Vyrostl vám polyp i při tělísku?

Haninka55
27.1.24 10:39

Vyrostl vam polyp i pri telisku?

Ahoj Holky prosim o pomoc…mela jste nektera telisko hormonalni kvuli polypum a presto vam narostl? dekuji moc za info.💓

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2
16.2.24 15:22

Cysta

Zdravím, já sice netrpím na polypy, ale na cysty ano. Po poslední operaci, kde mi vzali jeden vaječník kvůli cystě a z druheho mi odsáli cysty tak mi doktor doporučil zavedení Mireny, že se mi nebudou tvořit. No situace je taková, že cysty pořad rostou a jedna už má zase 8 Cm. Teď se to snažím řešit nelékařskou cestou, protože na cysty trpím už od puberty, čili nějakých 15 let a pořad se nezjistila příčina. 😕 Přemýšlím, že si tělísko nechám vytáhnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Haninka55
16.2.24 17:53

@Elis70 kamaradce diky cystam kvuli ktere uz prisla i o jeden vajecnik nasadila mudra injekce nesmi mit MS a ma tedy 9 let klid…ale holt hormony a silne…pr8 telisku je Ms kolikrat stejne a v pribalaku tedy je ze vedl. ucinek je tvorba cyst… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
655
16.2.24 19:04

@Elis70 zašla bych do ENDO centra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
16.2.24 19:06

@Haninka55 cysty většinou se tvoří skrze vaječníky a to může bejt od endometriózy to samé polyp se může zastavit pri tělísku a taky ne záleží na těle jak sedne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Haninka55
16.2.24 19:13

@Lenca118 ano ja mam telisko kvuli polypum…mela jsem rok co rok nalez 4× za sebou rak ted druhym rokem telisko a tuk tuk zatim nic…ale rikali mi ze to neni 100%zaruka stat se to muze i pri nem. :roll:

• Citovat
  • Upravit
203
17.4.24 17:51
@Haninka55 píše: Více

Dobrý den, zrovna dneska jsem tohle řešila na gynekologii. Tělísko mám 3 roky. Doktor říkal, že někdy se může stát, že i tak ten polyp může narůst. Měla jste nějaké potíže, nebo Vám ho objevili náhodou? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí