, 7UP, Mirinda… všechny tyto nápoje ve kterých nahradili cukr.
A pak takový ten tvarohový dezert Míša. Kupovalo se to v mléčňáku.