Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Utěrky: ono to bude dobou mám nové od Scanu a stejné špatně sajou… zlaté staré co mám před 10 let ![]()
Jinak já mám do Tescomy snad
vše a hlavně na hrnce a papiňák nedám dopustit, keramické pánev super
Mlékovar teda nemám ![]()
@Blanka S No já si taky říkám, že dneska co se vyrábí, to se už ani na značku nedá spolehnout
, všechno se šidí, hlavně že za to chtějí těžký prachy všichni. ![]()
Dobrý den,
chci se zetat jestli máte doma někdo hrnce tescoma triumph a jestli je možné je dát i s poklicí do trouby?
Děkuji
Tak koukám, že je tu mrtvo, tak se trochu pochlubím, nechci to zakřiknout. Koupili jsme si od Tescomy novou pánvičku na palačinky a už jsem v ním dělala a je skvělá
, tak snad něco vydrží, byla totiž i po slevě drahá, ale co, zase konečně už jsme nějakou vybrali, však jsme se dobu nemohli pro žádnou rozhodnout. A nechala si udělat od nich zákaznickou kartu, tak snad ji budu častěji využívat. ![]()
Nemáte někdo takové to udělátko na strouhání tenkých nudliček (julienne) a vlasových nudliček z té nové řady na zdobení ovoce a zeleniny? Docela uvažuju o koupi, ale nechci vyhodit prachy za nefunkční blbinu.
Já se zeptam na zkušenosti se sunkovarem…zaujal me, ale mám obavy, abych jej využívala, vyplatí se? Jaka je pak sunka?
@Lenka Nováková píše:
Zakoupila jsem si u Tescoma.cz, zboží Mlékovar dvouplášťový PRESTO s poklicí ø 16 cm, 2.0 l.
Po uvaření mléka mi z černal celý hrnec.
Zboží jsem reklamovala ale bylo mi sděleno, že jsem v hrnci nevařila mléko ale guláš.
Reklamaci mi neuznali. Vařila jsem v hrnci mléko a stejně mi reklamaci neuznali.Jsou to ZLODĚJI a PODVODNÍCI!!!
Lenka, Brno
NEDOPORUČUJI NIKOMU NAKUPOVAT u firmy TESCOMA.CZ.
Na diskusi o Tescome jsem narazila náhodou.
Mám cca 40 roků hliníkový dvoulitrový mlékovar, stále ho používám.
Chtěla jsem si koupit z nerezu. U nás měli nerezový Tescoma pouze litrový.
Asi dobře, že jsem trvala na dvoulitrovém a litrový nekoupila.
Výrobky z Tescoma často okukuji, zdají se mi drahé. Že se paní zlobila za neuznanou reklamaci se vůbec nedivím.
Dobrý večer, nemáte někdo zkušenosti se silikonovou formou na cukroví ořechy? Melo by jich tam byt 48ks, jdou dobře ven a nelepí, nedrolí se? Mám klasické formičky, ale je to na dlouho a vyklepavani mě nebaví ![]()
Mamka si kupovala silikonovou formu na ořechy (nevím jestli je od tescomy, ale to je asi jedno) a nemůže si jí vynachválit. Ven jdou krásně a dobře se to myje, narozdíl od plechových formiček.
@SarkaLo Ahoj kupovala ´jsem minulý rok silikonovou Tescoma, ale na ty malé ořechy a za mě výborné
Vyklepnout jdou skvěle a je jeden jak druhý
Holky, díky
Mě právě neba to vyklepavani a pak mytí…asi ji koupit a uvidíme
![]()
@xstrasilka @Mišinn Ahoj holky, tak jsem si tu formu na cukroví ořechy koupila. Zkusím jak to půjde.
Jak to dáváte do trouby na plechu nebo přímo na rošt jen tu formu? A není potřeba vymazávat, že?