Výrobky Tescoma

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5052
29.11.14 23:02
@Moise píše:
@Lejaa no tak věz, že s tou tužkou budeš mít bordel mnohem větší. už jen naplnit bez omatlání je umění :cert:

tak já bordel neměla vůbec… když zdobila dcera malovala srdíčka a psala TÁTOVI OD VERČI
jen jsem rozpustila čokoládu v mikrovlnce (v misce z hubičkou) nalila do tužky zavřela a podala dceři… pak jsem umyla tužku a misku po čokoládě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56276
29.11.14 23:17

@Blanka S u čokolády se nedivím, ale ta poleva na zdobení perníčků není tak tekutá a blbě do tý tužky sklouzává ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
29.11.14 23:34

@Moise Jo, jo - přesně…navíc se tam té náplně vejde málo.
Nic není většinou tak ideální, jak na první pohled vypadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
30.11.14 00:01

Já si ji letos pořídila a jsem spokojená. Už jsem s ní zdobila perníčky a žádný větší bordel z toho nebyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56276
30.11.14 00:02

@Lassi přesně no. Letos jí dám ještě druhou šanci :D
Ale věřím, že s tekutější náplní, nějakým krémem, čokoládou, to může být fajn, třeba na ty dorty :palec: ale to jsem nezkoušela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
1.12.14 22:19

Tak perníčky nezdobím tu piplačku jen obdivuji :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56276
1.12.14 22:23

@Blanka S u nás zdobí manžel se synem, já jsem výtvarný antitalent :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
4.12.14 09:52

Holky, tak už jsem tužku z Tescomy vyzkoušela a nazdobila jsem všechny perníííčky. Škoda, že už píct nebudu, zdobila bych pořád dál :mrgreen: Ta tužka je prostě skvělá záležitost! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenka Nováková
6.3.15 11:46

Nenakupovat u TESCOMA.CZ-PODVODNÍCI

Zakoupila jsem si u Tescoma.cz, zboží Mlékovar dvouplášťový PRESTO s poklicí ø 16 cm, 2.0 l.
Po uvaření mléka mi z černal celý hrnec.
Zboží jsem reklamovala ale bylo mi sděleno, že jsem v hrnci nevařila mléko ale guláš.
Reklamaci mi neuznali. Vařila jsem v hrnci mléko a stejně mi reklamaci neuznali.

Jsou to ZLODĚJI a PODVODNÍCI!!!
NEDOPORUČUJI NIKOMU NAKUPOVAT u firmy TESCOMA.CZ.

Lenka, Brno

• Citovat
  • Upravit
56276
6.3.15 12:48

@Lenka Nováková nestačí to jen jednou? 8o :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
6.3.15 12:52
@Moise píše:
@Lenka Nováková nestačí to jen jednou? 8o :roll:

Nene, koukám že už to zkopírovala 8× do různých diskuzí :mrgreen: Paní je asi hoodně vytočená :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56276
6.3.15 12:55

@aleba tvl :lol: ještěže nepřišla na to, jak se oživuje diskuse :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
6.3.15 13:03
@Moise píše:
@aleba tvl :lol: ještěže nepřišla na to, jak se oživuje diskuse :mrgreen: :mrgreen:

A to se kvůli tomu i dnes zaregistrovala, to není zdravvý, doporučuji Diazepam :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56276
6.3.15 13:05

@aleba jo, něco na uklidněnou by asi bodlo :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22752
27.5.15 17:57

Ahoj všem :mavam:. Tak já mám doma z Tescomy pár věcí, jako: razítka na sušenky, plastový nůž roztírací, metličku, nůž na chleba, utěrky - vše v pohodě, až na utěrky. Utěrky jsem si přála k vánocům, tak jsem je dostala a měla jsem radost, před prvním použití jsem je dala vyprat, nikde žádné spešl doporučení, normálka, podle cedulky jsem se řídila. No jo, jenže, nevím kde jsem udělala chybu nebo jestli se prostě chlubí, jak sajou a prostě divnej materiál :nevim:, tak bohužel, nesajou :cert:. Mám doma i takové ty staré, ještě po mamce a po babičce, fakt, ty jsou zlaté sajou a hned. Tyhle nové, to ty kapičky vody z nádobí jen rozetře, takže u utěrek velké zklamání :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný