Výrobky Tescoma

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3774
29.11.14 20:45

@Lejaa Máme doma a my tedy nadšení nesdílíme. Mnohem lépe to šlo dceři se sáčkem, ve kterém je vsazená tenká plastová špička.
Když jsme se pak dívaly na profesionálku v Rožnově, tak taky jedině sáček…a jak jí to šlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
29.11.14 20:48

@Lejaa
to co je na odkazu nemám,
mám podobné tohle http://eshop.tescoma.cz/…cia-8-trysek a docela mě to zklamalo teda,
když tam dám např. pěnu do kremrolí, tak po druhém doplňování jsem celá zalepená, jak to chci vytáhnout tak se vytáhne i ta špička.
Tak snad to co sis ty vybrala bude lepší práce s tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56276
29.11.14 20:56

Mám ji a nadšená z ní nejsem, asi se letos zase vrátím k sáčku, nic lepšího asi nikdo nikdy nevymyslí.
Když je ta tužka dobře naplněná, tak se s ní pracuje dobře, problém je ten, že je hrozně maličká, za chvíli je náplň pryč a hrozně blbě se to plní, jseš opatlaná, spoustu polevy vyplácáš kolem… no nic světoborného. Ale našemu malému (6let), ten ji má radši než sáček, s tím mu to nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
29.11.14 21:13

@Lejaa Mám ji taky od loňska… chvíli mi trvalo, než jsem došla na grift (trochu jsem se u toho vyzuřila, co jsem to koupila za šunt), ale pak jsem na to došla a pokreslila jsem tóóóólik perníčků :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
29.11.14 21:15

Ale obyč. sáček splní stejný účel a nestojí tě to 3 stovky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
29.11.14 21:48

@Moise Přesně tak to dopadne u nás.
A to jsem ji sháněla zrovna v době, kdy měla Tescoma výpadek. To pak bylo radosti, že ji máme…a pak zklamání, že sáčkem to jde lépe a kresba je jemnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56276
29.11.14 22:18

@Jannnča kde kupuješ tu špičku do sáčku? já teda jen prostříhnu malou dírku do obyč svačinového pytlíku :mrgreen: :mrgreen: ale letos jsem si koupila i přímo pytlíky na zdobení. Ale nemaj žádnou špičku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7904
29.11.14 22:22

Trochu mimo téma, zakoupila jsem sadu plastových formiček na perníčky Delicia a taky nic moc. Kovové jsou prostě kovové - na tyhle se musí hrozně moc máčknout, aby se to vykrojilo. A navíc jsou i dost vysoké a špatně se to z některých tvarů vyndavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56276
29.11.14 22:33

@kacz já jsem si koupila teď tu jejich novou sadu na linecké, tak jsem na to zvědavá. Já moc nemusím ty kovové, protože malý na to tlačí a já mám silikonové vály..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
29.11.14 22:36

Mám jí a super :palec: moje šestiletá s tím zdobila v září manželovi dort a šlo to i jí výborně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
29.11.14 22:47

@Moise To právě není jen špička, je to sáček přímo se špičkou - je akorát tenká.
Tohle je on - asi ho znáš: http://www.hospodynkam.cz/…-na-pernicky

Kolegyně taky jen odstřihuje špičku na normální sáčku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
29.11.14 22:50

Ty jo, tak doufám, že bude fungovat dobře jako některým z vás:) Já ji právě už objednala a čekám ji už v pondělí, tak mě napadlo se ještě informovat tady, jestli se mám více těšit :mrgreen:
Já právě ty sáčky nesnáším, jak to musím vždycky mačkat, leze mi to nahoru, pak mi někde praskne a je to všude :mrgreen: jsem na to nějaká levá, tak v tu tužku vsázím hodně, no :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56276
29.11.14 22:51

@Lejaa no tak věz, že s tou tužkou budeš mít bordel mnohem větší. už jen naplnit bez omatlání je umění :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
29.11.14 22:55
@Moise píše:
@Lejaa no tak věz, že s tou tužkou budeš mít bordel mnohem větší. už jen naplnit bez omatlání je umění :cert:

:lol: tak plnění si myslím bude OK.. to zvládám vždycky v čistotě.. horší je to při samotném zdobení a tady mě zaujalo, že mi polevo nepoleze jinama něž tou dírkou dole :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
29.11.14 22:58

@kokomo
díky, nakonec jsem to na tom mallu vyhledala a děkuji:) Jsou tam samé kladné recenze, tak mám radost:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný