Výrobky Tescoma

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
733
3.11.16 12:16

Maminky mate prosim nektera doma Bambini bryndak pro kojence/ batole, dnes jsem ho koupila, tvarove super, jidlo krasne pada do kapsy :D ale smrdi desnou gumovinou… pri jidle to smrdi na 30 cm… zapachaji vam take tak? dojdu jim ho vratit, je to fakt hnus :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22742
3.11.16 14:58

@Teresk tak to nemám zkušenost, ale určitě to zkuste a dejte vědět, jak jste dopadla ;)

já mám od června termoobal na lahev a je to dobrý, udrží to opravdu studené :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
12.4.17 13:59

Já jsem teď od kamarádek dostala lahev na šlehačku od Tescomy a to je peklo :D asi už ji nepoložím. Stačí nalít smetanu a nasypat cukr/barvivo/cokoliv, zavřít a zmáčknout. Nejhorší dárek co jsem kdy dostala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22463
12.4.17 14:43

Jsem zvědavá na výrobek Tescomy, sama jsem si koupila: sprej na olej. Olej se nalívá do skleněné lahvičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1472
24.5.17 15:40

Holky ma nekdo panev na palacinky premium? Je tam psano, ze do mycky smi, ale me spodek panve v mycce zcernal a cerne spini.. Je to mozny? Co ted s tim, nejradsi bych to vratila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1374
24.5.17 17:01

To bych teda reklamovala. Pokud je uvedeno, že smí do myčky, tak to musí být ošetřené proti změnám. Zčernání a špinění po umytí v myčce dělá hliník, spodek zřejmě není nijak ošetřený, tak proto ta změna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
29.5.17 13:42

Ahoj, máme od Tescomy šunkovar. ZAtím jsme zkoušeli jednou a nic moc. Používáte někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
15.6.17 15:19

@KacisHe Ahoj, myslíš tenhle? https://eshop.tescoma.cz/…s-teplomerem Ten má mamka a používá ho, co s ním máš za problém? Třeba poradím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.6.17 07:51

Ahoj, taky pridam svoji zkusenost.

Od tescomy mame doma noze, formy na peceni, nejake detske nadobi a doplnky na peceni.

Noze: rada home profi je skvela. V mycce v pohode, kraji se mi s nima dobre – jako darek jsem je ruzne dala ruznym pribuznym a taky spokojenost. A pak mam par tech nozu s modrou rukojeti a ty tak bezva nejsou – cepel se misty ohyba a v mycce reznou. Uz si je nekoupim.

Detske nadobi: spokojenost, syn to jeste neznicil :D Ma ty detske lahvicky, v provozu jsou asi pul roku a zatim dobry.

Formy na peceni: silikonova je nejlepsi. Skvele se vyklapi, neni nutny pokazdy ji vymazavat. Pecu kazdy tyden a vsecko vydrzela. Myju v mycce a mam ji pres rok –ostatni formy jsem uz touhle dobou vyhazovala.

Doplnky na peceni: mam tu cukrarskou tuzku. To, ze cukrovi neni ozdobeno pekne, neni problem te tuzky, ale muj :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
27.7.17 10:18

Ahoj ahoj, jdu za vámi s dotazem… dostal se mi do rukou tenhle odšťavňovač na bázi vaření: https://eshop.tescoma.cz/…y-della-casa
Sestra mě požádala, ať jí ho koupím a pohlídám, ona si pro něj přijde a mezitím ho mám povoleno vyzkoušet…
Chtěla jsem se zeptat, jestli někdo má zkušenosti s takovým odšťavňováním. Já se přiznám, že jsem to nikdy nedělala, takže si moc nevěřím. Nebude to moc vodové? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22742
27.7.17 12:17

@Leny5 tak to se přiznám, že neznám a vidím takovýto odšťavňovač poprvé :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
1.8.17 14:52

Máme velké zkušenosti

Je mi 33 a od mých asi 12 let jsme doma používali převážnou většinu věcí od Tescomy. Byli jsme opravdu spokojeni kvalitou. Vyráběla v Čechách. Je to ale pár let, co přesunuli výrobu do Číny a v podstatě začali vyrábět takové ty všebarevné ptákoviny jako formu na vaření vajec apod. Už z toho jsem měl špatný pocit.

Defakto to náčiní, které jsme měli poslední 3 roky, bylo hodně, ale opravdu hodně nekvalitní. Úplně rupnul lis na česnek řady President, antiadhézní nářadí téže řady se rozpadlo na 2 části a u mlýnků na sůl nemuselo dojít ani k pádu, aby se odlomil kus toho plexi.

Teď už Tescomu v žádném případě (je drahá). Snažíme se hledat české až staročeské poctivé nádobí a nářadí, které sice není moderní, ale slouží. Dá se sehnat, hodně mají v MATu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15384
1.8.17 14:55
@KacisHe píše:
Ahoj, máme od Tescomy šunkovar. ZAtím jsme zkoušeli jednou a nic moc. Používáte někdo?

Perfektní věc. Používám velmi často…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
1.8.17 14:57
@Leny5 píše:
Ahoj ahoj, jdu za vámi s dotazem… dostal se mi do rukou tenhle odšťavňovač na bázi vaření: https://eshop.tescoma.cz/…y-della-casa
Sestra mě požádala, ať jí ho koupím a pohlídám, ona si pro něj přijde a mezitím ho mám povoleno vyzkoušet…
Chtěla jsem se zeptat, jestli někdo má zkušenosti s takovým odšťavňováním. Já se přiznám, že jsem to nikdy nedělala, takže si moc nevěřím. Nebude to moc vodové? :nevim:

Co myslíš tím vodové? Je to odšťavňovač, tak by z toho měla téct šťáva z toho co tam dáš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
1.8.17 14:59

Věřte mi, že jsme s přítelkou hodněkrát reklamovali věci od Tescomy, ale ty, které už vyráběli v Číně:) Jsme takoví ti, co to nenechají být. Tescoma je navoněné hovno. Je to bohužel moderní koncept, že firma, která vyráběla kvalitu, přesune výrobu někam do Číny, aby vyráběla levněji a levněji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný