Vyrovnání daní

1039
6.2.11 12:48

Vyrovnání daní.

Maminky účetní prosím o radu,
dávám dohromady papíry pro přítele na vyrovnání daní pro zaměstnavatele(smlouvy,hypotéku,pojistky…).
Teď mi ale došlo, že asi budeme potřebovat ještě něco ze sociálky.
Přítel byl jeden den(01.11.2010) na mateřské dovolené a pak celý prosinec 2010 na rodičáku. Od ledna 2011 se rodičák přepisoval na mě?
Budeme za tuto dobu potřebovat nějaký potvrzení.O tom že byl na MD v zaměstnání ví ale o tom že byl na rodičáku asi nevědí.Chodil normálně do práce a s nima se to neřešilo.
Děkuji moc za informaci.
 Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1769
6.2.11 13:27

ahoj, ja si ted taky delam danne a potrebovala jsem to na to, zavolala jsem na socialku ze potrebuju potvrzeni ze jsem na MD, ze to potrebuju jako vyrovnani k danim a poslali mi to. ale co me prekvapilo, ty tam davas i hypoteku? to tam muzu dat i pujcku? pujcovali jsme si na auto 100tis. to tam muzu dat taky???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
FloraBolger
6.2.11 13:40

market.s.87 Pokud se nepletu, tak z daní se dají odečíst pouze úroky z hypotéky. Půjčka na auto určitě ne… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1039
6.2.11 13:47
market.s.87 píše:
ahoj, ja si ted taky delam danne a potrebovala jsem to na to, zavolala jsem na socialku ze potrebuju potvrzeni ze jsem na MD, ze to potrebuju jako vyrovnani k danim a poslali mi to. ale co me prekvapilo, ty tam davas i hypoteku? to tam muzu dat i pujcku? pujcovali jsme si na auto 100tis. to tam muzu dat taky???

Děkuji:-)
Půjčku ne. Z daní se dají odečíst jen úroky z hypotéky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4190
6.2.11 14:07

pouze úroky z hypotéky, překlenovacího úvěru na bydlení (musíš tam bydle, pokud pronajímáš tak taky ne).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
7.2.11 06:37

aha tak dekuji :-) ja bych ta nejradsi soupla vse :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VK.KIWI
6.2.12 08:46

měla bych dotaz. Když jsem na MD vyřídí mi vyrovnání daně z hypotéky bývalý zaměstnavatel, ke kterému se budu vracet nebo musím na finančák? děkuji

• Citovat
  • Upravit
1816
6.2.12 09:09

pokud jsi před MD pracovala a máš u zaměstnavatele stále smlouvu,dokládá se potvrzení z hypotéky k danovému přiznání které podepisuješ u zaměstnavatele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VK.KIWI
6.2.12 10:46

děkuju moc :mavam:

• Citovat
  • Upravit
69235
6.5.13 08:55

Ahoj, je dneska 6. a já stále nemá vyrovnání daní doma, už mě to fakt štve, nejzašší termín na odeslání měli 2. bankovní převod trvá max.2dny, takže by to mělo být nejpozději dnes na účtu a nic :cert: ještě někdo to neobdržel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1998
6.5.13 08:57

@terinka4444 my taky ne, ale zasli jsme na FU a splatnost mame do 7-meho, protoze jsme podavali az 2 dubna :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
6.5.13 09:11

Musí to poslat nejpozději 2,5. všem, právě proto, že bylo 2.4. nejpozději možnost podání. Štvou mě, nezaplatit my, už jsou pokuty a penále :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1998
6.5.13 09:33

Jj, nam rekli v patek, ze uz to odeslali, mame to na slozenku a ted pry zalezi na poste, kdy je vytiskne a doruci, ale od FU maji termin nejdyl do 7-meho ve schrance, takze pokud zitra to nebude ve schrance, jdu udelat humbuk na postu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák