Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
No, na mě Tescoma působí tak, že musí za každou cenu neustále vymýšlet tisíce nových blbůstek (typu „kráječ na avokádo“ a podobné), o kterých přesvědčuje lidi, že je nutně musí doma mít, i když o nich do té doby nikdo neslyšel. A tak si lidi kupují horu úplných zbytečností, jen proto, že jsi řeknou, jaká je to pěkná věcička, která se jim určitě bude hodit… ![]()
Ale k tématu, jak již bylo řečeno, hlavní je, se podívat, o jakou výrobkovou řadu jde, Tescoma si de facto zakládá na tom, že má věci od úplných šmejdů (tj. hodně laciné) po skoro-profi výrobky.
My máme od Tescomy asi tři nože z nějaké mírně vyšší řady a zatím slouží dobře. Chce to je vzít přebrousit (ale to většinu nožů po nákupu), znova jsme je pak nechávali brousit po cca 2 letech.
@sharunka03
Jo, hlavně, aby se bylo z čeho radovat. Babička u nás letos dostane naprosto úžasné ponožky a totálně nepraktické, ale ta figurka na nich jí určitě potěší. ![]()
@klamonožka taky když to tam v Tescomě všechno prohlížím, tak si až říkám, co pořád vymýšlí za hlouposti kolikrát. Dneska jsme tam šli ale kvůli něčemu jinému, sháním kuchyňskou váhu, tak tu tam neměli, zato jsem tam našla ty štítky na dózy a ten přípravek na nerez ![]()
Děkuju za rady, tak si říkám, že za tu cenu asi koupím jeden lepší nůž než sadu po pěti, které se mi za chvíli ztupí. Na ty Victorinox určitě mrknu! ![]()
@NatasaZ
Nebo Tefal - mají opravdu kvalitní věci a nejsou o moc dražší než Tescoma. ![]()
@Vlaďka 83 píše:
@NatasaZ
Nebo Tefal - mají opravdu kvalitní věci a nejsou o moc dražší než Tescoma.
Tefal mají hlavně výborné pánve a související výrobky, ostatní věci už nejsou taková raketa, ty mají, myslím, spíš tak „do počtu“, aby měli kompletní sortiment, a jsou srovnatelné s ostatními značkami kuchyňského vybavení (máme třeba rychlovarnou konvici a je to prostě taková normální průměrná rychlovarná konvice). Co se týče konkrétně nožů, tak nevím.
@klamonožka A má vlastně Tefal nějaký svůj krámek nebo to jen různě po různých obchodech? ![]()
@sharunka03
Zkus pohledat tady: http://www.tefal.cz/…y/kde-koupit