Latinské tance v Praze, kam jít?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
1.4.26 19:19

Latinské tance

Ahoj holky,
chtěla bych začít s latinskoamerickými tanci (spíš solo – bez partnera), ale mám pár obav 😅
Nikdy jsem netancovala a přijdu si úplně „levá“ – nemám rytmus ani zkušenosti. Zároveň ale nechci hned chodit na nějaký kurz na několik týdnů, ale přemýslím nad ním. spíš bych si to chtěla nejdřív nezávazně vyzkoušet.
Nevíte prosím o nějakém místě v Praze, kde:
se dá jít jen jednorázově (drop-in lekce),
nevadí úplní začátečníci,
ideálně latina nebo něco podobného (klidně i fitness styl)?
A ještě – je tu někdo, kdo začínal úplně od nuly? Jaké to bylo na první lekci? 🙈
Díky moc za jakékoliv tipy 💕

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35480
1.4.26 19:25

Praha teda nevim, ale byla na zkušební lekci a moc mě to teda nezaujalo. Mám raději zumbu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3132
1.4.26 19:34

Riesil som na prianie partnerky, zhodou okolnosti tiez v Prahe, akurat ze cca 10r dozadu. Vysledok mojho, jej a spolocneho prieskumu bolo ze lekcie pre dospelych zaciatocnikov neexistuju. U dospelych sa pod pojmom zaciatocnici myslia dospely ktory sa hambia prihlasit do pokrocilych.

Bud individualne, alebo sa na to vykaslat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35313
1.4.26 19:51

https://www.tancirna.org/…/latina.html
Nebyla jsem tam, uvazovala jsem o tom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4943
1.4.26 20:53

Chodím na latina ladies do taneční školy Hes. Teď v dubnu začínají další kurzy, ale to je na několik týdnů. Jestli nic takového nechceš, mají třeba víkendový kurz nebo věřím, že by se s nimi dala domluvit i jen ukázková jedna lekce. Mají všechny stupně od začátečníků na několika místech v Praze. A začátečníci byli teda fakt od nuly. Podobné kurzy má určitě i Vavruška, ale tam teda nevím termíny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.4.26 21:10

@Jeremi děkuji moc mě docela zaujalo centrum natnce na vaclavaku.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.4.26 21:13

@Jeremi Ale vypadá to hezky, k jakému instruktorovi chodíte? A jaká to je věková kategorie? Ja jsem fakt poleno na tanec tak se bojim ztrapnění.

• Citovat
  • Upravit
1153
1.4.26 22:34
@Anonymní píše: Více

Ja tam chodim. Zacinala jsem (total taneční začátečník) s flirt dance se Štěpánkou. Pak jsem zkusila salsu a bachatu s Veronikou (ta je uzasna). Ted chodim spis na zumbu de Sašou. Zkoušela jsem i reagetton, ale bylo to spis pro mladsi/ s lepsi fyzičkou. Mw bude 50 a mam fakt nadváhu. Da se koupit lekce, permice na určitý počet, nebo cely kurs.
Některé kurzy jsou spíš pro stálé lidi, někam zapadneš zase hned. Jw fajn zkoušet.
Neco také maji v Politických vězňů, tam jsou hezčí prostory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4943
2.4.26 02:16

Aktuálně chodím k Natálii Otáhalové, ale mám zkušenost i s dalšími lektory a všichni jsou fajn. Šárka Hesová je třeba živel a její radost z tance je fakt nakažlivá. Věková kategorie to je vždycky prakticky cokoliv mezi cca 17 a 65. A jestli někdo je nebo není poleno nikoho nezajímá. Vlastně není čas sledovat ostatní - sleduju lektorku a sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.4.26 05:18

@Jeremi Koukala jsem na taneční kurzy Ladies pro sólo ženy a dívky – stojí 2000 Kč za 10 lekcí, což mi přijde fajn. Jen to vede Lukáš Holeček a nejsem si jistá, jestli bych se nestyděla cvičit před mužem.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.4.26 06:40

Ještě jsem se chtěla zeptat jakou zvolit obuv ( na jehlách neumím) a jestli šaty nebo legíny? Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
1153
2.4.26 07:16

Ja jsem chodila v Plzni také k chlapovi - navíc velmi dobrému (vítězství v mezinárodních soutěžích). Ja poleno jsem. Byl profesionální, mily, motivoval. Jen to na mě už bylo dost náročné. Urcite se nestyd - je dobre, ze to jdeš zkusit. Ze něco chceš dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1153
2.4.26 07:46

Některý holky chodí v šatech. Ja v legínách. Někdo nosí taneční boty ja nosím tenisky.
Existují leginy se sukničkou - to je hezky a pohodlný.
Jinak jehly rozhodně ne - ničí podlahy. Taneční obuv má i chrániče, aby podpatky neponičily podlahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková