Výrůstek na děložním čípku

Anonymní
4.3.19 21:19

Výrůstek na děložním čípku

Ahojte holky, chtěla bych se zeptat, možná zatím hledám i uklidnění než půjdu k lékaři, protože jsem příští týden objednana. Ale nahmatala jsem si na děložním čípku malinký výrůstek. Ma někdo s timhle zkušenosti? Copak by to mohlo být, jestli je to nebezpečné, je pravda, ze poslední dva mesice jsem před menstruaci spinila dopredu už 5 dni a dříve se menstruace takhle nikdy neohlasila. Předem děkuji moc za zkušenosti

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
4.3.19 21:47
@Anonymní píše:
Ahojte holky, chtěla bych se zeptat, možná zatím hledám i uklidnění než půjdu k lékaři, protože jsem příští týden objednana. Ale nahmatala jsem si na děložním čípku malinký výrůstek. Ma někdo s timhle zkušenosti? Copak by to mohlo být, jestli je to nebezpečné, je pravda, ze poslední dva mesice jsem před menstruaci spinila dopredu už 5 dni a dříve se menstruace takhle nikdy neohlasila. Předem děkuji moc za zkušenosti

Asi Nabothova cysta, mrkni na net. Nic vazneho. Spineni s tim nespuvisi.

Anebo neco horsiho, nador, ale to si spise nemyslim.

Hodne stesti.

• Citovat
  • Upravit
156
24.1.22 18:42

Obnovení

Ráda bych obnovila diskuzi.
Na čípku jsem si nahmatala výrůstek, připadá mi to pohmatem jak by na jedné straně byl čípek protažený (takový zploštělý výrůstek ), neměla jste některá? Kontrola u doktora mě čeká v únoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí