Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Chci se zeptat, jaké máte zkušenosti s jejich výrobky ať máte cokoliv? Jak se vám jako značka zamlouvá? Některé věci se mi od nich líbí a nevím zda je nakoupit, jestli jsou dostatečně kvalitní. Dost jsem slyšela nespokojenost např.na pánve. Zamlouvají se mi nerezové hrnce comfort, nářadí president, některá dřevěná prkénka, příbory i zapékací mísy. Budu ráda za každou zkušenost a radu..
Mám pánev a opravdu nic moc. Pak mám hrnce luxury top, a ty jsou bezkonkurenční. Fakt super, jen už jsem je neviděla nikde, ani na jejich stránkách. Nerezový pekáč je… prostě pekáč, no. A pak mám ještě jeden hrnec tuším comfort a ten je fajn.
Já mám v kuchyni Monti systém, na kterém mám zavěšené nářadí President (naběračky, obracečky, otvírák, škrabku… cca 20ks) a vypadá to lépe, jak na tom plochém závěsu. Dále tam mám ten zásobník (na folii, alobal a utěrky), zásobník na vařečky, závěsné kořenky. Jsem opravdu spokojená. Pak mám struhadlo, váleček, jehlice na špízy a dřevěnou solničku a mlýnek na pepř.
Pánev jsme nekupovali, dali jsme přednost kvalitnější.
Mám od nich Titanovou pánev (lepší jsem nikdy neměla), mlýnek na pepř a solničku ve dřevě, prkýnko a ještě pár dalších věcí. Myslím si, že kvalita odpovídá ceně, nebo cena kvalitě…? Nic moc extratřída, ale šmejdy to taky nejsou a ráda jim zůstanu věrná.
Ja mam doma temer celou radu president a jsem s ni moc spokojena - vypda elegantne a je i funkcni.
Verveve
Ahojky,
kdybych měla vypisovat co vše mám od tescomy tak by to bylo na dlouho
Již zmiňovaný zásobník na folie a utěrky je super můžu doporučit a pak i hrnce
já jsem s nima spokojená, od solničky s pepřenkou přes hrnce a silikonový odkapávač až po nože a další pomůcky
akorát teda ty skleněný dózy s dřevěným víčkem jsem koupila v globusu levnějš než originál tescomu.
Tak já jsem s tescomou taky celkem spokojená, ale nože se docela rychle ztupý a loni když jsem byla těhotná a krájela si chleba, tak se mi normálně ulomil nůž a vylýtl a já jen tak tak uhnula s bříškem, ale s ostatními věci jsem spokojená.
V Tescu mají akci na hrnce Tescoma, máte s nimi zkušenost?
Triumph 11 dílů za 1.999,–
Home Profi 9 dílů 1.750,– nebo 13 dílů 3.849,–…
Líbí se mi skleněné poklice, ale váhám
![]()
Mamka má home profi, já vision a nestěžujeme si ani jedna (mamka chce dokonce dokupovat nějaký další hrnce. Na varný desce a indukci prý ani nepálí ty ucha (já mám plyn a občas mi plamen olizuje bok hrnce, tak je pak ucho rozpálený). Pokud to někde na netu neseženeš levněji, tak jdi do toho, to nádobí je kvalitní.
@hany83 píše:
V Tescu mají akci na hrnce Tescoma, máte s nimi zkušenost?Triumph 11 dílů za 1.999,–
Líbí se mi skleněné poklice, ale váhám
Home Profi 9 dílů 1.750,– nebo 13 dílů 3.849,–…![]()
Mám je doma 3 skoro 4 rok a jsou perfektní. Nedám na ty hrnce dopustit, máme indukci, ráda v nich peču dušenou rýži v troubě nebo dodělávám rizoto, nebo rajskou v nich peču v troubě
.
Pro mě jsou tyhle hrnce perfektní a strašně ráda s nima vařím/peču ![]()
Mojí mámě jsem před pár lety koupila sadu praktica a je moc spokojená, tchýně má sadu tulip a taky na ně nedá dopustit. Skleněné poklice bych nebrala, takhle můžeš např. ze sady tulip celý hrnec i s kovovou poklicí strčit do trouby a péct v něm maso. nevím jestli to jde i s těmi skleněnými.
@Aishenka píše:
Mojí mámě jsem před pár lety koupila sadu praktica a je moc spokojená, tchýně má sadu tulip a taky na ně nedá dopustit. Skleněné poklice bych nebrala, takhle můžeš např. ze sady tulip celý hrnec i s kovovou poklicí strčit do trouby a péct v něm maso. nevím jestli to jde i s těmi skleněnými.
se skleněnými to myslím nejde díky tomu uchycení plastovému
ale u profi to jde dávám do trouby běžně
![]()
Mám hrnce Tulip, tvarem jsou dost podobné těm Triumph, ale nemají skleněnou poklici. A já jsem moc ráda, protože jsem punťa šolich a na skleněných poklicích mi vadí, že časem zajdou a nejdou pěkně vyleštit do všech škvír. Navíc nerez poklice můžeš dát i do trouby. S hrncema Tescoma jsem spokojená, dobře se mi na nich vaří, když už něco jednou za uherák připálím, tak jdou lehce umýt.
@IvkaH píše:
Tady vyjdou levněji http://www.eva.cz/…rofi-9-dilu/
V tescu mají tuto sadu za 1.750,– ![]()