Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Maminky mate prosim nektera doma Bambini bryndak pro kojence/ batole, dnes jsem ho koupila, tvarove super, jidlo krasne pada do kapsy
ale smrdi desnou gumovinou… pri jidle to smrdi na 30 cm… zapachaji vam take tak? dojdu jim ho vratit, je to fakt hnus ![]()
@Teresk tak to nemám zkušenost, ale určitě to zkuste a dejte vědět, jak jste dopadla ![]()
já mám od června termoobal na lahev a je to dobrý, udrží to opravdu studené ![]()
Já jsem teď od kamarádek dostala lahev na šlehačku od Tescomy a to je peklo
asi už ji nepoložím. Stačí nalít smetanu a nasypat cukr/barvivo/cokoliv, zavřít a zmáčknout. Nejhorší dárek co jsem kdy dostala ![]()
Jsem zvědavá na výrobek Tescomy, sama jsem si koupila: sprej na olej. Olej se nalívá do skleněné lahvičky.
Holky ma nekdo panev na palacinky premium? Je tam psano, ze do mycky smi, ale me spodek panve v mycce zcernal a cerne spini.. Je to mozny? Co ted s tim, nejradsi bych to vratila
To bych teda reklamovala. Pokud je uvedeno, že smí do myčky, tak to musí být ošetřené proti změnám. Zčernání a špinění po umytí v myčce dělá hliník, spodek zřejmě není nijak ošetřený, tak proto ta změna.
Ahoj, máme od Tescomy šunkovar. ZAtím jsme zkoušeli jednou a nic moc. Používáte někdo?
@KacisHe Ahoj, myslíš tenhle? https://eshop.tescoma.cz/…s-teplomerem Ten má mamka a používá ho, co s ním máš za problém? Třeba poradím.
Ahoj, taky pridam svoji zkusenost.
Od tescomy mame doma noze, formy na peceni, nejake detske nadobi a doplnky na peceni.
Noze: rada home profi je skvela. V mycce v pohode, kraji se mi s nima dobre – jako darek jsem je ruzne dala ruznym pribuznym a taky spokojenost. A pak mam par tech nozu s modrou rukojeti a ty tak bezva nejsou – cepel se misty ohyba a v mycce reznou. Uz si je nekoupim.
Detske nadobi: spokojenost, syn to jeste neznicil
Ma ty detske lahvicky, v provozu jsou asi pul roku a zatim dobry.
Formy na peceni: silikonova je nejlepsi. Skvele se vyklapi, neni nutny pokazdy ji vymazavat. Pecu kazdy tyden a vsecko vydrzela. Myju v mycce a mam ji pres rok –ostatni formy jsem uz touhle dobou vyhazovala.
Doplnky na peceni: mam tu cukrarskou tuzku. To, ze cukrovi neni ozdobeno pekne, neni problem te tuzky, ale muj ![]()
Ahoj ahoj, jdu za vámi s dotazem… dostal se mi do rukou tenhle odšťavňovač na bázi vaření: https://eshop.tescoma.cz/…y-della-casa
Sestra mě požádala, ať jí ho koupím a pohlídám, ona si pro něj přijde a mezitím ho mám povoleno vyzkoušet…
Chtěla jsem se zeptat, jestli někdo má zkušenosti s takovým odšťavňováním. Já se přiznám, že jsem to nikdy nedělala, takže si moc nevěřím. Nebude to moc vodové? ![]()
@Leny5 tak to se přiznám, že neznám a vidím takovýto odšťavňovač poprvé ![]()
Je mi 33 a od mých asi 12 let jsme doma používali převážnou většinu věcí od Tescomy. Byli jsme opravdu spokojeni kvalitou. Vyráběla v Čechách. Je to ale pár let, co přesunuli výrobu do Číny a v podstatě začali vyrábět takové ty všebarevné ptákoviny jako formu na vaření vajec apod. Už z toho jsem měl špatný pocit.
Defakto to náčiní, které jsme měli poslední 3 roky, bylo hodně, ale opravdu hodně nekvalitní. Úplně rupnul lis na česnek řady President, antiadhézní nářadí téže řady se rozpadlo na 2 části a u mlýnků na sůl nemuselo dojít ani k pádu, aby se odlomil kus toho plexi.
Teď už Tescomu v žádném případě (je drahá). Snažíme se hledat české až staročeské poctivé nádobí a nářadí, které sice není moderní, ale slouží. Dá se sehnat, hodně mají v MATu.
@KacisHe píše:
Ahoj, máme od Tescomy šunkovar. ZAtím jsme zkoušeli jednou a nic moc. Používáte někdo?
Perfektní věc. Používám velmi často…
@Leny5 píše:
Ahoj ahoj, jdu za vámi s dotazem… dostal se mi do rukou tenhle odšťavňovač na bázi vaření: https://eshop.tescoma.cz/…y-della-casa
Sestra mě požádala, ať jí ho koupím a pohlídám, ona si pro něj přijde a mezitím ho mám povoleno vyzkoušet…
Chtěla jsem se zeptat, jestli někdo má zkušenosti s takovým odšťavňováním. Já se přiznám, že jsem to nikdy nedělala, takže si moc nevěřím. Nebude to moc vodové?
Co myslíš tím vodové? Je to odšťavňovač, tak by z toho měla téct šťáva z toho co tam dáš
Věřte mi, že jsme s přítelkou hodněkrát reklamovali věci od Tescomy, ale ty, které už vyráběli v Číně:) Jsme takoví ti, co to nenechají být. Tescoma je navoněné hovno. Je to bohužel moderní koncept, že firma, která vyráběla kvalitu, přesune výrobu někam do Číny, aby vyráběla levněji a levněji.