Výrobky Tescoma

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1157
29.10.12 15:38
@IvkaH píše:
se skleněnými to myslím nejde díky tomu uchycení plastovému :think: ale u profi to jde dávám do trouby běžně ;) 8)

Triumph nemají plastové úchytky, ty právě nechci :-)ale skleněné se asi do trouby nebudou moct dát, to je pravda…

http://eshop.tescoma.cz/…umph-11-dilu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1157
29.10.12 15:41
@xmarge píše:
Mamka má home profi, já vision a nestěžujeme si ani jedna (mamka chce dokonce dokupovat nějaký další hrnce. Na varný desce a indukci prý ani nepálí ty ucha (já mám plyn a občas mi plamen olizuje bok hrnce, tak je pak ucho rozpálený). Pokud to někde na netu neseženeš levněji, tak jdi do toho, to nádobí je kvalitní.

Lze ty Vision použít v troubě i s poklicí? Nebo jsi to nezkoušela???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6624
29.10.12 15:48

@hany83 nezkoušela jsem to dávat do trouby. Mám obavy, že to sklo není určeno na vyšší teploty:o/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
29.10.12 16:18

@hany83 mám tu sadu home profi, akorát 13-ti dílnou a je fajn :palec:

• Citovat
  • Upravit
173
29.10.12 20:04

Mám hrnce Home profi a jsou super. A pak jsem koupila pánev a to už vícekrát neudělám, celá se oloupala a to jsem jí používala podle návodu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
29.10.12 20:57
@motaba píše:
Mám hrnce Home profi a jsou super. A pak jsem koupila pánev a to už vícekrát neudělám, celá se oloupala a to jsem jí používala podle návodu :(

titanovou pánev? nenamočila si ji horkou do vody? to se nesmí, jinak se poruší ta struktura a začne se loupat, jsem si tak zničila crisp talíř na zdravé vaření v mikrovlnce :oops: :zed:
jakou myslíš konkrétně pánev? to mě zajímá :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
30.10.12 00:08

Od Tescomy máme některé věci a se všema teda maximální spokojenost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14973
30.10.12 00:15

Hrnce a pánve jsem po úvahách zvolila tefal

ale kuchyňské doplňky mám tescoma a spokojenost

silikonové formy, silikonový vál - super

skvělá věc jsou tyto cedníky, využívám neustále -  http://eshop.tescoma.cz/…ednik-presto

máme i nože na steaky, super

dvě věci, které byly na houby - kráječ cibule - pěkně blbě se cibule krájí, špatně se to myje

silikonový váleček na loupání česneku - nikdy jsem nevyužila, nepříjde mi tak složité oloupat česnek nožíkem :)

// EDIT nevšimla jsem si obnovení diskuze, ale příspěvek nechávám, třeba se někomu bude hodit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
30.10.12 09:36

Já mám home profi, s nima spokojenost veliká, ale třeba naběračky, obracečky apod. s těma spokojená nejsem, po chvilce se mi začaly ty ručky oddělávat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1157
30.10.12 09:39

Děkuji všem za zkušenosti :) teď se ještě rozhodnout jestli Triumph nebo Home profi sada 9ks (aby toho nebylo málo… :) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štelcová
25.10.13 08:52

Pozor na výrobky Tescoma!!!!!!!!!

Zakoupili jsme si hrnce Home profi TESCOMA a po dvou letech se začali dělat na dně dvou hrnců dírky, dno je hloubkově narušené :x
Při reklamaci nám hrnce vrátili zpět že je vše OK, a ničemu to nevadí, zboží nevyměnili. Pozor hrnce mají 5 let záruku a po 3 letech užívání mám děravé hrnce a vedení společnosti nechce přiznat chybu materiálu. Dana

• Citovat
  • Upravit
Elenloth
27.10.13 20:31

Home Profi

Koupila jsem před měsícem sadu Home profi a hrnce jsou po pár použitích děsně flekaté a vypadají prostě hrozně. Chtěla jsem se zeptat, jestli je někdo máte doma a myjete je v myčce. V katalogu psali, že jsou do myčky, v návodu potom, že by se v myčce mýt neměly, psali, že můžou při používání vznikat různé fleky atd. no myslela jsem si, že si snad dělají srandu. Pokud to nepůjde odmýt v ruce, tak je půjdu reklamovat, ale chtěla bych napřed slyšet vaše zkušenosti. Mám ještě dva jiné nerez hrnce, mnohem víc používané a myju je taky v myčce a jsou v pohodě, takže prostředkama to není.
 Dík.

• Citovat
  • Upravit
8959
29.11.14 20:38

Ahoj všem. Máte prosím někdo zkušenost s tímhle? http://eshop.tescoma.cz/…uzka-delicia

Děkujiii :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
29.11.14 20:43

Ahojky! Já ji mám doma od loňska a jsem s ní moc spokojená. Půjčovala jsem jí i kamarádce a už si ji koupila taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
29.11.14 20:44

Na mall.cz je spousta recenzi, nejde mi vlozit odkaz :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie