Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Vymazávat určitě není třeba. Silikon se tak jakoby vlní, že ho dávám na plech, ale asi by to šlo i bez něj.
@sharunka03
Ahoj mohla by jsi prosím tě napsat přesně jakou taky sháním nějakou kloudnou. Dekuju
@SarkaLo Ahojky, já nic nevymazávala, silikon by se neměl myslím a šlo mi to krásně vyklepnout. Dávala jsem jen na rošt. At se cukrovíčko povede ![]()
@Heduna Ahojky, no nevím prostě takovou tu klasickou s nízkým okrajem, asi 24 cm průměr, ale nevím to jistě, nejsem doma, takže se ti nepodívám a stála asi pětset korun, ale my k tomu něco přikupovali a ještě v té době byla se slevou, měli na vybrané zbožná asi 20% takže ve finále ani nevím, za kolik byla, ale plus mínus pětistovka. Trošku jsem se naprdla, když jsem po týdnu zjistila, že v Orionu mají, litinovou dokonce, taky na palačinky a dokonce ještě asi o dvě stovky levnější, no prostě zákon schválnosti
Jinak jsem s ní ale spokojená, to zase jo ![]()
Koupili jsme nedávno pnánev Tescoma i-premium na palčinky,
Pávnička Tescoma na palačinky je zcela nepoužitelný výrobek, bez ohledu na cenu. Příště si koupím pánvičku např. z Lidlu. Nějaké již mám a oproti Tescoma jsou kvalitní a za nesrovnatelnou cenu.
@THA píše:
Koupili jsme nedávno pnánev Tescoma i-premium na palčinky,Pávnička Tescoma na palačinky je zcela nepoužitelný výrobek, bez ohledu na cenu. Příště si koupím pánvičku např. z Lidlu. Nějaké již mám a oproti Tescoma jsou kvalitní a za nesrovnatelnou cenu.
- dno se při zahřátí prohýbá dovnitř o 5mm (změřeno), olej stéká ke kraji
- těsto také stéká ke kraji a palačinky jsou u kraje silnější
- dle Tescoma je tato vlastnost naprosto v pořádku. Pokud se pánvička prohýbá dovnitř, je to podle normy v pořádku. Nesmí se prohýbat ven.
- z reklamačního protokolu jsme se dověděli, že pánvička není určena pro vysokou teplotu. Máme ji používat na mírném výkonu vařiče. O tomto nás prodávající při koupi neinformoval. Pánvičku jsme kupovali s tím, že ji budeme používat jako jiné pánvičky, tedy i při vyšší teplotě.
- prohýbání pánvičky nám potvrdila i prodavačka, která ji má prý také doma a chová se jí stejně
- hodně peněz za nepoužitelný - nefunkční výrobek
- domnívali jsme se, že Tescoma dodává kvalitní výrobky. Zklamali jsme se.
Mame doma znackove keramicke, tefolonove a nakonec palacinky delame na panvicke od ikey za 49kc. Je proste top. Ani cena ani znacka nezarucuje kvalitu ![]()
@THA Tak to mě mrzí asi jde o to, jakou máš, jestli nemají vícero druhů, my zrovna máme, takovou, která se neprohýbá, zatím je skvělá
. Dělala jsem na ní už aspoň 5× palačinky a v pohodě, zkusím najít, jakou máme my. Pokud budete mít stejnou, tak to mi bude záhada a nevím pak, kde je zakopanej pes ![]()
Máme tuto : http://eshop.tescoma.cz/…remium-24-cm
@rena621 Přesně tak, bohužel, to tak je, značka už nezaručuje kvalitu, jako kdysi ![]()
Navíc co je taková Tescoma za značku, že. Nakoupí levnou výrobu v Číně, vygravírují na to své logo a prodávají to jako „značkové zboží“.
@neanonymní NO, to mi radši ani nepište, to bych byla zklamaná.
Já jsem zatím s výrobky Tescomy spokojená, Jen teda ty utěrky moc nesajou, jinak zbytek dobrý ![]()
@Jannnča píše:
@rena621 Myslíš tuhle?
http://www.ikea.com/…ts/90208208/
@rena621 Aha - nepalačinkovou
… jsem si říkala
…ale materiál a vše další je asi shodné.
@Jannnča píše:
@rena621 Aha - nepalačinkovou… jsem si říkala
…ale materiál a vše další je asi shodné.
Jsem myslela, ze nam vydrzi max. mesic a mame ji uz 8 let.
Já jsem se už ve výrobku z Tescomy taky zklamala. Máme od nich (hlavně z dřívějška) doma spoustu věcí, ale co se nám stalo posledně…
Poslala jsem manžela koupit nerezovou termosku, takovoutu, ze které rovnou naléváte jako ze džbánku.
Uvařila jsem do ní nemocnému synovi čaj, chtěka ho nalít do hrníčku a celá nerezová část se oddělila a upadla!!! Opařila jsem si nohu, syn naštěstí zrovna nestál vedle mě - polilo by ho to celého. Myslím, že takovéto věci by se u výrobku za skoro 700 Kč stát neměly…