Výrobky Tescoma

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5052
27.5.15 22:03

Utěrky: ono to bude dobou mám nové od Scanu a stejné špatně sajou… zlaté staré co mám před 10 let ;)

Jinak já mám do Tescomy snad :think: vše a hlavně na hrnce a papiňák nedám dopustit, keramické pánev super :palec: Mlékovar teda nemám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22742
28.5.15 08:39

@Blanka S No já si taky říkám, že dneska co se vyrábí, to se už ani na značku nedá spolehnout :roll:, všechno se šidí, hlavně že za to chtějí těžký prachy všichni. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
15.6.15 19:05

poklice do trouby

Dobrý den,

chci se zetat jestli máte doma někdo hrnce tescoma triumph a jestli je možné je dát i s poklicí do trouby?

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22742
5.10.15 18:49

Tak koukám, že je tu mrtvo, tak se trochu pochlubím, nechci to zakřiknout. Koupili jsme si od Tescomy novou pánvičku na palačinky a už jsem v ním dělala a je skvělá :palec:, tak snad něco vydrží, byla totiž i po slevě drahá, ale co, zase konečně už jsme nějakou vybrali, však jsme se dobu nemohli pro žádnou rozhodnout. A nechala si udělat od nich zákaznickou kartu, tak snad ji budu častěji využívat. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1374
5.10.15 20:36

Nemáte někdo takové to udělátko na strouhání tenkých nudliček (julienne) a vlasových nudliček z té nové řady na zdobení ovoce a zeleniny? Docela uvažuju o koupi, ale nechci vyhodit prachy za nefunkční blbinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
5.10.15 23:01

Já se zeptam na zkušenosti se sunkovarem…zaujal me, ale mám obavy, abych jej využívala, vyplatí se? Jaka je pak sunka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56276
6.10.15 08:03

@aiera dobrá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22463
6.10.15 08:10
@Lenka Nováková píše:
Zakoupila jsem si u Tescoma.cz, zboží Mlékovar dvouplášťový PRESTO s poklicí ø 16 cm, 2.0 l.
Po uvaření mléka mi z černal celý hrnec.
Zboží jsem reklamovala ale bylo mi sděleno, že jsem v hrnci nevařila mléko ale guláš.
Reklamaci mi neuznali. Vařila jsem v hrnci mléko a stejně mi reklamaci neuznali.

Jsou to ZLODĚJI a PODVODNÍCI!!!
NEDOPORUČUJI NIKOMU NAKUPOVAT u firmy TESCOMA.CZ.

Lenka, Brno

Na diskusi o Tescome jsem narazila náhodou.
Mám cca 40 roků hliníkový dvoulitrový mlékovar, stále ho používám.
Chtěla jsem si koupit z nerezu. U nás měli nerezový Tescoma pouze litrový.
Asi dobře, že jsem trvala na dvoulitrovém a litrový nekoupila.
Výrobky z Tescoma často okukuji, zdají se mi drahé. Že se paní zlobila za neuznanou reklamaci se vůbec nedivím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
2.11.15 21:54

Dobrý večer, nemáte někdo zkušenosti se silikonovou formou na cukroví ořechy? Melo by jich tam byt 48ks, jdou dobře ven a nelepí, nedrolí se? Mám klasické formičky, ale je to na dlouho a vyklepavani mě nebaví :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
2.11.15 21:58

Mamka si kupovala silikonovou formu na ořechy (nevím jestli je od tescomy, ale to je asi jedno) a nemůže si jí vynachválit. Ven jdou krásně a dobře se to myje, narozdíl od plechových formiček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2186
2.11.15 22:02

@SarkaLo Ahoj kupovala ´jsem minulý rok silikonovou Tescoma, ale na ty malé ořechy a za mě výborné :palec: Vyklepnout jdou skvěle a je jeden jak druhý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
2.11.15 22:09

Holky, díky :-D Mě právě neba to vyklepavani a pak mytí…asi ji koupit a uvidíme :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
2.11.15 22:15

Ahoj, nemáte někdo ten výrobník màsla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
3.11.15 08:40

@Ladiabola

taky by mě zajímalo, uvažuji, že bych si ho koupila :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
23.11.15 12:53

@xstrasilka @Mišinn Ahoj holky, tak jsem si tu formu na cukroví ořechy koupila. Zkusím jak to půjde.

Jak to dáváte do trouby na plechu nebo přímo na rošt jen tu formu? A není potřeba vymazávat, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný