Vyrýsovaní obličeje - nějaké tipy jak na to?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15
7.4.26 06:58

Vyrýsovaní obličeje

Ahojte, měl by tu někdo zkušenosti s obličejovými botoxy? Mám odjakživa takový měsícovitý obličej a chtěla bych jej více vyrýsovat. Zkoušela jsem vše- zhubnout, přestat jíst cukr a pít hodně vody, guashu ale paradoxně nic nezabírá. Tak se ptám, jestli je zde někdo kdo by měl zkušenosti s vyplní do lícních kostí nebo žvýkacích svalů. Popřípadě jiné tipy, které by mi mohly pomoct byt se svým obličejem spokojená a trošku jej zvýraznit :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21469
7.4.26 07:26

A konturování pomocí make-upu jsi nezkoušela? Chce to jen trochu tréningu a ty výsledky jsou fakt vidět. Lepší než do sebe ládovat botox

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2529
7.4.26 10:02
@Irinaaa píše: Více

Výplně Ti obličej ještě více zakulatí, potřebovala bys jich hodně, stálo by to moc peněz a za pár měsíců je to pryč. Ad botox - to je něco úplně jiného, lidé si to nesmyslně pletou. botox znehybňuje uřčité svaly, takže nesmysl.To, co je relativně nová metoda, je odsátí bukálního tuku zevnitř. Je to však nevratné. Vygoogli si to.Mezi modelkami to nyní hodně frčí.

Příspěvek upraven 07.04.26 v 10:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
7.4.26 10:04

Obličejová jóga. Když budeš cvičit, uvidíš výsledky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
7.4.26 22:50

A proč je problém, že máte takový tvar obličeje? Vypadáte, jak vypadáte. A tak je to v pořádku. Já jsem většinu života strávila přesvědčením, že bych ideálně měla být úplně jiná. Nesnášela jsem pohled na sebe, protože jsem si prostě připadala ošklivá. Důsledek výchovy mojí mámy a šikany ve škole… Dneska vím, že i kdybych si nechala předělat celý obličej, na tom pocitu by se nic nezměnilo. Nešlo o obličej, ale o přístup k sobě samé. Změnila jsem přístup a víte co? Už chápu, proč mi všichni od střední říkali, že nechápou, co taková hezká holka řeší… Problém není ve vašem obličeji. Je v čočce, skrz kterou na sebe koukáte… Jděte na to z toho psychologického konce a věřte mi, že budete vděčná za to, že jste na sebe nenechala žádného lékaře přes estetiku ani sáhnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2529
7.4.26 23:05

Tak to já zase zakladatelko Ti doporučuji konzultaci u nějakého solidního lékaře. Plastického chirurga nebo lékaře estetické medicíny. Za zeptání nic nedáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15569
8.4.26 00:05
@nozu píše: Více

I to jsem kdysi zkoušela… :palec:
Ano, opticky se ty lícní kosti snad trochu dají, s pomocí té tmavší ale i světlejší tvářenky nebo pudru, trochu zvýraznit. :P
Ale, i když je člověk opravdu celkově štíhlý, tak ten přirozený tvar lebky fakt ničím neošulíš. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15569
8.4.26 00:23
@Okta píše: Více

Myslíš to dobře, ale…
Pokud máš už od přírody kulatý nijak zvlášť tvarově nevýrazný obličej, tak tam ani cvičení mimických svalů bohužel moc nepomůže.
Snad jen v pozdějším věku s nástupem menopauzy, kdy dochází k ochabnutí nejen těch mimických svalů, ale i celkově, pokud na nich člověk nijak cíleně nepracuje. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková